Προς το περιεχόμενο

Αποφυγή print screen - screen capture σε site

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους ειδήμονες πάνω στο θέμα αυτό. :-D

Ενδιαφέρομαι να προωθήσω τρία βιβλία των 40 σελίδων μέσω site. Θα υπάρχουν δηλαδή 120 σελίδες συνολικά στο site αλλά δε θα ήθελα να τις έχω ελεύθερες μια και δε θα κέρδιζα τίποτα από τα βιβλία τα οποία θα πωλούνται στην αγορά. Ο σκοπός μου είναι να το διαφημίσω μέσω του site και όχι να το έχω ελεύθερο για να το κατεβάζουν όλοι. :cry:

Υπάρχουν προγράμματα που κάνουν print screen ή screen capture. Πως μπορώ να φτιάξω το site μου αφαιρώντας ουσιαστικά την οποιαδήποτε δυνατότητα για να τραβήξει κάποιος έστω και εικόνα; Κάποιοι μου είπαν πως πρέπει να μπουν κάποιοι κωδικοί στο site αλλά δεν ήξεραν περισσότερα για το θέμα αυτό. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει;

Και μια δεύτερη ερώτηση αν μου επιτρέπεται. Διάβασα κάπου πως για να τύχει μιας καλής θέσης στις μηχανές αναζήτησης, αυτός που θα το φτιάξει θα πρέπει να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη λειτουργία SEO. Άρα ένας φίλος ή γνωστός ή μια εταιρία που δεν ασχολείται και πολύ με sites υποθέτω πως δε θα γνωρίζει και πολύ καλά το θέμα SEO. Υπάρχουν κάποια άλλα «μυστικά» που θα μπορούσατε να μου γράψετε για μια καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης; Πριν ακόμα στήσω δηλαδή το site, τι είναι αυτά που θα πρέπει να προσέξω κατά τη γνώμη σας;

Δημοσ.

Αποφυγή print screen - screen capture σε site,αυτό δεν γίνεται από την στιγμή που κάποιος μπορεί να δει την σελίδα μπορεί και να την αποθηκεύσει με κάποιο τρόπο.

Δημοσ.

Για το screen capture:

Δεν υπάρχει τρόπος να το παρεμποδίσεις 100%. Το καλύτερο και πιο εύκολο (για σένα) ειναι να βάλεις online ένας μέρος του βιβλίου (π.χ το 25% των σελίδων).

Δημοσ.

δίκιο έχει... γιατι να ανεβάσεις όλο το περιεχόμενο τον βιβλίων από τι στιγμή που το κανεις μονο για διαφημιστικό σκοπό?

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα θες να το πουλάς σε online μορφή.

1. Τρόπος για να αποφύγεις την αντιγραφή δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά πιο δύσκολη τη ζωή αυτού που θέλει τα αντιγράψει.

2. Μυστικά για SEO δεν υπάρχουν. Υπάρχει μια συλλογή γνώσης στο internet που είναι ανούσιο να την ξανα-αναπαράγουμε. Ψάξε λίγο στο Google.

3. Ψάξου λίγο και μη περιμένεις να σου σερβίρει κάποιος τη γνώση αν θες να πετύχεις στο επιχείρημά σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...