ZELDA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα εδω και 2 μερες βλεπω τα φωτα να αναβοσβηνουν παρολαυτα ενιωθα προστατευμενος με το ups mustek που ειχα τρομαρα μου σε καποια φαση ομως γινεται διακοπη αρχιζει το ups να φωναζει λεω θα ειναι στιγμιαιο το προβλημα αλλα για καποιο λογο εσβησε το πσ και απο τοτε δεν ανοιγει εψαξα για καψιματα κτλ δεν εχει ουτε μυριζει δοκιμασα να το συνδεσω απευθειας με πριζα αλλα παλι νεκρος ο υπολογιστης , το ups λειτουργει μια χαρα λογικα η μιτρικη καηκε η το τροφοδοτικο ελπιζω το δευτερο αυτο που με παραξενεψε ομως ειναι οτι τα πραγματα που εχω καρφωμενα στα usb αναβοσβηνουν πχ το λεντακι απο ενα card reader και τα ιχια μου κανουν ενα τσικ τσικ συνεχομενο ,αυριο παω να βρω πολυμετρο να το μετρησω αλλα μαλλων το ειπε το ποιημα και ηταν καλο psu υπαρχει καμια περιπτωση να παρω αποζημιωση απο την Δεη ? προσπαθησα να παρω τηλ αλλα τα καθηκια το κατεβαζουν οπωτε κανουν λαλακια ...
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 υπαρχει καμια περιπτωση να παρω αποζημιωση απο την Δεη ? αυτο που με παραξενεψε ομως ειναι οτι τα πραγματα που εχω καρφωμενα στα usb αναβοσβηνουν Δεν είναι παράξενο καμιά φορά δεν καίγεται εντελώς το τροφοδοτικό ή η μητρική με τέτοιου είδους συμπτώματα.
ZELDA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 βραχυκυκλωσα το τροφοδοτικο και λειτουργουνε οι ανεμιστηρες αν σημαινει κατι αυτο
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον κάηκε η μητρική τότε, ας ελπίζουμε να τη γλύτωσαν τα υπόλοιπα parts. Μπορείς να τα δοκιμάσεις αλλού;
LouCi4er Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα εδω και 2 μερες βλεπω τα φωτα να αναβοσβηνουν παρολαυτα ενιωθα προστατευμενος με το ups mustek που ειχα τρομαρα μου σε καποια φαση ομως γινεται διακοπη αρχιζει το ups να φωναζει λεω θα ειναι στιγμιαιο το προβλημα αλλα για καποιο λογο εσβησε το πσ και απο τοτε δεν ανοιγει εψαξα για καψιματα κτλ δεν εχει ουτε μυριζει δοκιμασα να το συνδεσω απευθειας με πριζα αλλα παλι νεκρος ο υπολογιστης , το ups λειτουργει μια χαρα λογικα η μιτρικη καηκε η το τροφοδοτικο ελπιζω το δευτερο αυτο που με παραξενεψε ομως ειναι οτι τα πραγματα που εχω καρφωμενα στα usb αναβοσβηνουν πχ το λεντακι απο ενα card reader και τα ιχια μου κανουν ενα τσικ τσικ συνεχομενο ,αυριο παω να βρω πολυμετρο να το μετρησω αλλα μαλλων το ειπε το ποιημα και ηταν καλο psu υπαρχει καμια περιπτωση να παρω αποζημιωση απο την Δεη? προσπαθησα να παρω τηλ αλλα τα καθηκια το κατεβαζουν οπωτε κανουν λαλακια ... Καλα,μαλλον πλακα κανεις.
washcloud Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 περιπτωση να παρω αποζημιωση απο την Δεη ? Μόνο άμα σκάσεις εκεί ζωσμένος με εκρηκτικά κι αιτήματα. Κατά τ' άλλα, παίζει και να μη σου 'χει καν καεί τελικά τίποτα, ε. Ξήλωστα και ξαναβάλ' τα πάνω όλα. Μερικές φορές (ειδικά σε τέτοιες φάσεις) το χάρντγουερ απλώς μαλακίζεται ("κρατάει ρεύματα" κλπ). (Το Γιουπι-γιαγια-ες εν τω μεταξύ, νομίζω ότι δεν σε προστατεύει από τέτοια ρευματοειδή τσαλίμια -αυξομειώσεις τάσεων κλπ- αλλά απλά "εξασφαλίζει" ότι δε θα μείνει από πάουα το πισί σου "ώστε να προλάβεις ν' αποθηκεύσεις τις εργασίες σου")
Roger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αλλά απλά "εξασφαλίζει" ότι δε θα μείνει από πάουα το πισί σου "ώστε να προλάβεις ν' αποθηκεύσεις τις εργασίες σου") Τους λες τετοια και τους ξενερωνεις,τωρα δεν θα μπορει ο κοσμος ουτε lineage να παιζει ενω εχει κοπει το ρευμα,ουτε να εκτυπωνει με την ησυχια του.Να προλαβουμε να παρουμε backup?δεν ειναι γι αυτο το ups. ++++KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟ SHUTDOWN
cabdik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 αν δεν κανω λαθος, τα μονα ups που σε προστατευουν απο αυτες τις ανωμαλιες, ειναι τα online?
ZELDA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μπορω να τσεκαρω με καποιο τροπο την μιτρικη δεν μπορω να την δοκιμασω καπου..
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Άσε μόνο τον επεξεργαστή και μία μνήμη επάνω και δοκίμασε να bootάρεις. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα δοκιμάσεις σε άλλο σύστημα;
benign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σε ποια περιοχη εισαι Zelda?(Για να ξερω να μην αγορασω σπιτι εκει.)
Sorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ή ΔΕΗ έχει αποζημιώσει το ποσό των 2500€ σε ιδιώτη, καθότι τους είχε κάψει σχεδόν τα πάντα μετά απο απότομη επαναφορά της τάσης του ρεύματος. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρο οτι έφταιγε η ΔΕΗ. Πως αλλιώς θα μπορούσαν τόσες πολλές συσκευές να τιναχτούν στον αέρα την ίδια στιγμή; Στην περίπτωσή σου φυσικά και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Εγώ τι να πω, που πέρσι μου έκαψε η ΔΕΗ, 42'άρα' LCD 1000€, μια βδομάδα με το που βγήκε απο την εγγύηση;
TheELF Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ή ΔΕΗ έχει αποζημιώσει το ποσό των 2500€ σε ιδιώτη, καθότι τους είχε κάψει σχεδόν τα πάντα μετά απο απότομη επαναφορά της τάσης του ρεύματος. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρο οτι έφταιγε η ΔΕΗ. Πως αλλιώς θα μπορούσαν τόσες πολλές συσκευές να τιναχτούν στον αέρα την ίδια στιγμή; Στην περίπτωσή σου φυσικά και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Εγώ τι να πω, που πέρσι μου έκαψε η ΔΕΗ, 42'άρα' LCD 1000€, μια βδομάδα με το που βγήκε απο την εγγύηση; Συνεννοημένη είναι όλοι τους !
ZELDA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δοκιμασα μονο με cpu mobo psu αλλα τιποτα να ρωτησω κατι , κανονικα αν αλλαξεις μιτρικη κανονικα χρειαζεται φορματ αν βαλω παλι την ιδια το γλυτωνω το φορματ η οχι? γιατι εχω 2 σκληρους με διαφορα λειτουργικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.