trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Eχω καποια ηχεια Logitech Z3 2.1 τα οποια αισθητικα δενουν αψογα με το χωρο μου και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.... Τους τελευταιους μηνες ομως το αριστερο απο τα 2 ηχεια αρχιζει και κανει εναν πολυ εκνευριστικο θορυβο ωρες ωρες....οταν βαζω ιδιως την ενταση δυνατα αυτο το ηχειο και μονο κανει κατι σαν να μικροφωνιζει,σαν εναν ηχο που σπανε φουσκαλες εναν περιεργο θορυβο....(πχ οπως κανει μια συσκευη που εχεις κοντα της τηλ που ειναι ετοιμο να χτυπησει)... Οταν το pc ειναι σβηστο και τα ηχεια ανοιχτα στο ρευμα και στο max δεν αουγεται τιποτα....οταν το pc ειναι στα windows χαμος...ελεγξα τη συνδεσμολογια ολα οκ.... woofer οκ...επισης πηρα το καλωδιο που μπαινει στην υποδοχη του ηχου πισω απ το tower και την εβαλα μπροστα σε μια αλλαη υποδοχη μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα....τα ιδια!!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδια???λετε να καηκε το ηχειο??? και αν ναι τι συμφερει να κανω??να τα πεταξω και να παρω αλλα??πραγμα που δε το θελω καθως αισθητικα ειναι αψογα και πλεον δε κυκλοφορει σαν μοντελο να το ξανααγορασω.... η να τα παω στην αντιπροσωπια της LOGITECH(αν υπαρχει που δε ξερω) να τα δουν?????? Ευχαριστω πολυ!!
trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Eχω καποια ηχεια Logitech Z3 2.1 τα οποια αισθητικα δενουν αψογα με το χωρο μου και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.... Τους τελευταιους μηνες ομως το αριστερο απο τα 2 ηχεια αρχιζει και κανει εναν πολυ εκνευριστικο θορυβο ωρες ωρες....οταν βαζω ιδιως την ενταση δυνατα αυτο το ηχειο και μονο κανει κατι σαν να μικροφωνιζει,σαν εναν ηχο που σπανε φουσκαλες εναν περιεργο θορυβο....(πχ οπως κανει μια συσκευη που εχεις κοντα της τηλ που ειναι ετοιμο να χτυπησει)... Οταν το pc ειναι σβηστο και τα ηχεια ανοιχτα στο ρευμα και στο max δεν αουγεται τιποτα....οταν το pc ειναι στα windows χαμος...ελεγξα τη συνδεσμολογια ολα οκ.... woofer οκ...επισης πηρα το καλωδιο που μπαινει στην υποδοχη του ηχου πισω απ το tower και την εβαλα μπροστα σε μια αλλαη υποδοχη μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα....τα ιδια!!!! τι μπορει να φταιει ρε παιδια???λετε να καηκε το ηχειο??? και αν ναι τι συμφερει να κανω??να τα πεταξω και να παρω αλλα??πραγμα που δε το θελω καθως αισθητικα ειναι αψογα και πλεον δε κυκλοφορει σαν μοντελο να το ξανααγορασω.... η να τα παω στην αντιπροσωπια της LOGITECH(αν υπαρχει που δε ξερω) να τα δουν?????? Ευχαριστω πολυ!!
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες απεγκατάσταση οδηγών της κάρτας ήχου και επανεγκατάστασή τους;
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες απεγκατάσταση οδηγών της κάρτας ήχου και επανεγκατάστασή τους;
trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 οχι φιλε μου....η καρτα ηχου ειναι εγκατεστημενη στην motherboard μου....και ειναι realteq...realteq high definition audio λεει στο device manager....θα βρω στο site της???
trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 οχι φιλε μου....η καρτα ηχου ειναι εγκατεστημενη στην motherboard μου....και ειναι realteq...realteq high definition audio λεει στο device manager....θα βρω στο site της???
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ποια μητρική έχεις; Αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι..
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ποια μητρική έχεις; Αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι..
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 http://support.asus.com/download/download.aspx Motherboard -> Socket775 -> P5P41D -> Search -> Windows 7 -> Audio -> Global
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.