Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι ο Μουριίνιο, αλλά ούτε ο Αλέφαντος δεν θα κινδύνευε να χάσει τέτοια πρόκριση.

Αρκετές φορές, πάντως, σε τέτοια ματς, έρχεται ένα γκολ του φιλοξενούμενου στο 69 και ξενερώνει το σύμπαν.

Ματσαραααααα! :shock: :shock:

Η Μιλαν μπηκε με την σιγουρια του 4-0 και το πληρωνει. Δεν μπηκε να παιξει μπαλα μπηκε για να φαει το 90λεπτο και να παει σπιτι με την προκριση.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΩ πω πω τι ματσάρα είναι αυτή? Εγω είμαι με την arsenal πάντως,έχω να το πω

Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια στο 2ο ημι.Εκεί που έλεγα σίγα μην κάτσω να δω ένα ματς που δεν ανατρέπεται,αρχίζω να πιστέυω στο θάυμα

Δημοσ.

1-0 εκανε η αρσεναλ, μιλαν ειπε ο ηλιθιος. 4-0 ειπε, γκολ δεν ειχαμε. Ελεος

Η Αρσεναλ εκανε πολυ μεγαλη προσπαθεια και ηταν λογικο να σκασει. Ο Γουολκοτ μου σπασε τα νευρα στις 2 φασεις που αντι να πασαρει καθυστερησε ανεπιτρεπτα.

Ο Φαν περσι μετριος ο δε Σαμακ δε φανηκε καν

Δημοσ.

Σωτηρακόπουλος κλασικά για τα μπάζα, διαιτητής για τα μπάζα (θα μπορούσε και χειρότερα).

Καιρό είχα να δω την Άρσεναλ να παίζει έτσι, μπράβο στα παλικάρια.

Δημοσ.

στο δευτερο ημιχρονο τουε βγηκε ολη η κουραση ο ζερβινιο εχει αρχισει και με απογοητευει αν ειχαμε αρτετα με αριστερο εξτρεμ τσμπερλαιν θα περνουσαμε ευκολα μιας και θα ειχαμε καλυτερο παγκο να βοηθησει καθως παρκ και σαμακ ανυπαρκτοι οπως παντα και σονγκ στο τελος ξεψυχησε δεν μπορουσε ουτε να κοντρολαι την μπαλα πολυ κουρασμενος ηταν παντως γνεικα αν ειχαμε ραμσευ και αρτετα θα ειχαμε περασει η κουραση στο δευτερο μερος ηταν η μονη μας αντιπαλος τεσπα τετραδα παντως πιστευω χαλαρα για φετος αρκει να συνεχισουν να παιζουν οπως επαιξαν στα τρια τελυεταια ματς και ολα καλα και αν ειμαστε πολυ σοβαροι θα χτυπησουμε και την τριτη θεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...