jamas55 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα και καλη εβδομαδα.Εχω(σπαση)το κεφαλι μου αυτην την εβδομαδα και θα ηθελα την συμβουλη σας.Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα στις 2 συνδεσεις.conn-x 24mbs αστικα υπεραστικα και 60 προς κινη 45.5 τον μηνα.Hol 24 mbs χρεο αστικα υπεραστικα και κινητα 24.70 τον μηνα.Δεν με ενδιαφερη η τηλεφωνια.Στα + του οτε ειναι η αμεση εξυπηρετησει σε περιπτοσει βλαβης και η προσφορα που δινει το media player.Εδω και ενα χρονο εχω οτε σταθερο σκετο χωρισ internet.Την hol την φοβαμαι σε περιπτοση βλαβης η οτιδηποτε προκυψει και αν μπορει να διορθοθει αμεσα.πρι μια εβδομαδα περιπου αγορασα netgar 2200.Καθε συμβουλη επροσδεκτη
tiniakos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Είναι θέμα καθαρά προσωπικό. Αν σε ενδιαφέρει η τιμή βάλε hol η forthnet που νομίζω έχουν τις ίδιες τιμές αλλά έχω διαβάσει για υψηλό ping, χαμηλές ταχύτητες και μέτρια εξυπηρέτηση αλλά όπως προείπα και λιγότερα λεφτά. Αν θες τα μέγιστα στα παραπάνω αλλά και μέγιστη τιμή πήγαινε στον οτε. Εγώ πληροφοριακά σου λέω ότι έχω στη Τήνο ote douple play 24 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από την forthnet που είχα παλιότερα είναι 10% πάνω σε όλα ταχύτητα, ping κτλ και έχει άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση με την λιγότερη αναμονή. Εσύ επιλέγεις.
jamas55 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι απο επαρχια Ξανθη.Η αποσταση απο το καφαω ειναι γυρω στα 100 μετρα και απεχω απο τον οτε 1χλμ περιπου.Επισης στο μαγαζι που εχω εχω hol μονο ιντερνετ εδω και 4 χρονια και δεν ειχα ιδιετερα προβληματα εκτος μερικον εξαιρεσεων. ---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ---------- Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι απο επαρχια Ξανθη.Η αποσταση απο το καφαω ειναι γυρω στα 100 μετρα και απεχω απο τον οτε 1χλμ περιπου.Επισης στο μαγαζι που εχω εχω hol μονο ιντερνετ εδω και 4 χρονια και δεν ειχα ιδιετερα προβληματα εκτος μερικον εξαιρεσεων. ThReSh που εισαι
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αλλη μια οικονομικη διαφορα ειναι οτι στον ΟΤΕ εχει δωρεαν το τελος ενεργοποιησης ενω στην HOL υπολογισε ενα 36αρι € επιπλεον.
kifinas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ξάνθη πας για ΟΤΕ με κλειστά τα μάτια. http://fonitisxanthis.blogspot.com/2010/09/vdsl.html
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αλλη μια διαφορα ειναι οτι σε περιπτωση βλαβης ο ΟΤΕ θα ερθει κατα 98% την αμεσος επομενη εργασιμη η στην χειροτερη την δευτερη εργασιμη, δεν θα σε χρεωσουν για τον ελεγχο. Σε forthnet ζητησαν απο συγγενη μου για εναν ελεγχο ταχυτητας 60€+ΦΠΑ. Υπολογισε ποιος ειναι πιο φτηνος τελικα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αλλη μια οικονομικη διαφορα ειναι οτι στον ΟΤΕ εχει δωρεαν το τελος ενεργοποιησης ενω στην HOL υπολογισε ενα 36αρι € επιπλεον. Βεβαια (για να ειμαστε πληρεις και σωστοι) ξεχασα οτι η HOL εχει 3 μηνες δωρο για Online αιτηση... Οικονομικα η wind ειναι η καλυτερη, διαβασε μην τα ξαναγραφω.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3730458&postcount=4 αλλα παιζει και αυτο...: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3737581&postcount=14
anta_n Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το ότι θα μπει VDSL στην Ξάνθη δε σημαίνει ότι όποιος είναι στο δίκτυο του ΟΤΕ θα τρέχει στα 30ΜΒ....αυτά λογικά θα είναι πακέτα τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, απ' όσο γνωρίζω στη forthnet υπάρχει χρέωση μετά από επίσκεψη τεχνικού για πρόβλημα που δεν οφείλεται σε forthnet (το τι οφείλεται και τι όχι είναι υπό συζήτηση σε πολλά fora και δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρο). Γενικά χρεώνουν την "άσκοπη μετάβαση τεχνικού". Στον ΟΤΕ υπάρχει κάτι τέτοιο ή είναι πάντα δωρεάν η μετάβαση τεχνικού;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ξάνθη πας για ΟΤΕ με κλειστά τα μάτια. http://fonitisxanthis.blogspot.com/2010/09/vdsl.html συμφωνώ, από την στιγμή που είναι από τις πρώτες πόλεις/περιοχές καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για VDSL
orck Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Και τι θα το κανεις το vdsl; Θα γεμισεις τους δισκους απο file sharing site πιο γρηγορα; Και μετα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 ότι θέλει θα το κάνει, άσε που υπάρχει και η φήμη ότι οι 24ρηδες του ΟΤΕ θα παίζουν πάνω στα νέα mini-dslam για να συγχρονίζουν τέρμα...
jamas55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω για της απαντησεις.Τελικα επελεξα την Ηολ για οικονομικους λογους.
kifinas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Το ότι θα μπει VDSL στην Ξάνθη δε σημαίνει ότι όποιος είναι στο δίκτυο του ΟΤΕ θα τρέχει στα 30ΜΒ.... Θα τρέχει όμως κοντά στα 24 αντί ότι πιάσει λόγω απόστασης το 1/3 ή λιγότερο. ---------- Προσθήκη στις 10:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:18 ---------- Ευχαριστω για της απαντησεις.Τελικα επελεξα την Ηολ για οικονομικους λογους. Και καλά έκανες. Δική σου είναι η επιλογή και τα χρήματα που θα καταβάλλεις.
jamas55 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ποιο πολυ με ενδιαφερη η ποιοτιτα γραμης να μην εχω αποσυνδεσης κλπ και οπως ειπα και το οικονομικο.εχοντας στο μαγαζι μου hol εδω και 4χρονια ειχα λιγα προβληματακια.Ναι ο οτε αναβαθμιζεται αλλα απο τιμες?εγω θελω να παιζω on line παιχνιδια στο πσ3 και το pc.Παντος καθε αποψη σεβαστη.
artshadows Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 online ote μικροτερα ping λιγοτερες αποσυνδέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.