Προς το περιεχόμενο

To φθηνοτερο πληκτρολογιο με backlight

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιας και το φερε η κουβέντα, γνωρίζει κανείς κάποιο πληκτρολόγιο χωρίς γράμματα και σύμβολα πάνω του; Σκέτα πλήκτρα; Ή να πάρω καμιά βενζίνη και να αρχίσω το τρίψιμο;

Πάρε μικροσόφτ μετά από κανα δυο μήνες χρήση μια χαρά θάσαι. Δυστυχώς δεν βρίσκω το μοντέλο να κάνω link.

Δημοσ.
Πάρε μικροσόφτ μετά από κανα δυο μήνες χρήση μια χαρά θάσαι. Δυστυχώς δεν βρίσκω το μοντέλο να κάνω link.

7 χρόνια microsoft έχω και δεν έχει ξεβάψει τίποτα. Δοκίμασα και βενζίνη τώρα και δε νιώθει.

Αυτό το das keyboard σε τι τιμές θα το βρω; Στο amazon πάνω από 45€ βλέπω

Δημοσ.

Εγω παντως Microsoft εχω και οχι κανα ακριβο,το βασικο αυτο με τα 15 ευρο περιπου,

και μετα απο χρονια δεν εχει παθει τιποτα..

Δημοσ.
Εγω παντως Microsoft εχω και οχι κανα ακριβο,το βασικο αυτο με τα 15 ευρο περιπου,

και μετα απο χρονια δεν εχει παθει τιποτα..

2 με ξεβαμένα γράμματα ίδιο μοντέλο μετά από ελάχιστη χρήση. Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι είναι μάπα τα Microsoft σε μένα πάντως με τα συγκεκριμένα συνέβει.

Αυτό το μοντέλο συγκεκριμένα http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001882 και ήταν και retail όχι σαν αυτό στο link.

Δημοσ.

Μετά υπάρχει η λύση ξήλωμα - βάψιμο... Ή αν βαριέσαι το ξήλωμα τότε ντύσε με χαρτοταινία τις επιφάνειες που δεν θες να βαφτούν και πέρνα τα υπόλοιπα...

P.S. Probe έλα, πες την αλήθεια... Είσαι κατάσκοπος της Apple, έτσι; :P

Δημοσ.

Eκτος απο το sidewinder που προταθηκε και μου πεφτει λιγακι ακριβο ογκωδες και "too much function-ed", υπαρχει καποια αλλη πιο λιτη (και φθηνη) προταση? :-)

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Razer-Mirror-Lycosa-RZ03-00181500-R3G1.htm

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.......Aλλα το παραπάνω πληκτρολόγιο έχει τα γράμματα ΜΑΥΡΑ χαραγμένα και ΔΕΝ φαίνονται αν ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΤΙΣΕΙΣ.......Υπάρχει και η "ασημενια" έκδοση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...