Προς το περιεχόμενο

ipod nano 4th generation – προβλημα φορτησης

Ang391

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Έχω το συγκεκριμένο ipod και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Το είχα αφήσει για πάνω από ένα χρόνο περίπου χωρίς να λειτουργήσει και τώρα όταν το συνδέω με το usb για να φορτίσει έχω πρόβλημα. Κατά τη σύνδεση δείχνει κανονικά ότι γίνεται φόρτιση αλλά όσες ώρες και να το αφήσω (το max είναι 6 ώρες που το έχω αφήσει) δεν μου δείχνει ότι φόρτισε. Εάν το αποσυνδέσω και προσπαθήσω να το λειτουργήσω, δεν λειτουργεί.

Όμως όταν είναι συνδεδεμένο με το usb παίζει κανονικά τα τραγούδια.

Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.
Καλησπέρα!!

Έχω το συγκεκριμένο ipod και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Το είχα αφήσει για πάνω από ένα χρόνο περίπου χωρίς να λειτουργήσει και τώρα όταν το συνδέω με το usb για να φορτίσει έχω πρόβλημα. Κατά τη σύνδεση δείχνει κανονικά ότι γίνεται φόρτιση αλλά όσες ώρες και να το αφήσω (το max είναι 6 ώρες που το έχω αφήσει) δεν μου δείχνει ότι φόρτισε. Εάν το αποσυνδέσω και προσπαθήσω να το λειτουργήσω, δεν λειτουργεί.

Όμως όταν είναι συνδεδεμένο με το usb παίζει κανονικά τα τραγούδια.

Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει??

Πέθανε η μπαταρία! Όπως είναι γνωστό, άμα αφήσεις την μπαταρία σε αφήνει κι αυτή!

Η μπαταρία για να διατηρηθεί θέλει φόρτιση/ξεφόρτιση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η παραμονή χωρίς χρήση ενός χρόνου στο συρτάρι την πέθανε!

Δημοσ.

Γνωρίζεται που πρέπει να πάω για να την αλλάξω και πόσο περίπου κοστίζει??

Είναι μπαταρίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή είναι πατέντα της apple??

Αν η μπαταρία υπάρχει στο εμπόριο είναι εύκολο να το ανοίξω και να την αλλάξω ή χρειάζονται ειδικά εργαλεία???

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω για το nano αλλα γενικα στις μπαταριες ολων των συσκευων , αν πεθανουν λογω αχρηστιας , με μια γερη δοση φορτισης (με τα δικα τους μηχανηματα τους ριχνουν παραπανω ρευμα για λιγο , δεν ξερω ακριβως) απο καταστηματα στυλ γερμανος κλπ επανερχεται , με μειωμενη ζωη βεβαια.

Πηγαινε καλυτερα σε κανα 9βολτο.

Δημοσ.
Πέθανε η μπαταρία! Όπως είναι γνωστό, άμα αφήσεις την μπαταρία σε αφήνει κι αυτή!

Η μπαταρία για να διατηρηθεί θέλει φόρτιση/ξεφόρτιση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η παραμονή χωρίς χρήση ενός χρόνου στο συρτάρι την πέθανε!

Με τρόμαξες με αυτό το post!!

Έχω ένα ipod 2gen και είναι 2 χρόνια στο κούτι χωρίς να το χρησιμοποιώ.Ευτυχώς το δοκίμμασα και όλα οκ.

Δημοσ.

Γειά σας, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχω ένα πρόβλημα με το iPod Nano 5G μου.

Το πρόβλημα αυτό πρέπει να υπήρχε από τη δημιουργία της συσκευής, και να μην είναι δικό μου λάθος.

Όταν το συνδέω στο PC για να φορτίσω/συγχρονίσω, γίνονται όλα σωστά.

Όταν το βάζω σε φορτιστή πρίζας, το iPod, φορτίζει, αλλά ή έχει κάποια ηλεκτρική διαρροή, ή δε γειώνεται σωστά και όταν πιάνω το σίδερο που έχει απέξω, ιδιαίτερα στο σημείο της υποδοχής, νιώθω κάτι σαν δόνηση, σαν να "ηλεκτρίζομαι".

Αν πιάνω ένα σημείο του σίδερου, τότε η δόνηση αυτή εξαφανίζεται, αν το αφήσω πάλι τα ίδια.

Κάλεσα χτές την εξυπηρέτηση πελατών της Apple, και μου είπαν αρχικά ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι ή στον φορτιστή ή στην πρίζα, και ότι αν το πάω για σέρβις και φταίει αυτό, θα χρεωθώ 35 περίπου ευρώ. Τους εξήγησα ότι έχω δοκιμάσει τρείς διαφορετικούς φορτιστές κ' διάφορες πρίζες (Οι φορτιστές δεν ήταν Apple, οι δύο ήταν μάρκας Crypto κ' Hama, και ο τελευταίος Belkin, που άνηκε και στο πρόγραμμα Made For iPod. Και οι τρείς τους βγάζουν τάση 5Volt. Επίσης έχω δοκιμάσει και τρία διαφορετικά καλώδια USB, δύο της Apple, και ένα της Belkin.)

Υπάρχει πιθανότητα να μη φταίει το iPod; Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξ εγώ; Και τέλος, μου είπαν ότι αν φταίει το iPod, θα γίνει αντικάτασταση με καινούργιο. Θα μου δώσουν δηλαδή ένα καινούργιο ίδιας γενιάς ή ένα της καινούργιας γενιάς;

Δημοσ.

Μπορώ να έχω μια ιδέα για το τι περίπου παίζει μέσα από το διαγνωστικό test του ipod??

Συγκεκριμένα αυτά που έχω είναι τα εξής:

Στο menu Power έχω:

ACC Identify --> Voltage: 2397mV

Battery A2D --> Voltage: 2500mV

Hight Power --> Εδώ μόλις το επιλέγω μου κάνει reset

Charge Current --> Current: 19.110 mA

Υπάρχει περίπτωση εάν το αφήσω πολλές ώρες συνδεδεμένο στο usb, να επανέλθει??

Έχω ακούσει και άλλες περιπτώσεις όπως π.χ. του 2generation που μετά από πολύ καιρό ξαναλειτούργησε χωρίς πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...