Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής κλείνει μόνος του :(

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,σήμερα έκανα την βλακεία να ανοίξω το πς μου για να καθαρίσω τον ανεμιστηρα και αφού τελείωσα συνεδεσα το πς πάλι οπως ήταν το άνοιξα έκατσα κανά 40 λεπτό και μετά έκλεισε μόνο του...το ξανανοιξα και έκλεισε μετά απο 10 δευτερα και για να μην σας πολυλογω μετά δεν άνοιγε ούτε λεπτό χωρίς να κλείσει...το θέμα είναι οτι καθάρισα το πς μου επειδη έκανε κάτι άκυρα restart όταν έπαιζα Online games και μου συνέβη και 1 φορά στο YouTube

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν ξανά έβαλες σωστά το ανεμηστιράκι και ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες οπότε σβήνει για λόγους προστασίας,όσο είναι κρύο αντέχει αρκετά μετά όσο πάει σβήνει ποιο σύντομα.

Δες τη θερμοκρασίες ανεβάζει με το coretemp

Δημοσ.

Έβγαλα τον ανεμιστηρα που δεν είναι σε κουτί (νομίζω CPU λέγεται) έναν που αποτελείται απο σιδερένιο κάτω κομμάτι και απο πάνω πλαστικός ανεμιστήρας,

Πρέπει όντως να έκανα κάτι λάθος γιατί κατάλαβα οτι το ζορισα όταν το έβαζα επίσης όταν τον έβγαλα απο κάτω είχε κάτι σαν απομεινάρια κολας και το ίδιο είχε και στην βάση απο όπου τον έβγαλα...

Τώρα οσο για τον τροπο το φύσηξα και χρησιμοποίησα και πιστολακι απο μακριά στο χαμηλο

Δημοσ.

Αφαίρεσες την ψύκτρα του επεξεργαστή, δεν καθάρισες την παλιά θερμοαγώγιμη και δεν άπλωσες νέα.

Επίσης λογικά δεν την τοποθέτησες σωστά με τα αποτελέσματα που βλέπεις.

Ποια μητρική έχεις;

Δημοσ.

Και όταν βάλεις ξανά την ψύκτρα να προσέξεις να κάνει τέλεια επαφή με τον επεξεργαστή αλλιώς θα ανεβάζει πάλι θερμοκρασίες και θα σβήνει.

Δημοσ.
Απ οτι καταλαβαίνω καλύτερα να το πάω στο πλαίσιο να μου το φτιάξουν

Αν έχεις όρεξη και χρόνο μπορείς σιγά σιγά να το κάνεις και μονός σου.Και ότι θέλεις μπορούμε να σου το πούμε εμείς πως θα το κάνεις ;)

Δημοσ.

Στο πλαισιο θα πληρωωωωσεις....

Δημοσ.

Δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Μπορείς άνετα να το κάνεις μόνος σου.

Ότι θέλεις ρώτα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...