Sreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μία γρήγορη ερώτηση! Στο 40% των φορών που ανοίγω το pc μου δεν περνάει τον έλεγχο της motherboard (δεν κάνει mpip) πρέπει να βγάλω και τα 2 dimάκια της μνήμης και να τα ξαναβάλω. Μετά ανοίγει. Καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ!
Sreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μία γρήγορη ερώτηση! Στο 40% των φορών που ανοίγω το pc μου δεν περνάει τον έλεγχο της motherboard (δεν κάνει mpip) πρέπει να βγάλω και τα 2 dimάκια της μνήμης και να τα ξαναβάλω. Μετά ανοίγει. Καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Να το έκαμνε πάντα η τουλάχιστον σχεδόν πάντα θα έλεγα ρύθμιση bios αλλά έτσι μάλλον παραδίδει πνεύμα κάποιο υλικό.
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Να το έκαμνε πάντα η τουλάχιστον σχεδόν πάντα θα έλεγα ρύθμιση bios αλλά έτσι μάλλον παραδίδει πνεύμα κάποιο υλικό.
Sreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τσέκαρα τις μνήμες με το mem test αλλά όλα καλά. Εγώ πιστεύω πως θα έχει καμιά διαροή το τροφοδοτικό. Ποιος ξερει.... Thanks πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.