Προς το περιεχόμενο

.NTSC σε .PAL

rnrese

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καπως ετσι εχει η ιστορια.ετοιμαζομαι αυτη η την επομενη βδομαδα με εναν κολητο μου να τσιπαρουμε το πολυαγαπημενο μου ps2(slim).θα ακολουθισουμε την μεθοδο με προγραμμα(η κονσολα να μπουταρει απο την καρτα μνημης).Τεσπα το θεμα ειναι με τα παιχνιδια.Αν και δεν εχω ασχολιθει με τον προγραμματισμο και γενικα πολυ με τα παιχνιδια εμαθα πως υπαρχουν 2 ειδων αρχεια παιχνιδιων.Τα .NTSC και τα .PAL.Εχει να κανει λεει με τα χρωμματα και με το βιντεο και δεν ξερω και γω τι.Τεσπα επειδη θα κατεβαζω παιχνιδια τα οποια ειναι π.χ.απο αμερικη-ιαπωνια και θα ειναι σε μορφη .NTSC και δεν πολυξερω τι αντικτυπο εχει τωρα αυτο(ακουσα πως με το απλο καλωδιο οθονης-κονσολας του ευρωπαικου ps2 θα τα βλεπω ασπρομαυρα)αναρωτιεμε εαν υπαρχει κανα converter που να μετατρεπει τα NTSC σε PAL.επισης καμια εγκυκλοπεδικη γνωση για αυτα τα 2 εαν γινετε?:-D

Δημοσ.

Καθαρά θέμα της τηλεόρασης σου αν θα δείχνει σωστά το ntsc σήμα η όχι,σε κάποιες πρέπει να το διαλέξεις μόνος σου,άλλες το έχουν αυτόματα,άλλες καθόλου,τώρα αν θα μπορεί να βλέπει η ps2 σου τα ntsc αρχεία αυτό δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Universal δύσκολα,σε κάποιες το δείχνει όταν κάνεις εναλλαγές στο AV/scart σου αναφέρει δηλαδή AV1-ntsc π.χ.

Σε άλλες πρέπει να το επιλέξεις μέσα από το menu.

Καλλίτερα να ψάξεις το μοντέλο σου στο google να δεις τη έχει και υποστηρίζει.

Δημοσ.

δεν νομιζει να λεει πολλα για μια blue sky 14 ιντσων νομιζω πριν 8 χρονων:P για μετατροπεα παιζει τιποτα?και βασικα εαν ξερει κανεις πως γινετε η μετατροπη.δηλαδη εφοσον το αρχειο του σιντι ειναι .iso συνιθως θα πρεπει να το ανοιξω και θα βρα καποιο αρχειο σαν τα ντσψ η παλ?

Δημοσ.

ναι αλλα απο οτι ειδα πχ εψαχνα ενα παιχνιδι το d1gp championship καπως ετσι και εχει βγει μονο στους σχιστοματιδες.εκει εχουν παλ.τωρα τι θα κανω:rolleyes: παντως εαν εβρισκα και εναν μετατροπεα θα ημουν μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...