Προς το περιεχόμενο

Eurobank proxypay documentation

hstavros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα στέλνουν από την eurobank.

Κάνει ο πελάτης την σύμβαση με την eurobank και εκεί δηλώνει τον υπεύθυνο για το website (εσένα). Θα στα στείλουν με email μαζί με demo files σε asp και php.

Επειδή πρόκειται για τραπεζικές συναλλαγές και πιστωτικές κάρτες, θέλουν να ξέρουν ποιος έχει τι στα χέρια του για λόγους ασφαλείας.

Ακόμα και αν σου στείλω τα pdf είναι άχρηστα χωρίς τα στοιχεία του λογαριασμού, password, proxy, κτλ.

Δημοσ.

Καλά, μπορεί απλά να θέλει να δει τη λειτουργία ή να φτιάξει τη φόρμα και να τη δώσει σε κάποιον για να βάλει το merhantid και το confirmation password.

Αν τα χρειάζεσαι, στείλε pm να στα στείλω.

Δημοσ.

Φίλε bikey77, αν κυκλοφορείς έτσι απλά αυτά τα αρχεία πιθανόν υποβιβάζεις την ασφάλεια του κάθε site που έχεις φτιάξει με proxypay.

Ένας καλός hacker με τα εγχειρίδια στο χέρι μπορεί εύκολα να βρει τυχόν κενά ασφαλείας.

Δεν εννοώ προφανώς για τον hstavros (hacker stavros? συνοννόματος), αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάσουν τα αρχεία.

Δημοσ.

ολίγον τι άσχετο, αλλά και σχετικό... σε πρόσθετο για magento τι υπάρχει υπάρχει πάνω σε αυτόν το τομέα αυτήν τη στιγμή?

Φίλε bikey77, αν κυκλοφορείς έτσι απλά αυτά τα αρχεία πιθανόν υποβιβάζεις την ασφάλεια του κάθε site που έχεις φτιάξει με proxypay.

Ένας καλός hacker με τα εγχειρίδια στο χέρι μπορεί εύκολα να βρει τυχόν κενά ασφαλείας.

Δεν εννοώ προφανώς για τον hstavros (hacker stavros? συνοννόματος), αλλά ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάσουν τα αρχεία.

φίλε με αυτό επέτρεψε μου να διαφωνήσω λίγο. Τόσα χρόνια τα windows είναι κλειστό λογισμικό αλλά παρ' όλα αυτά ήταν (γιατί κάπως βελτιώθηκε) "τρύπιο". Τώρα οκ μιλάμε για άλλου είδους λογισμικού και προσωπικά δεδομένα τα οποία θέλουν μεγάλη προσοχή...

Δημοσ.
εχει κανεις τα pdf της eurobank για το documentation του proxypay ?

Αν τα θες ακόμα τα έχω εγώ να στα στείλω.Λόγω υποχρεώσεων είχα μερικές μέρες να μπω στο ινσομνια και δεν είχα δει το post.Πάντως είναι μεγάλα και άχαρα αν θες την άποψη μου.Πες μου το mail σου και θα στα στείλω!!!

Δημοσ.

Γιατί, κρυφά είναι? Όποιος θέλει τα ζητάει και τα στέλνουν από την τράπεζα.

Άλλο να ξέρεις πως λειτουργεί ένα σύστημα και άλλο να εισβάλλεις σε αυτό.

Δημοσ.

Απ'ότι ξέρω πρώτα γίνεται η σύμβαση με την τράπεζα και μετά σου στέλνουν τα αρχεία. Διάβασε την σύμβαση και αν επιτρέπεται να στείλεις σε τρίτους τα αρχεία προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

άμα καλέσεις την τράπεζα και της ζητήσεις να σου στείλουν τα αρχεία με το documentation, θα σου τα στείλουν στο email αμέσως, την ίδια στιγμή. Απλά δεν θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις θα είναι demo.

Δημοσ.

οτι σου δίνουν ενα πλεονέκτημα τα manuals είναι λογικό.. αλλα δε νομίζω οτι είναι δύσκολο να αποκτηθούν ώστε να κρίνετε τόσο μη-ασφαλής η διακίνηση τους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...