freetomi24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Οπως καταλάβατε η ιστορια εχει να κανει με την αλυσιδα καταστηματων πλαισιο!!! Παράγγειλα για εναν φιλο εναν εκτυπωτη των 80 ευρο μεσο ιντερνετ (να πω την αληθεια μου ηταν η πρωτη φορα που αντιμετώπισα προβλημα σε αγορα μου απο το εν λογο καταστημα) ο εκτυπωτη ηρθε και τον πληρωσα μετρητα. Την ιδια μερα τον παω στο σπιτι του φιλου και τον ανοιγουμε. Ο εκτυπωτης ειχε φαει τουμπα και ηταν σπασμενος!! Αμεσα τηλεφωνο στο πλαισιο.... τον παμε απο εκει τον βλεπουν... -Γεια σας. Ανοιξαμε την συσκευασια και ο εκτυπωτης ηταν σπασμενος. -Μαλιστα. Να το δει ο τεχνικος πρωτα. -οκ --------------- -Πραγματι ο εκτυπωτης εχει αλλατωμα. Θα παρουμε την έγκριση απο την HP και αυριο θα σας ενημερωσουμε αν δεχονται την αλλαγη. Θα σας παρουμε τηλεφωνο μεχρι της 12. -Ενταξη. Την επομενη μερα ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτε... εγω παντα ευγενικος σε ολα τα τηλεφωνα που τους εκανα και με πολυ υπομονη! Αλλα το φιλαρακι μου οταν στην μεση μπαινουν λεφτα ειναι πολυ οξυθυμος και καλα κανει και θα δειτε παρακατω πως το χειριστηκε! Μετα το τελευταιο "οχι" που μου ειπαν στο τηλεφωνο μου λεει -Παμε απο εκει να δεις τι γλωσσα θελουν. Περιμενε εσυ με το "σεις" και με το "σας" να κανεις δουλεια! -Ειχαμε φερει εναν εκτυπωτη εχθες ο οποιος ηταν σπασμενος. Μας ειπατε οτι σημερα μεχρι της 12 θα μας τηλεφωνουσατε για να μας πειτε για την αντικατασταση αλλα ουτε φωνη, ουτε ακρόαση απο εσας και η ωρα ειναι 3 το μεσημερι! -Δεν ειχαμε καποιο νεο απο την HP και σημερα ειναι και Σαββατο και μπορει να μην λειτουργουν. -Φωναξε μου τον προϊστάμενο που μιλησα εχθες. Ερχετε ο προισταμενος και ξεκινα το χεσιμο! -Θελω να γινει αντικατασταση του εκτυπωτη που εφερα εχθες -Δεν γινεται κυριε αυτο, πρεπει να παρουμε εγκριση απο την hp. -Τον εκτυπωτη τον αγορασα το καταστημα σου και οχι απο την hp σου εδωσα μετρητα λεφτα-ζεστο χρημα και δεν εχω εκτυπωτη στα χερια μου. Εχω αφησει την δουλεια 2 μερες για να ερθω εδω. Θέλω τον εκτυπωτη που αγορασα τωρα!!! (κοπανημα χεριου στον παγκο) αλλιως δωσε μου τα λεφτα τωρα!!!! Ολα ατα παραπανω με φωνες!! Ενας οροφος να μας κοιταει και ενας προισταμενος να ειναι στα τηλεφωνα να βρει λυση! Τελικα εγινε αντικατασταση του εκτυπωτη! Ετσι θελουν ρε!!! Τωρα οτι και να παρω πρωτα ζητω να το βαλουν σε λειτουργία και μετα το αγοραζω!
leftermann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 φωτιά και τσεκούρι. Ή καδρόνι και μπουκάλι.
alexb_10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ετσι θελουν ρε!!! Τωρα οτι και να παρω πρωτα ζητω να το βαλουν σε λειτουργία και μετα το αγοραζω! Μακάρι να γινόταν αυτό. Δεν είναι και τόσο εύκολο!
kwstas_pap Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ΠΛΑΙΣΙΟ ε; Ίσως η χειρότερη πολιτική αντιμετώπισης επιστροφών και εγγυήσεων .. έτσι για να ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=342542&highlight=%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340215&highlight=%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=348583&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+grinsomnia+%28Insomnia.gr%29 http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=17230&st=0&sk=t&sd=a
Haldol Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Η πλάκα είναι ότι μέχρι πριν ένα χρόνο είχαμε όλοι το ΠΛΑΙΣΙΟ ως υπόδειγμα για την πολιτική επιστροφών που ακολουθούσε.
marantonis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και λετε για το e-shop μετα. Παντως εγω μια DOA επιστροφη που ειχα κανει σ' αυτο μια χαρα πηγε.
WizeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά με αυτούς δεν πρέπει να είσαι τόσο υποχωρητικός όταν σου λένε "Να δούμε αν εγκρίνουν επιστροφή" τους λες "Όχι να δείτε!!! Δεν θα δεχθώ άλλη απάντηση"
De@th L0rd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι έχουν γαϊδουρέψει πολύ στο θέμα των επιστροφών. Ας είναι καλά κάτι παλικάρια που αλλάζανε 10 μητρικές το μήνα καίγοντας τις επίτηδες για να τις επιστρέψουν κ να κάνουν το κομμάτι τους.
gRim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πως αλλάζουν έτσι τα πράγματα ρε παιδιά... είχα αλλάξει ένα λάπτοπ τρεις φορές και μου ζήτησαν και συγγνώμη...ούτε καν δεν με είχαν στο περίμενε μου έδιναν άλλο αλλά είχα πέσει σε ελαττωματική παρτίδα (HP). Γενικά όσες φορές επέστρεφα ελαττωματικό προϊόν δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου γιαυτό και είναι η ν1 επιλογή μου..
johnbond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και σε εμένα παλιά μου τα αλλάζαν όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα,και αυτό ήταν ένας βασικός λόγος για να τους προτιμήσω. Τώρα άμα έχουν χαλάσει έτσι τι να πω;
arxaggelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 φωτιά και τσεκούρι. Ή καδρόνι και μπουκάλι. Από τα παραπάνω, στο πλαίσιο έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν ο συνδυασμός "φωτιά και μπουκάλι".... :X
devill0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και λετε για το e-shop μετα. Παντως εγω μια DOA επιστροφη που ειχα κανει σ' αυτο μια χαρα πηγε. Και εγω 2 φορες εχω κανει DOA στο e-shop και μαι χαρα εξυπηρετικη ητανε...
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ναι έχουν γαϊδουρέψει πολύ στο θέμα των επιστροφών. Ας είναι καλά κάτι παλικάρια που αλλάζανε 10 μητρικές το μήνα καίγοντας τις επίτηδες για να τις επιστρέψουν κ να κάνουν το κομμάτι τους. Πολύ σωστό, σίγουρα ευθυνόμαστε και εμείς οι ίδιοι, αλλά μερικές περιπτώσεις κάνουν μπαμ! ότι δεν ευθύνεται ο αγοραστής.
Praetorianos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Και σε εμένα παλιά μου τα αλλάζαν όλα χωρίς δεύτερη κουβέντα,και αυτό ήταν ένας βασικός λόγος για να τους προτιμήσω. Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό? Μείωση κερδών κατά 95,2% στο Πλαίσιο
savvas1340 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό? Τα κέρδη χωρίς την έκτακτη εισφορά ανήλθαν στις 823 χιλ. ευρώ, μειωμένα κατά 36,1%. Τα EBITDA διαμορφώθηκαν στις 5.959 χιλ. ευρώ και τα EBΤ ανήλθαν στις 1.498 χιλ. ευρώ. Οι πωλήσεις του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 260 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις να καταγράφουν πτώση 2,3%, που η εταιρεία αποδίδει στη συνεχιζόµενη βελτίωση των µεριδίων αγοράς του οµίλου όσο και την αυξανόµενη εµπιστοσύνη στην Πλαίσιο. Παράλληλα, τα έξοδα κατέγραψαν μείωση κατά 5,6%. Με 260εκ τζιρο μονο 823χιλ κερδη(ο Παγκαλος εχει υψηλοτερο εισοδημα κοροιδα) Δημιουργικη λογιστικη ή κακοδιαχειριση ή τα βγαζουν σε καμμια offshore,ή..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.