Προς το περιεχόμενο

Καινουριος Επεξεργαστης

Karxilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Λοιπον θελω να αλλαξω επεξεργαστη στο pc μου και να βαλω εναν καινουριο, γρηγορο (πανω απο 2 GHz) κατα προτιμιση και να ειναι μεχρι τα 170 ευρω. Αλλα τωρα πρεπει να ταιριαζει και με την μητρικη. Πως θα ξερω αν ταιριαζει?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!:-D:-D

EDIT:Σε λαθος μερος το γραψα...

Δημοσ.

Γεια σας! Λοιπον θελω να αλλαξω επεξεργαστη στο pc μου και να βαλω εναν καινουριο, γρηγορο (πανω απο 2 GHz) κατα προτιμιση και να ειναι μεχρι τα 170 ευρω. Αλλα τωρα πρεπει να ταιριαζει και με την μητρικη. Πως θα ξερω αν ταιριαζει?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!:-D:-D

EDIT:Σε λαθος μερος το γραψα...

Δημοσ.

Η μητρική σου υποστηρίζει socket 775 το μονο που μπορείς να κανείς είναι να βρεις έναν μεταχειρισμένο core 2 duo .Το άλλο που μπορείς να κανείς είναι να αλλάξεις την μητρική και τον επεξεργαστή με κάτι καινούριο και να πουλήσεις αυτά που έχεις (μητρική & επεξεργαστή).

Δημοσ.

Η μητρική σου υποστηρίζει socket 775 το μονο που μπορείς να κανείς είναι να βρεις έναν μεταχειρισμένο core 2 duo .Το άλλο που μπορείς να κανείς είναι να αλλάξεις την μητρική και τον επεξεργαστή με κάτι καινούριο και να πουλήσεις αυτά που έχεις (μητρική & επεξεργαστή).

Δημοσ.
δεν μας είπες όμως γιατί θες να αλλάξεις τον E6320;

Γιατι ειναι πολυ αργος. Εχω πολλα παιχνιδια που δεν παιζουν εξαιτιας του επεξεργαστη. Αλλα τωρα καταλαβα πως εχω και μαπα μητρικη...

---------- Προσθήκη στις 22:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Δηλαδη απο οτι βλεπω κατι τετοιο με καλυπτει αρκετα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558286

γιατι εχουν διαφορα τα 2.6GHz απο τα 1.8GHz...

Δημοσ.
Γιατι ειναι πολυ αργος. Εχω πολλα παιχνιδια που δεν παιζουν εξαιτιας του επεξεργαστη. Αλλα τωρα καταλαβα πως εχω και μαπα μητρικη...

---------- Προσθήκη στις 22:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Αν έχεις και την κάρτα της υπογραφής σου, σίγουρα να ξέρεις ότι ένας λόγος που δεν παίζει κάποια games είναι και αυτή.

Δημοσ.

Μονο ο επεξεργαστής δεν φταίει από το σύστημα που έχεις. Θέλουν ξερίζωμα όλα τα υπόλοιπα για να γίνει έστω και λίγο πιο ισορροπημένο. Ξεκινάς με 4GB

κύριας μνήμης και μια κάρτα γραφικών κατηγορίας GTS450.

Τότε θα δεις διαφορές.

Δημοσ.

core 2 quad q6600 μεταχειρισμενος, γυρω στα 80 ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις απο θεμα επεξεργαστη σε αυτην την μητρικη. Η γνωμη μου ειναι οτι ο επεξεργαστης αυτος ειναι μια χαρα και αν πεσεις και σε καλο revision θα σηκωνει και overclock αβερτα. Aν και οπως σωστα προαναφερθηκε δεν φταιει ο επεξεργαστης σου, ο οποιος btw σηκωνει 1ghz overclocking για πλακα (δηλαδη φτανει τα 2.6), απλα ανεβαζοντας το bclk. Εχει και μια χαρα cache για games, αν δεν απατωμαι 6mb.

Αν σκοπευεις ωστοσο να παιζεις τα τελευταια παιχνιδια καλυτερα να αναθεωρησεις το budget σου, να μαζεψεις αρκετα χρηματα παραπανω και να προχωρησεις σε mobo-cpu-ram-vga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...