Προς το περιεχόμενο

Paypal donations δεν έχω ιδέα!

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής.

Έχω ένα Personal Account στο Paypal και θα ήθελα να φτιάξω ένα donate button!

Αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται, διότι κάπου διάβασα ότι αν βάλεις donate buttons

παίζει και να σου κλειδώσει το Paypal Account... ενώ πχ αν βάλεις Buy me a beer είσαι οκ!

Τέσπα, το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και δεν ξέρω αν γίνεται και με personal account...

Σε περίπτωση που δεν γίνεται, υπάρχει κάποια free εναλλακτική που θα μου βάζει τα λεφτά στο paypal;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε μου, άμα έχεις μύγα, μυγιάζεσαι. Εγώ δεν ξέρω προγραμματισμό, δεν έχω ιστοσελίδα ώστε να με νοιάζει το paypal banner και συνεπώς να ξέρω κάτι εκ των προτέρων, αλλά αυτό που ρώτησες έκανα (από περιέργεια) ~ 10 δευτερόλεπτα να το βρω.

Έτσι όπως απαντάς όμως, είναι ο ορισμός του "υφάκι".

Χαλάρωσε λιγάκι.

Btw είμαι(ήμουν) όντως γαμάτος και μάλιστα pearl member. (>750Gb)

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε δεν έχω καμία μύγα...

Εννοείτε πως έκανα search αλλά έτυχε αυτά που έβαλα να μην μου βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα...

Αλλά δεν γουστάρω να μου απαντάς με μαγκιά κλανιά επειδή βρήκες κάτι που δεν βρήκα!

Στην τελική γιαυτό είναι τα forums για να postάρεις απορίες και να παίρνεις απαντήσεις!

Αν το θεώρησες γελοίο να μην απάνταγες και στην τελική δεν είχε κάτι διαφορετικό από

αυτό που έκανα απλά μέχρι σήμερα μου έβγαζε μήνυμα ότι για να δω τα donates πρέπει να κάνω bussines account

αλλά σήμερα για κάποιο λόγο δεν το έβγαλε και λειτούργησε κανονικά!

Τέσπα δεν αξίζει να χαλάσω άλλο από τον χρόνο μου σε αυτή τη συζήτηση

και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλά αν είναι να απαντάς έτσι σε όσους postάρουν απορίες ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς

τον λόγο που έκανες register...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...