avisinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα Ενώ το Pc μου ήταν σβηστό(οκταετίας), παρατήρησα ότι ανοιγόκλεινε το λαμπάκι της οθόνης(crt)χωρίς να ανοίγει.Τέλος λέω κάηκε. Συνδέω το pc με την τηλεόραση και δεν ανοίγει και αυτό. Του αλλάζω το τροφοδοτικό και πάλι τιποτα. Μόλις πατάω το κουμπί να ανοίξει, ανάβει μόνο ένα πράσινο λαμπάκι πάνω στη motherboard και δεν ανοίγει. Πώς γίνετε να κάηκαν χωρίς να δουλεύουν.Και τα έχω και σε πολύμπριζο ασφαλείας (αυτά που καίγετε η ασφάλεια αν γίνει κάτι)?
rafail1994 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις ενα clear cmos για άρχει
Ntinaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 βγαλτο απο τη πριζα και βγαλε τη μπαταρια για 1 λεπτο
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πώς γίνετε να κάηκαν χωρίς να δουλεύουν.Και τα έχω και σε πολύμπριζο ασφαλείας (αυτά που καίγετε η ασφάλεια αν γίνει κάτι)? Όσο είναι στην μπρίζα ακόμα και αν αυτή είναι ασφαλείας περνάει ρεύμα από το τροφοδοτικό,αν δεν κλήσεις τον διακόπτη,οπότε όλο και κάτι μπορεί να καεί,έπειτα μην μας πεις ότι επί 8 χρόνια υπήρξε τέλεια μεταχείριση,που και να υπήρχε βεβαία έχει το δικαίωμα οποιοδήποτε υλικό να καεί στα 8 χρόνια,και καλά κράτησε δηλαδή.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πώς γίνετε να κάηκαν χωρίς να δουλεύουν. Δεν είναι "υποχρεωτικό" να έχει "καεί" κάτι σ' ένα pc, ώστε το σύμπτωμα να είναι "να μην ανοίγει". Όπως και δεν είναι υποχρεωτικό να έχει κάτι πάθει κάτι, μόνο "δουλεύοντας".
avisinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Έβγαλα την μπαταρία. Πάλι τίποτα. Δεν ανοίγει καν το (δεύτερο) τροφοδοτικό που έβαλα μόνο ένα λαμπάκι πάνω στη motherboard.
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μπορει να χαλασε μονο ο επεξεργαστης αφου στην μητρικη αναβει το φως της.Αν εχεις ενα φιλο με παρομοιο συστημα η συμβατο επεξεργαστη ζητησε του να στον δανεισει να το ελεγξεις.Αν και υστερα απο 8 χρονια θα επρεπε να εχεις αλλαξει pc ετσι για την παλαιοτητα και μονο. Εκτος και εισουν μαστορας μεγαλος σαν εμενα και το κρατουσες σε αριστη κατασταση,που δεν εισαι.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εκτος και εισουν μαστορας μεγαλος σαν εμενα και το κρατουσες σε αριστη κατασταση,που δεν εισαι. ...πρόσεχε, διότι τελευταίως παίζει πολλή παραξήγηση για ψυλλοπηδήματα, και μπορεί να σε βγάλουν uber ψώνιο
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Για δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το power button για 40-60 δευτερόλεπτα, ενώ τον έχεις εκτός πρίζας (τον υπολογιστή)...
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ενώ τον έχεις εκτός πρίζας (τον υπολογιστή)... Sorry ΠλυμένοΣύννεφο, δικιά μου παράληψη :p:p
benign Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ...πρόσεχε, διότι τελευταίως παίζει πολλή παραξήγηση για ψυλλοπηδήματα, και μπορεί να σε βγάλουν uber ψώνιο Η μπορει να με βγαλουν cyber ψωνιο.Η uber cyber.Αλλα εδω απλα ειμαι λιγο πειραχτηρι και τιποτε αλλο.Για αυτο εβαλα το διαβολακι στο τελος της προτασης για να δειξω οτι αστειευεομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.