Προς το περιεχόμενο

προβλημα με directX 11

nikos159

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου ειχε χαλασει ο υπολογιστησ και τον εδωσε ο πατερασ μου σε εναν να τον φτιαξει αυτοσ εβαλε στον υπολογιστη directx 11 ton opoio i karta grafikon moy poy einai arxaia denh prepei na ton yposthrizei kai ta deixnei xalia kai terastia kai kapos thola.εγω πριν ειχα dirextx 9 και τα εδειχνε μια χαρα πωσ μπορω να κανω απενεγκατασταση τον 11 και να βαλω μετα τον 9 ???

please help...

Υ.Γ δεν παιζει ουτε παιχνιδια ουτε υποστιριζει αναλυση μεγαλυτερη απο 1024χ768

Δημοσ.
kai ta deixnei xalia kai terastia kai kapos thola

Αυτό είναι καθαρά θέμα driver και ρυθμίσεων.

Το DirectX είναι ένα και το σύστημα παίρνει αυτό που χρειάζεται μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ για να σου φύγει η απορία.

Δημοσ.

φιλε τον εχω κατεβασει τον 9 αλλα θελω να κανω απενεγκατασταση τον 11 και μετα να βαλω τον 9 τα δειχνει ολα χαλια αλλα δεν μπορω να ρυθμισω τιποτα μονο την αναλυση μεχρι τα 1024χ768.πριν που ειχα τον 9 τα εδειχνε <<τζαμι>>

πειτε μου πωσ βγαζω τον directx 11???

---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ----------

δεν μπορω να παιξω ουτε παιχνιδια μου βγαζει<<DirectX encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions>>

Δημοσ.

Αν εχεις Windows 7, εχεις DirectX 11 και ΔΕΝ μπορεις να το βγαλεις.

Βαλε/ρυθμισε τους drivers για την καρτα γραφικων σου (οπως ειπε και ο TheELF) και θα εισαι μια χαρα (και για να μην σε παει πανω απο 1024x768 αναλυση δεν εχεις drivers). Δεν ειναι θεμα DirectX το προβλημα σου.

Δημοσ.

εκανα οσα με ειπατε αλλα παλι τα ιδια.εβαλα τον driver τησ καρτασ γραφικων αλλα παλι τα ιδια τα δειχνει θολα δεν παιζει παιχνιδια ουτε ταινιεσ και βιντεο και τα δειχνει τεραστια.εχω 19αρα οθονη και πρεπει να την κοιταω απο 1μετρο.Επισης,Οταν παταω εναρξη το μενου πιανει τα 3/4 τησ οθονησ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...