Borden Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Επειδη εβαλα αρκετα ανεμηστηρακια στο pc και επειδη δεν εχω και κανα super psu.Θελω να ρωτησω το εξης:Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσο αντεχει το psu του υπολογιστη μου.Δηλαδη αν ζοριζεται κτλπ.Εχω βαλει 2 μεγαλους ανεμηστηρες και 2 πολυ μικρους.Επισης η GPU εχει ενα δικο της και η CPU και ανησηχω λιγο!.Υπαρχει καποιος τροπος να δω πχ καποιο ποσοστο χρησης του psu;Ευχαρηστω προκαταβολικα! ΥΓ.Το psu ειναι 500 coolmaster silent pro
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 εδω θα δεις ποσο θεωρητικα χρειαζεσαι. Πρεπει βεβαια να ξερεις και ποσα βατ εχεις τροφοδοτικο καθως και ποσο αποδιδει.Παντως με ανεμιστηρακια δεν βαραινεις το τροφοδοτικο καθολου.Αντε 2-3 βατ το καθενα(μπορει να λεω και πολυ!)
Borden Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 xristara το link μου βγαζει error!Ποια κομματια επιβαρυνουν πολυ τη psu;Ευχαρηστω για το χρονο σου!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 για δες τωρα http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp πιο πολυ ζορι τραβαει απο τη cpu +gpu Αυτο που θεωρητικα σκιζει ενα τροφοδοτικο ειναι οταν ειναι ¨¨μικρης¨¨ χωρητικοτητας και δουλευει στο οριο και το ζοριζεις gaming πχ
Borden Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 καλα μιλαμε τα σπαει το link σου.1000 thx!Να'σαι καλα!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 το μονο να βεβαιωθεις για το eficiency του psu σου αν θελεις να προσθεσεις κατι αλλο
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή. Είναι παραπλανητικό στην ουσία να μιλάμε με απλά Watts.
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή. Είναι παραπλανητικό στην ουσία να μιλάμε με απλά Watts.
probe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή.Είναι παραπλανητικό στην ουσία να μιλάμε με απλά Watts. Πολύ σωστό.
probe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή.Είναι παραπλανητικό στην ουσία να μιλάμε με απλά Watts. Πολύ σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.