Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hardware !!!

andrew_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρόν δε σε νοιάζει να βρεις mini psu, αλλά να καταλήξεις στο αν ευθύνεται όντως αυτό.

Και σε αυτή την περίπτωση, ένα κανονικό τροφοδοτικό κάνει μια χαρά.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...δλδ; "Μολόγα το hardware ρε!" φάση...;

Άντριου-θερτιτού, το ιδανικό (εφ' όσον σιγουρεύτηκες για το μπουτόν)

ούτε ο Αλιάγας τέτοια Γαλλικά ε!

θα ήταν να ξηλώσεις τη μητρική απ' το κουτί και να τη δοκιμάσεις εκτός κουτιού με μόνο CPU

GPU

PSU

RAM (doeasn't rhyme...Damn!)

πάνω, μπας και πριν σκάλωνε κάτι.

Αυτό βέβαια, σε περίπτωση που δεν μπορείς να βρεις εύκολα δανεικό PSU για δοκιμές.

Που θα είναι η επόμενη κίνηση ιεραρχικά, πριν αποφανθείς δια της ατόπου πως η μητρική ιζ μάλλον ντάιινγκ (πριν απ' οτιδήποτε πάντως, κάνε ένα οπτικό τσεκ για leaky capacitors)

*...βλέπω πως όσο έγραφα, δεν βλέπατε ALTER...

Δημοσ.

...δλδ; "Μολόγα το hardware ρε!" φάση...;

Άντριου-θερτιτού, το ιδανικό (εφ' όσον σιγουρεύτηκες για το μπουτόν)

ούτε ο Αλιάγας τέτοια Γαλλικά ε!

θα ήταν να ξηλώσεις τη μητρική απ' το κουτί και να τη δοκιμάσεις εκτός κουτιού με μόνο CPU

GPU

PSU

RAM (doeasn't rhyme...Damn!)

πάνω, μπας και πριν σκάλωνε κάτι.

Αυτό βέβαια, σε περίπτωση που δεν μπορείς να βρεις εύκολα δανεικό PSU για δοκιμές.

Που θα είναι η επόμενη κίνηση ιεραρχικά, πριν αποφανθείς δια της ατόπου πως η μητρική ιζ μάλλον ντάιινγκ (πριν απ' οτιδήποτε πάντως, κάνε ένα οπτικό τσεκ για leaky capacitors)

*...βλέπω πως όσο έγραφα, δεν βλέπατε ALTER...

Δημοσ.

έχω κάνει check σε όλες τις συνδέσεις

το δοκίμασα χωρίς drive και εναλλάσοντας τις μνήμες

ακόμα και χωρίς τα fans για να δω οτι δεν βραχυκυκλωνουν το σύστημα

αλλά πάλι μια απο τα ίδια και γι' αυτό γραφω πρίν psu ή m/b ?

Δημοσ.

έχω κάνει check σε όλες τις συνδέσεις

το δοκίμασα χωρίς drive και εναλλάσοντας τις μνήμες

ακόμα και χωρίς τα fans για να δω οτι δεν βραχυκυκλωνουν το σύστημα

αλλά πάλι μια απο τα ίδια και γι' αυτό γραφω πρίν psu ή m/b ?

Δημοσ.

Χωρίς να βάζω και το δάχτυλο στη μπρίζα,θεωρώ ότι το 300άρι τροφοδοτικό είναι (μετά από καιρό "σκονίσματος") λίγο.

Δοκίμασε όπως εισηγείται ο ψυχοβγάλτης,βγάλτα όλα και ξεκίνα με τα βασικά,προσθέτοντας.

Γιατί στα κάνει τώρα και δεν στα έκανε πριν;Γιατί τώρα σκονίστηκε επαρκώς.Πήρα φόρα απ' τη λέξη mini...Μπορεί να λέει 300w,αλλά αποδίδει τόσα;Ή τρώει 300 μόνο;

Edit:

Μέχρι να γράψω,έγραψες εσύ,οπότε κοίτα να ανοίξεις το τροφοδοτικό και να ψεκάσεις με contact spray μπας καιμ πάρει μπρος.

