Προς το περιεχόμενο

Θα τα τιναξει το PSU?

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εβαλα αρκετα ανεμηστηρακια στο pc και επειδη δεν εχω και κανα super psu.Θελω να ρωτησω το εξης:Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσο αντεχει το psu του υπολογιστη μου.Δηλαδη αν ζοριζεται κτλπ.Εχω βαλει 2 μεγαλους ανεμηστηρες και 2 πολυ μικρους.Επισης η GPU εχει ενα δικο της και η CPU και ανησηχω λιγο!.Υπαρχει καποιος τροπος να δω πχ καποιο ποσοστο χρησης του psu;Ευχαρηστω προκαταβολικα!

ΥΓ.Το psu ειναι 500 coolmaster silent pro

Δημοσ.

εδω θα δεις ποσο θεωρητικα χρειαζεσαι.

Πρεπει βεβαια να ξερεις και ποσα βατ εχεις τροφοδοτικο καθως και ποσο αποδιδει.Παντως με ανεμιστηρακια δεν βαραινεις το τροφοδοτικο καθολου.Αντε 2-3 βατ το καθενα(μπορει να λεω και πολυ!)

Δημοσ.

για δες τωρα http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

πιο πολυ ζορι τραβαει απο τη cpu +gpu

Αυτο που θεωρητικα σκιζει ενα τροφοδοτικο ειναι οταν ειναι ¨¨μικρης¨¨ χωρητικοτητας και δουλευει στο οριο και το ζοριζεις gaming πχ

Δημοσ.

Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή.

Είναι παραπλανητικό στην ουσία να μιλάμε με απλά Watts.

Δημοσ.

Πάντως θα ήθελα να προσθέσω πως στην πραγματικότητα πρέπει να μετράμε τα Α της κάθε γραμμής, γνωρίζοντας πόσα τραβάει κάθε part από την κάθε γραμμή.

Δημοσ.

Πολύ σωστό.

Δημοσ.

Πολύ σωστό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...