Προς το περιεχόμενο

C++ Builder Tiff σε TImage

nspyrou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς τρόπο να φορτώσει ένα TIFF (τύπος εικόνας) σε TImage control του C++ Builder?? Ή έστω σε ένα TCanvas descendant??

Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Πριν πολλά χρόνια που είχα χρειασθεί κάτι παρόμοιο, η ανοιχτού κώδικα βιβλιοθήκη FreeImage με εξυπηρέτησε θαυμάσια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε C++ Builder δες εδώ -ελπίζω οι οδηγίες & υπόδειγμα μου, να λειτουργούν και σε νεότερες εκδόσεις της βιβλιοθήκης.

Καλή συνέχεια!!

:-)

Δημοσ.
Πριν πολλά χρόνια που είχα χρειασθεί κάτι παρόμοιο, η ανοιχτού κώδικα βιβλιοθήκη FreeImage με εξυπηρέτησε θαυμάσια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε C++ Builder δες εδώ -ελπίζω οι οδηγίες & υπόδειγμα μου, να λειτουργούν και σε νεότερες εκδόσεις της βιβλιοθήκης.

Καλή συνέχεια!!

Σ'ευχαριστώ, θα ελέγξω το post σου και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα .. :-)

Δημοσ.

Καλή συνέχεια!!

Φίλε Directx, σ'ευχαριστώ! Όντως με βοήθησαν πολύ οι οδηγίες σου σχετικά με την βιβλιοθήκη FreeImage για τα TIFFs.

Καλή συνέχεια και σε σένα, να είσαι καλά! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...