Προς το περιεχόμενο

πολυ θορυβος !!!

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε,εχουμε την ιδια ψυκτρα της zalman.

Εμενα εχει ενα μικρο κουτακι που εχει πανω ενα ρυθμιστικο για τις στροφες,μηπως το εχεις στο τερμα χαμηλο;;Μου φαινεται παραξενο γιατι εγω με το ζορι να πιασω 50βαθμους στο cpu(29 εχω τωρα)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε,εχουμε την ιδια ψυκτρα της zalman.

Εμενα εχει ενα μικρο κουτακι που εχει πανω ενα ρυθμιστικο για τις στροφες,μηπως το εχεις στο τερμα χαμηλο;;Μου φαινεται παραξενο γιατι εγω με το ζορι να πιασω 50βαθμους στο cpu(29 εχω τωρα)

Δεν έχετε όμως τον ίδιο επεξεργαστή, άλλο pentium d και άλλο ο δικός σου.

Δημοσ.
Δεν έχετε όμως τον ίδιο επεξεργαστή, άλλο pentium d και άλλο ο δικός σου.

exactly ... ωασικα το παραξενο παιδες ειναι οτι τι κ αν ειναι 1 μερα ανοιχτος ο υπολογιστης τι με το που τ ανοιγω τι κρυο τι ζεστη οι στροφες παντα 2657 ...

θερμοκρασια με το που τ ανοιγω πιανει 62C cpu Και gpu 87c ... τι κρυο τι ζεστη στο δωματιο τα ιδια και μεσα σε 5 λεπτα ανεβαζει αυτα που ανεβαζει ...

Δημοσ.

Μου΄ χε τύχει κάποτε με έναν p4 μια mobo η οποία τσίμπαγε προς τα πάνω την τάση του επεξεργαστή

με λιγότερο τραγικά αλλά πάντως παρόμοια αποτελέσματα με αυτό που αναφέρεις. Δεν συμβαίνει

βέβαια απαραίτητα αυτό στην δικιά σου περίπτωση.

Δημοσ.

τις τασεις τις εδωσα μεσω αυτου του εργαλειο ... λοιπον παιδια εκανα δραστικες κινησεις. αφαιρεσα καρταγραφικων και αποφασισα να την ανοιξω ολη μεχρι την Gpu εφυγε πολυ σκονη. εβαλα ξανα θερμ. παστα και τωρ αολα οκ με καρτα γραφικων πιανω 52-60c idle οπως πρεπει με την συγκεκριμενη. οσον αφορα τον επεξεργαστη τα εχω κανει ηδη αυτα. αποφασισα να ασχοληθω με Bios εκανα την κινηση να τα βαλω ολα σε silent και να εγκαταστησω το prob Της asus σε win7 (oy bghke mh pv ti) entelh h φαν της cpu καταφερα να την φτασω στα 2000rpm απο 2700. αυτα καταφερα ...

αρχιζω ομως να ανοισηχω μου λεει κατι κουλα στις μετρησεις ... πχ μεσα σε δευτερολεπτο απο 42c η cpu( Παραξενο ποτε δεν ειχα φτασει τοτσο) μου παει στα 57 και ξαναπευτει μεσα σε ενα δευτερολεπτοπ παλι (κουλο ...) ... παντος βαζω το χερι μου στον επεξεργαστη απο πανω στον cooler και δεν καει ρε παιδια καθολου τιποτα ... ουτε το chipset Της Mobo ... αυτα ...

Δημοσ.
Απ οτι φαινεται το προβλημα μαλλον λυθηκε.!

nope ... κατω απο 2000 δε γινεται :( ??? ν αθες να κανεις μια ηχογραφιση με το μικροφωνο ειναι ψιλο τραγικο ... καπως μειωθηκε ο θορυβος παντος δε λεω αλλα 700 στροφες ...

Δημοσ.
Πόσο να κατέβει πια..

o c2duo στην αθηνα δεν μου ακουγεται σχεδον καθολου ... λεμε τωρα αλλα οκ αφου δε γινεται παρακατω ... ειναι ομως καλυτερα! μα τοσα χρονια ρε παιδια ελεοσ

Δημοσ.
Να σου πω.. το Fan Mate το έχεις συνδέσει;

τιν τουτο ... δεν ειχε μεσα η ψυχτρα κανενα μαραφετι εκτως κ αν το αγνοησα και την εβαλα ετσι δε θυμαμαι περισι εκανα αυτη τη δουλεια

Δημοσ.

Αν η ψύκτρα δεν ζεσταίνεται ενώ πατάει σωστά προφανώς οι ενδείξεις θερμοκρασίας του cpu είναι λάθος.

Δημοσ.
http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=160

Δεν υπήρχε Fan Mate 2 στη συσκευασία;

δε νομιζω απ την αλλη βλεπεις εσυ καμια fan mate στη φωτο αυτη;

---------- Προσθήκη στις 12:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:05 ----------

Αν η ψύκτρα δεν ζεσταίνεται ενώ πατάει σωστά προφανώς οι ενδείξεις θερμοκρασίας του cpu είναι λάθος.

ανετα ζουμπαω και το δακτυλο πανω στη βαση χωρις καν να καω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...