kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Το pc δουλευε κανονικα αλλα μου εκανε αποσυνδεσεις απο το νετ και απο οτι καταλαβα ειχε προβλημα η καρτα δικτυου ετσι αποφασισα να παρω μια pci και την εβαλα πανω. Ανοιξα το pc δουλεψε κανονικα ειναι και νετ το κλεινω ολα οκ. την επομενη το ανοιγω ολα κανονικα και ξαφνικα restart. απο τοτε μου εμφανιζει τις επιλογες safe mode, start win normally κτλ και οτι και αν επιλεξω κανει οτι μπουταρει και αντι να μπει με πεταει παλι πισω στις επιλογες. Καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει ρε παιδια γιατι εχω απελπιστει?? Να πω οτι παρατηρησα λιγο μεγαλη θερμοκρασια στο bios στη cpu 66,5 βαθμους σε κατασταση νορμαλ ειναι πολλοι νομιζω (P4 cpu) εβγαλα και την καρτα δικτυου απο πανω μηπως και φταει τα ιδια τη μπορω να κανω ιδεες παρακαλω
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Το pc δουλευε κανονικα αλλα μου εκανε αποσυνδεσεις απο το νετ και απο οτι καταλαβα ειχε προβλημα η καρτα δικτυου ετσι αποφασισα να παρω μια pci και την εβαλα πανω. Ανοιξα το pc δουλεψε κανονικα ειναι και νετ το κλεινω ολα οκ. την επομενη το ανοιγω ολα κανονικα και ξαφνικα restart. απο τοτε μου εμφανιζει τις επιλογες safe mode, start win normally κτλ και οτι και αν επιλεξω κανει οτι μπουταρει και αντι να μπει με πεταει παλι πισω στις επιλογες. Καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει ρε παιδια γιατι εχω απελπιστει?? Να πω οτι παρατηρησα λιγο μεγαλη θερμοκρασια στο bios στη cpu 66,5 βαθμους σε κατασταση νορμαλ ειναι πολλοι νομιζω (P4 cpu) εβγαλα και την καρτα δικτυου απο πανω μηπως και φταει τα ιδια τη μπορω να κανω ιδεες παρακαλω
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 α ναι συγνωμη το ξεχασα ειναι ενα P4 2.8 asus P5LD2 deluxe 2 gb ram DDR ena hd tv tuner και τελευταια προσθηκη μια pci lan card
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 α ναι συγνωμη το ξεχασα ειναι ενα P4 2.8 asus P5LD2 deluxe 2 gb ram DDR ena hd tv tuner και τελευταια προσθηκη μια pci lan card
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ε,το κλασσικό είναι η επιδιορθωτική εγκατάσταση με το δισκάκι τον windows,αν θες να το αποφύγεις πρόσεξε μήπως βγάζει κάποιο μήνυμα που μπορεί να μας βοηθήσει στο να βρούμε το λάθος.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ε,το κλασσικό είναι η επιδιορθωτική εγκατάσταση με το δισκάκι τον windows,αν θες να το αποφύγεις πρόσεξε μήπως βγάζει κάποιο μήνυμα που μπορεί να μας βοηθήσει στο να βρούμε το λάθος.
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 1. Τσέκαρε αν πατάει καλά η ψύκτρα κι αν έχει ξεκουμπώσει κάποιο από τα push pins. 2. Τρέξε bootable memtest. 3. Σε safe mode δοκίμασες να μπεις; 4. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 1. Τσέκαρε αν πατάει καλά η ψύκτρα κι αν έχει ξεκουμπώσει κάποιο από τα push pins. 2. Τρέξε bootable memtest. 3. Σε safe mode δοκίμασες να μπεις; 4. Ποιο τροφοδοτικό έχεις;
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ουτε σε safe mode μπαινει τροφοδοτικο δεν γνωριζω και δεν εχω τωρα το pc για να δω δεν ειναι δικο μου. απλα το παιδι μου ειπε οτι ειχε βγαλει και την ψυχτρα της cpu και την εβαλε ξανα με την ιδια παστα γιατι δεν ειχε νεα να βαλει εγω υποψιαζομαι αυτο και για αυτο ανεφερα και την θερμοκρασια
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ουτε σε safe mode μπαινει τροφοδοτικο δεν γνωριζω και δεν εχω τωρα το pc για να δω δεν ειναι δικο μου. απλα το παιδι μου ειπε οτι ειχε βγαλει και την ψυχτρα της cpu και την εβαλε ξανα με την ιδια παστα γιατι δεν ειχε νεα να βαλει εγω υποψιαζομαι αυτο και για αυτο ανεφερα και την θερμοκρασια
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άμα μιλάμε για προπολεμική θερμοαγώγιμη που έχει ξεραθεί, μάλλον προς τα εκεί οδεύουμε..
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Άμα μιλάμε για προπολεμική θερμοαγώγιμη που έχει ξεραθεί, μάλλον προς τα εκεί οδεύουμε..
kavalinas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 ωραια θα του πω να δοκιμασει να την αλλαξει και ελπιζω να μην χρειαστει να ψαξουμε αλλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.