hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω βαλει ττους νεοτερους drivers,εχω απεγκαταστησει τους παλιοτερους,εχω κανει τα παντα αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (8800 GTS 512) την οποια την εχω εδω και 3 χρονια.Μπηκα στον device manager και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα στην καρτα γραφικων Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Πιστευω οτι μαλλον τα εχει φτυσει .Επισης η εικονα δεν ειναι καθαρη,εχει διαφορα pixels σε καθετες γραμμες . Ξερετε τι αλλο μπορω να κανω μπας και το διωρθωσω?
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω βαλει ττους νεοτερους drivers,εχω απεγκαταστησει τους παλιοτερους,εχω κανει τα παντα αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (8800 GTS 512) την οποια την εχω εδω και 3 χρονια.Μπηκα στον device manager και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα στην καρτα γραφικων Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Πιστευω οτι μαλλον τα εχει φτυσει .Επισης η εικονα δεν ειναι καθαρη,εχει διαφορα pixels σε καθετες γραμμες . Ξερετε τι αλλο μπορω να κανω μπας και το διωρθωσω?
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Σε άλλο σύστημα τη δοκίμασες; Επίσης, δοκίμασες άλλη σε αυτό το σύστημα; Λογικά ήρθε η ώρα της πάντως, έτσι όπως τα περιγράφεις.
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Σε άλλο σύστημα τη δοκίμασες; Επίσης, δοκίμασες άλλη σε αυτό το σύστημα; Λογικά ήρθε η ώρα της πάντως, έτσι όπως τα περιγράφεις.
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικο εχω το CHIEFTEC 450W το υπολοιπο συστημα ειναι Core 2Duo E8400 MB ASUS P5K 4GB RAM Αλλο συστημα να το δοκιμασω δεν παιζει.Αξιζει να το παω τεχνικο η να παρω αλλη?
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικο εχω το CHIEFTEC 450W το υπολοιπο συστημα ειναι Core 2Duo E8400 MB ASUS P5K 4GB RAM Αλλο συστημα να το δοκιμασω δεν παιζει.Αξιζει να το παω τεχνικο η να παρω αλλη?
v-tidus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Aν ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια πιθανοτατα εχεις εγγυηση. Αν δεν εχεις εγγυηση, βγαλε την να δεις μηπως εχει φουσκωσει κανας πυκνωτης μπας και κανεις μονος σου την επισκευη.
v-tidus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Aν ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια πιθανοτατα εχεις εγγυηση. Αν δεν εχεις εγγυηση, βγαλε την να δεις μηπως εχει φουσκωσει κανας πυκνωτης μπας και κανεις μονος σου την επισκευη.
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να την ανοιξω για να δω τους πυκνωτες? Βασικα ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια αρα μαλλον η εγγυηση ισχυει.Απο το πλαισιο τον ειχα παρει.
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να την ανοιξω για να δω τους πυκνωτες? Βασικα ειναι λιγοτερο απο 3 χρονια αρα μαλλον η εγγυηση ισχυει.Απο το πλαισιο τον ειχα παρει.
Teisos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Επίστρεψέ τη δίχως δεύτερη σκέψη Έτσι για την ιστορία, πόσο έκανε τότε;
Teisos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Επίστρεψέ τη δίχως δεύτερη σκέψη Έτσι για την ιστορία, πόσο έκανε τότε;
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 185 ευρω εκανε.Απο το Πλαισιο βεβαια αλλου μπορει να ηταν πιο φτηνη.
hashashin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 185 ευρω εκανε.Απο το Πλαισιο βεβαια αλλου μπορει να ηταν πιο φτηνη.
starchild64 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Εχω βαλει ττους νεοτερους drivers,εχω απεγκαταστησει τους παλιοτερους,εχω κανει τα παντα αλλα ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων (8800 GTS 512) την οποια την εχω εδω και 3 χρονια.Μπηκα στον device manager και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα στην καρτα γραφικωνWindows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Πιστευω οτι μαλλον τα εχει φτυσει .Επισης η εικονα δεν ειναι καθαρη,εχει διαφορα pixels σε καθετες γραμμες . Ξερετε τι αλλο μπορω να κανω μπας και το διωρθωσω? Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία... πίστεψε με, 90% τα έχει φτύσει, αν και δεν έχουμε και πολλές λεπτομέρειες περί του προβλήματος, έτσι μου ακούγεται τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.