Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραφικων

hashashin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει ττους νεοτερους drivers,εχω απεγκαταστησει τους παλιοτερους,εχω κανει τα παντα αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (8800 GTS 512) την οποια την εχω εδω και 3 χρονια.Μπηκα στον device manager και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα στην καρτα γραφικων

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

Πιστευω οτι μαλλον τα εχει φτυσει .Επισης η εικονα δεν ειναι καθαρη,εχει διαφορα pixels σε καθετες γραμμες .

Ξερετε τι αλλο μπορω να κανω μπας και το διωρθωσω?

Δημοσ.

Εχω βαλει ττους νεοτερους drivers,εχω απεγκαταστησει τους παλιοτερους,εχω κανει τα παντα αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (8800 GTS 512) την οποια την εχω εδω και 3 χρονια.Μπηκα στον device manager και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα στην καρτα γραφικων

Πιστευω οτι μαλλον τα εχει φτυσει .Επισης η εικονα δεν ειναι καθαρη,εχει διαφορα pixels σε καθετες γραμμες .

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Σε άλλο σύστημα τη δοκίμασες; Επίσης, δοκίμασες άλλη σε αυτό το σύστημα;

Λογικά ήρθε η ώρα της πάντως, έτσι όπως τα περιγράφεις.

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Σε άλλο σύστημα τη δοκίμασες; Επίσης, δοκίμασες άλλη σε αυτό το σύστημα;

Λογικά ήρθε η ώρα της πάντως, έτσι όπως τα περιγράφεις.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο εχω το CHIEFTEC 450W

το υπολοιπο συστημα ειναι

Core 2Duo E8400

MB ASUS P5K

4GB RAM

Αλλο συστημα να το δοκιμασω δεν παιζει.Αξιζει να το παω τεχνικο η να παρω αλλη?

Δημοσ.

Τροφοδοτικο εχω το CHIEFTEC 450W

το υπολοιπο συστημα ειναι

Core 2Duo E8400

MB ASUS P5K

4GB RAM

Αλλο συστημα να το δοκιμασω δεν παιζει.Αξιζει να το παω τεχνικο η να παρω αλλη?

Δημοσ.

Aν ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια πιθανοτατα εχεις εγγυηση. Αν δεν εχεις εγγυηση, βγαλε την να δεις μηπως εχει φουσκωσει κανας πυκνωτης μπας και κανεις μονος σου την επισκευη.

Δημοσ.

Aν ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια πιθανοτατα εχεις εγγυηση. Αν δεν εχεις εγγυηση, βγαλε την να δεις μηπως εχει φουσκωσει κανας πυκνωτης μπας και κανεις μονος σου την επισκευη.

Δημοσ.

πρεπει να την ανοιξω για να δω τους πυκνωτες?

Βασικα ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια αρα μαλλον η εγγυηση ισχυει.Απο το πλαισιο τον ειχα παρει.

Δημοσ.

πρεπει να την ανοιξω για να δω τους πυκνωτες?

Βασικα ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια αρα μαλλον η εγγυηση ισχυει.Απο το πλαισιο τον ειχα παρει.

Δημοσ.

Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία... πίστεψε με, 90% τα έχει φτύσει, αν και δεν έχουμε και πολλές λεπτομέρειες περί του προβλήματος, έτσι μου ακούγεται τουλάχιστον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...