nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έχω το HEROICHI HC450 περίπου 14 μήνες, σε σύνθεση PC που συναρμολόγησα μόνος μου. Εδώ και 2-3 μήνες, μια ή δύο φορές το μήνα, ενώ ο υπολογιστής λειτουργεί ξαφνικά σβήνει τελείως και κάνει δυνατό θόρυβο ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού. Με ένα reset ξεκινούν όλα καλά και ο θόρυβος σταματά. Μήπως έχει συναντήσει κανείς σας τίποτα τέτοιο; Δεν μπορώ να στείλω το τροφοδοτικό για επισκευή γιατί το κάνει πολύ σπάνια. Από την άλλη, θα μπορούσε να φταίει κάτι άλλο, για παράδειγμα η μητρική. Και επειδή συμβαίνει πολύ σπάνια και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, δεν ξέρω πως να κάνω διάγνωση...
probe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εννοείς ότι δεν σταματάει ο ανεμιστήρας μόλις κλείνεις τον υπολογιστή; Τι σύνθεση είναι αυτή;
nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εννοείς ότι δεν σταματάει ο ανεμιστήρας μόλις κλείνεις τον υπολογιστή; Τι σύνθεση είναι αυτή; Δεν τον κλείνω. Καθώς δουλεύω ξαφνικά σβήνουν όλα και δυναμώνει ο θόρυβος που κάνει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού. Τα άλλα ανεμιστηράκια (κουτί και επεξεργαστής) επίσης δουλεύουν κανονικά. Αλλά η οθόνη είναι μαύρη και το πληκτρολόγιο-ποντίκι νεκρά και σβηστά.
nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Από σκόνες κ.λπ. πώς πάει; Είναι αρκετά καθαρός. Είναι και σχετικά καινούριος όπως είπα (14 μηνών).
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Eγώ να υποθέσω πως επειδή κλείνουν όλα τα υπόλοιπα (ανεμιστήρια, μοτόρια κλπ) είναι που σου ακούγεται ο του τροφοδοτικού "πιο δυνατός" - αλλά απλά είναι ο μόνος. Κατά τ' άλλα θα έλεγα ασ' το και μην ασχοληθείς παρά μόνο αν/όταν ψοφήσει τελείως. Δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να σου κάνει ζημιά ψοφώντας, αν αυτό φοβάσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.