Προς το περιεχόμενο

Θελω μια κάρτα γραφικών ....

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών (που συνέχεια το αναβάλω…..) για να παίζει και ο γιος μου κάποια καινούργια παιχνιδάκια (πολεμικά κλπ δεν τα ξέρω εγώ…) αυτήν την στιγμή ο επεξεργαστής μου είναι ο

Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

Και θα ήθελα να έχει κάπου στα 1GM μνήμη……

Δεν θελω τίποτα ακριβές και εξιζητημενες….το πολύ μέχρι 100 ευρώ

Έχω λειτουργικό τα 7 ρια…. Με 4 γιγα μνήμη

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια;;;;;;;:shifty::shifty:

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-Pci-Ex-Gtx260-896Mb-896-P3-1260-ER.htm

νομιζω πως ειναι η ιδανικοτερη για το συστημα πουχετε και τα χρημ,ατα που θελετε να δια8εσετε!

μεχρι και σε 22αρα μπορει να παιξει μια χαρα ολα τα παιχνιδια για τον μικρο!

Δημοσ.

Μη δίνεις βάση στην ποσότητα της μνήμης.

Απάντησε στην ερώτηση του damastes και θα βρούμε κάποια που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.

Παντως αν το τροφοδοτικο ειναι επαρκες,μια 4870 @ 100ευρω ειναι οτι πρεπει.

αν εχει χαμηλη αναλυση θα τα παιζει σουπερ,και μπορει να την κρατησει και λιγο παραπανω.

αν εχει υψηλη θα τα παει μια χαρα εντος φυσιολογικης περιοδου.

Δημοσ.

το τροφοφοτικό μου ειναι 425 w!!!!!

οσο για την αναλυση οχι μεγάλη αν θυμάμαι καπου στα 1370 με 760 (καπου τοσο αναλυση...)

αυτή η 4870 θα την σηκωσει το μηχανημα μου επειδη δεν εχω μεγαλο τροφοδοτικο;;;;;;;

Δημοσ.

Δε μας απασχολεί τόσο η ονομαστική ισχύς, όσο η ποιότητα του τροφοδοτικού, τα Α κάθε γραμμής και άλλα.

Το τροφοδοτικό σου είναι της Enermax;

Δημοσ.

εχω αυτο το τροφοδοτικο ENERMAX 425WATT MODU 82

και με ενδιαφερει η καρτα να ειναι σχετικά λεπτη γιατι μπαινει σε μεγαλο ομως HTPC (απλά είμαι στο οριο και εχω μονο μια θεση κενη πισω για να μπει η καρτα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...