nspyrou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Έχει κανείς τρόπο να φορτώσει ένα TIFF (τύπος εικόνας) σε TImage control του C++ Builder?? Ή έστω σε ένα TCanvas descendant?? Ευχαριστώ!
Directx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πριν πολλά χρόνια που είχα χρειασθεί κάτι παρόμοιο, η ανοιχτού κώδικα βιβλιοθήκη FreeImage με εξυπηρέτησε θαυμάσια. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε C++ Builder δες εδώ -ελπίζω οι οδηγίες & υπόδειγμα μου, να λειτουργούν και σε νεότερες εκδόσεις της βιβλιοθήκης. Καλή συνέχεια!!
nspyrou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πριν πολλά χρόνια που είχα χρειασθεί κάτι παρόμοιο, η ανοιχτού κώδικα βιβλιοθήκη FreeImage με εξυπηρέτησε θαυμάσια. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε C++ Builder δες εδώ -ελπίζω οι οδηγίες & υπόδειγμα μου, να λειτουργούν και σε νεότερες εκδόσεις της βιβλιοθήκης. Καλή συνέχεια!! Σ'ευχαριστώ, θα ελέγξω το post σου και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα ..
nspyrou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πριν πολλά χρόνια που είχα χρειασθεί κάτι παρόμοιο, η ανοιχτού κώδικα βιβλιοθήκη FreeImage με εξυπηρέτησε θαυμάσια. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε C++ Builder δες εδώ -ελπίζω οι οδηγίες & υπόδειγμα μου, να λειτουργούν και σε νεότερες εκδόσεις της βιβλιοθήκης. Καλή συνέχεια!! Φίλε Directx, σ'ευχαριστώ! Όντως με βοήθησαν πολύ οι οδηγίες σου σχετικά με την βιβλιοθήκη FreeImage για τα TIFFs. Καλή συνέχεια και σε σένα, να είσαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.