JERONIMO888 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Γραψτε εδω τα nickname σας να τα λεμε και ingame Για να βρειτε το Steam ID ανοιγετε το Steam πηγαινετε πανω αριστερα Steam > Settings > Account > Account name. Με κοκκινα γραμματα θα γραφω τo steam/raptr/xfire ID με μπλε τα nickname εδω στο φορουμ. Bahatouridhs || JERONIMO888 || Steam ID / Raptr / Xfire nomorewill || lazy_bum || Insignificant || Steam ID / Xfire wizard321989 || fotis4u || Steam ID Luciddream22 || Luciddream || Steam ID xtrmsnpr || xtrmsnpr || Steam ID Jake_GR || jakegate7 || Steam ID stratigos24 || stratigos24 || Steam ID immortalfrank || immortalfrank|| Steam ID MucusSTfriend || ondine || Steam ID Mars_gr || vagos13 || Steam ID
Insignificant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 nomorewill / lazy_bum Μπορείς να μαντέψεις και το Raptr μου αλλά δεν το χρησιμοποιώ
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν αναφερεται σε καποιο συγκεκριμενο, σε ολα τα παιχνιδια που γινεται να παιξεις με φιλους online
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 που το βρίσκουμε το steam id.. ιδέα δεν έχω
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 steam>settings>friends> profile name
Luciddream Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 steam>settings>friends> profile name τώρα που πήγα να το δώ νομίζω είναι ... Steam->Settings->Account->Account Name... νομίζω αυτό θέλουμε. κάνω λάθος..? αν είναι αυτό πάντως εμένα είναι Luciddream22 ...
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 τώρα που πήγα να το δώ νομίζω είναι ... Steam->Settings->Account->Account Name... νομίζω αυτό θέλουμε. κάνω λάθος..? αν είναι αυτό πάντως εμένα είναι Luciddream22 ... Ναι εχεις δικιο με το account name μπορεις να τον στειλεις friend invitation απο το add friends ενω με το profile name δεν σε βρισκει στο add friends αλλα σε βρισκει αν πας στo community home και κανεις search
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Γιατί να μοιράσω τα προσωπικά μου δεδομένα;Γιαααααααααα να με κλέψετε εεε; Δες το nickname μου που έχω και δώ . Για steam/xfire/in games nickname/forums ,όπου θέλεις!
jakegate7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 εγώ είμαι διασημότητα δεν αποκαλύπτω τόσο εύκολα το όνομα μου. αν βρείτε κανένα γκρινιάρη στο team voice αυτός είμαι εγώ είμαι στο group του insomnia στο steam με το όνομα Jake_GR για όποιον ενδιαφέρετε.
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ετσι παιδια γραψτε ολοι, επισης τσεκαρετε το steam γιατι εχω στειλει invitation σε 2-3 και δεν εχουν κανει accept ακομα
ondine Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μόνο steam χρησιμοποιώ: MucusSTfriend. Αυτό τον καιρό παίζω κυρίως NBA2k11 και DoW2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.