leftis95 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά,σήμερα έκανα την βλακεία να ανοίξω το πς μου για να καθαρίσω τον ανεμιστηρα και αφού τελείωσα συνεδεσα το πς πάλι οπως ήταν το άνοιξα έκατσα κανά 40 λεπτό και μετά έκλεισε μόνο του...το ξανανοιξα και έκλεισε μετά απο 10 δευτερα και για να μην σας πολυλογω μετά δεν άνοιγε ούτε λεπτό χωρίς να κλείσει...το θέμα είναι οτι καθάρισα το πς μου επειδη έκανε κάτι άκυρα restart όταν έπαιζα Online games και μου συνέβη και 1 φορά στο YouTube Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
koumos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Οταν λες τον ανεμιστηρα?? Ποιον ανεμιστηρα? Και πως τον καθαρισες ακριβως?
TheELF Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν ξανά έβαλες σωστά το ανεμηστιράκι και ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες οπότε σβήνει για λόγους προστασίας,όσο είναι κρύο αντέχει αρκετά μετά όσο πάει σβήνει ποιο σύντομα. Δες τη θερμοκρασίες ανεβάζει με το coretemp
leftis95 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έβγαλα τον ανεμιστηρα που δεν είναι σε κουτί (νομίζω CPU λέγεται) έναν που αποτελείται απο σιδερένιο κάτω κομμάτι και απο πάνω πλαστικός ανεμιστήρας, Πρέπει όντως να έκανα κάτι λάθος γιατί κατάλαβα οτι το ζορισα όταν το έβαζα επίσης όταν τον έβγαλα απο κάτω είχε κάτι σαν απομεινάρια κολας και το ίδιο είχε και στην βάση απο όπου τον έβγαλα... Τώρα οσο για τον τροπο το φύσηξα και χρησιμοποίησα και πιστολακι απο μακριά στο χαμηλο
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αφαίρεσες την ψύκτρα του επεξεργαστή, δεν καθάρισες την παλιά θερμοαγώγιμη και δεν άπλωσες νέα. Επίσης λογικά δεν την τοποθέτησες σωστά με τα αποτελέσματα που βλέπεις. Ποια μητρική έχεις;
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αυτό που λες κόλα ήταν θερμοαπαγωγική και πρέπει να βάλεις καινούργια συν δηλαδή ότι πρέπει να βάλεις σωστά τον ανεμιστήρα
popeye68 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και όταν βάλεις ξανά την ψύκτρα να προσέξεις να κάνει τέλεια επαφή με τον επεξεργαστή αλλιώς θα ανεβάζει πάλι θερμοκρασίες και θα σβήνει.
leftis95 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απ οτι καταλαβαίνω καλύτερα να το πάω στο πλαίσιο να μου το φτιάξουν
rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απ οτι καταλαβαίνω καλύτερα να το πάω στο πλαίσιο να μου το φτιάξουν Αν έχεις όρεξη και χρόνο μπορείς σιγά σιγά να το κάνεις και μονός σου.Και ότι θέλεις μπορούμε να σου το πούμε εμείς πως θα το κάνεις
koumos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απ οτι καταλαβαίνω καλύτερα να το πάω στο πλαίσιο να μου το φτιάξουν Στο πλαισιο θα πληρωωωωσεις....
popeye68 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Απ οτι καταλαβαίνω καλύτερα να το πάω στο πλαίσιο να μου το φτιάξουν Δεν είναι και τίποτα το δύσκολο. Μπορείς άνετα να το κάνεις μόνος σου. Ότι θέλεις ρώτα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.