Δημοσ.

Χωρίς να βάζω και το δάχτυλο στη μπρίζα,θεωρώ ότι το 300άρι τροφοδοτικό είναι (μετά από καιρό "σκονίσματος") λίγο.

Δοκίμασε όπως εισηγείται ο ψυχοβγάλτης,βγάλτα όλα και ξεκίνα με τα βασικά,προσθέτοντας.

Γιατί στα κάνει τώρα και δεν στα έκανε πριν;Γιατί τώρα σκονίστηκε επαρκώς.Πήρα φόρα απ' τη λέξη mini...Μπορεί να λέει 300w,αλλά αποδίδει τόσα;Ή τρώει 300 μόνο;

Edit:

Μέχρι να γράψω,έγραψες εσύ,οπότε κοίτα να ανοίξεις το τροφοδοτικό και να ψεκάσεις με contact spray μπας καιμ πάρει μπρος.

Δημοσ.

Δε μπορούμε να σου πούμε σίγουρα, βέβαια ο αριθμός τριακόσια από μόνος του με κάνει να υποπτεύομαι περισσότερο το τροφοδοτικό από τη μητρική.

Δημοσ.

Δε μπορούμε να σου πούμε σίγουρα, βέβαια ο αριθμός τριακόσια από μόνος του με κάνει να υποπτεύομαι περισσότερο το τροφοδοτικό από τη μητρική.

Δημοσ.

Πιεσγιού τότε

edit : (φωνή εισπράκτορα από τότε που υπήρχαν ακόμη εισπράκτορες) : ...ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δημοσ.

Πιεσγιού τότε

edit : (φωνή εισπράκτορα από τότε που υπήρχαν ακόμη εισπράκτορες) : ...ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Δημοσ.
θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα

Αν επιτρέπεται,τι έλεγχο έκανες στο μπουτόν,δοκίμασε αν ξεκινάει καλλίτερα αν βραχυκυκλώσεις τα πιν στην motherboard με ένα κατσαβίδι.

(Αυτά που λένε POWER S.W. )

Power_SW.jpg

Αν ήταν από το τροφοδοτικό δεν θα ήταν ανάποδα;Θα ξεκινούσε σχεδόν πάντα,αλλά θα κολλούσε/έκαμνε επανεκκίνηση όταν έβλεπε ζόρια;;

Δημοσ.
θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα

Αν επιτρέπεται,τι έλεγχο έκανες στο μπουτόν,δοκίμασε αν ξεκινάει καλλίτερα αν βραχυκυκλώσεις τα πιν στην motherboard με ένα κατσαβίδι.

Power_SW.jpg

Αν ήταν από το τροφοδοτικό δεν θα ήταν ανάποδα;Θα ξεκινούσε σχεδόν πάντα,αλλά θα κολλούσε/έκαμνε επανεκκίνηση όταν έβλεπε ζόρια;;

Δημοσ.

Power_SW.jpg

φίλε μου αυτό έκανα ακριβώς και έτσι απέκλεισα οτι δεν είναι το μπουτόν

Εγώ πιστεύω οτι αυτό που φταίει είναι το τροφοδοτικό.

Οχι όμως γιατί είναι λίγα τα watt (αν ισχυε θα έκλεινε το pc στην φάση που θα ήταν σε full load )

αν ήταν m/b νομίζω οτι θα είχα άλλα προβλήματα κατα την λειτουργία του υπολογιστή

Δημοσ.

Power_SW.jpg

φίλε μου αυτό έκανα ακριβώς και έτσι απέκλεισα οτι δεν είναι το μπουτόν

Εγώ πιστεύω οτι αυτό που φταίει είναι το τροφοδοτικό.

Οχι όμως γιατί είναι λίγα τα watt (αν ισχυε θα έκλεινε το pc στην φάση που θα ήταν σε full load )

αν ήταν m/b νομίζω οτι θα είχα άλλα προβλήματα κατα την λειτουργία του υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...