Προς το περιεχόμενο

Steam ID / Raptr / Xfire

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραψτε εδω τα nickname σας να τα λεμε και ingame :-)

Για να βρειτε το Steam ID ανοιγετε το Steam πηγαινετε πανω αριστερα Steam > Settings > Account > Account name.

Με κοκκινα γραμματα θα γραφω τo steam/raptr/xfire ID με μπλε τα nickname εδω στο φορουμ.

1. Bahatouridhs || JERONIMO888 || Steam ID / Raptr / Xfire
  2. nomorewill || lazy_bum || Insignificant || Steam ID / Xfire
  3. wizard321989 || fotis4u || Steam ID
  4. Luciddream22 || Luciddream || Steam ID
  5. xtrmsnpr || xtrmsnpr || Steam ID
  6. Jake_GR || jakegate7 || Steam ID
  7. stratigos24 || stratigos24 || Steam ID
  8. immortalfrank || immortalfrank|| Steam ID

9. MucusSTfriend || ondine || Steam ID
  10. Mars_gr || vagos13 || Steam ID

Δημοσ.
steam>settings>friends> profile name :D

τώρα που πήγα να το δώ νομίζω είναι ... Steam->Settings->Account->Account Name... νομίζω αυτό θέλουμε. κάνω λάθος..? αν είναι αυτό πάντως εμένα είναι Luciddream22 ...

Δημοσ.
τώρα που πήγα να το δώ νομίζω είναι ... Steam->Settings->Account->Account Name... νομίζω αυτό θέλουμε. κάνω λάθος..? αν είναι αυτό πάντως εμένα είναι Luciddream22 ...

Ναι εχεις δικιο με το account name μπορεις να τον στειλεις friend invitation απο το add friends ενω με το profile name δεν σε βρισκει στο add friends αλλα σε βρισκει αν πας στo community home και κανεις search :-)

Δημοσ.

Γιατί να μοιράσω τα προσωπικά μου δεδομένα;Γιαααααααααα να με κλέψετε εεε;

Δες το nickname μου που έχω και δώ ;) . Για steam/xfire/in games nickname/forums ,όπου θέλεις!

Δημοσ.

εγώ είμαι διασημότητα δεν αποκαλύπτω τόσο εύκολα το όνομα μου. αν βρείτε κανένα γκρινιάρη στο team voice αυτός είμαι εγώ :P

είμαι στο group του insomnia στο steam με το όνομα Jake_GR για όποιον ενδιαφέρετε.

Δημοσ.

Ετσι παιδια γραψτε ολοι, επισης τσεκαρετε το steam γιατι εχω στειλει invitation σε 2-3 και δεν εχουν κανει accept ακομα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...