Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρωτα benchmark επιβεβαιωνουν οτι τοσο το καινουριο 2011 mbp 13" οσο και το entry level mbp 15" με την αργη ati 6490 ειναι πιο αργα σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καρτα γραφικων/παιχνιδια κλπ απο τα αντιστοιχα περσινα μοντελα του 2010:

http://www.cnet.com.au/apple-macbook-pro-13-early-2011-339310308.htm

http://www.pcworld.com/product/817761/apple_15inch_macbook_pro22ghz_core_i7_early_2011.html?p=review

77446823.jpg

Χμμ φαίνεται πάντως από τις μετρήσεις που δίνει ο haHa εδώ, ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι η 6750 είναι 3 φορές πιο γρήγορη από την 330. Σίγουρα είναι πιο ισχυρή από 30% και πάνω, αλλά όχι και 3Χ που λέει η Apple. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με... Άλλωστε για τέτοια κατηγορία κάρτας 3Χ επιδόσεις από την αρχή ακουγόνταν εξωπραγματικές...

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ φαίνεται πάντως από τις μετρήσεις που δίνει ο haHa εδώ, ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι η 6750 είναι 3 φορές πιο γρήγορη από την 330. Σίγουρα είναι πιο ισχυρή από 30% και πάνω, αλλά όχι και 3Χ που λέει η Apple. Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με... Άλλωστε για τέτοια κατηγορία κάρτας 3Χ επιδόσεις από την αρχή ακουγόνταν εξωπραγματικές...

Στο portal και στο cinebench είναι 2x. Σε κάποιο από τα τεστ που έκανε η Apple θα έφτασε και το 3x και βέβαια αυτό διαφημίζει.

Up to 3x faster graphics σημαίνει μέχρι και 3x ή έως και 3x και όχι 3x πάντα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

Είναι σαν το ''έως 50% έκπτωση'' που βλέπεις σε βιτρίνα καταστήματος και όταν μπαίνεις μέσα το 50% είναι σε δύο ρούχα και όλα τα υπόλοιπα έχουν 10-20% έκπτωση!

Δημοσ.

Τιμες Ελλαδας:

MacBook Pro 13.3″ Core i5 2.3GHz

1.259 ευρώ

MacBook Pro 13.3″ Core i7 2.7GHz

1.609 ευρώ

MacBook Pro 15.4″ Core i7 2.0GHz

1.939 ευρώ

MacBook Pro 15.4″ Core i7 2.2GHz

2.339 ευρώ

MacBook Pro 17″ Core i7 2.2GHz

2.699 ευρώ

MacBook Pro 17″ Core i7 2.3GHz

2.884 ευρώ

Δημοσ.

Και απο USA i7 2,3 GHz

8GB RAM

500GB HDD 7200

17'' H.Res. Antiglare

2999 $ ( δηλαδη σε ευρω 2.155 )

Ενω ακριβως το ιδιο μηχανημα απο Ελλαδα βγαινει 3245 euro ) :confused:

Δημοσ.

Τιμες Ελλαδας:

MacBook Pro 13.3″ Core i5 2.3GHz

1.259 ευρώ

MacBook Pro 13.3″ Core i7 2.7GHz

1.609 ευρώ

MacBook Pro 15.4″ Core i7 2.0GHz

1.939 ευρώ

MacBook Pro 15.4″ Core i7 2.2GHz

2.339 ευρώ

MacBook Pro 17″ Core i7 2.2GHz

2.699 ευρώ

MacBook Pro 17″ Core i7 2.3GHz

2.884 ευρώ

Δηλαδη γυρω στα 50-100€ ακριβοτερα απο τις υπολοιπες χωρες της ΕΕ (Γερμανια, Ιταλια). (η διαφορα ειναι υπολογισμενη προ ΦΠΑ, μιας και αυτο ειναι διαφορετικο σε καθε χωρα)

Δημοσ.

Και απο USA i7 2,3 GHz

8GB RAM

500GB HDD 7200

17'' H.Res. Antiglare

2999 $ ( δηλαδη σε ευρω 2.155 )

Ενω ακριβως το ιδιο μηχανημα απο Ελλαδα βγαινει 3245 euro ) :confused:

οποτε πας αμερικη αραζεις τρως πινεις παιρνεις και ενα ΜΑΚ και γυρνας Ελλαδισταν και σου βγαινεικαι φτηνοτερα!!

Δημοσ.

οποτε πας αμερικη αραζεις τρως πινεις παιρνεις και ενα ΜΑΚ και γυρνας Ελλαδισταν και σου βγαινεικαι φτηνοτερα!!

Ακριβως αυτο θα κανω τον Μάιο ;)

Δημοσ.

υποψιν το ΒΤΟ κανει καμια 10αρια μερες να φτασει... ;)

θα ειμαι εκει για 15 μερες , και οταν παω θα το εχουν ηδη κανει παραγγελια ;)

Oργανωμενο εγκλημα :mrgreen:

Δημοσ.

υποψιν το ΒΤΟ κανει καμια 10αρια μερες να φτασει... ;)

θα ειμαι εκει για 15 μερες , και οταν παω θα το εχουν ηδη κανει παραγγελια ;)

Oργανωμενο εγκλημα :mrgreen:

Να σας πω μόνο κάτι ως παθών...

Το ΒΤΟ θέλει διεύθυνση σταθερή Αμερικής και όχι από ξενοδοχείο.

Τουλάχιστον εμένα το καλοκαίρι δε μου το έκαναν :(

Δημοσ.

Υπάρχουν κι' άλλα άτομα που άρχισαν ήδη να αναρωτιούντε πότε θα κυκλοφορήσουν τα ΝΕΑ MBP ή είμαι μόνος μου ?? ^_^

Βασικά σκεφτόμουν την αγορά laptop φέτος αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένω το επόμενο update που ενδεχομένως να μην προλάβει καν το 2011 .. Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω τα Lion εγκατεστημένα και είμαι με την ελπίδα για νέο design και SSD αντί Superdrive ( έστω και BTO ) ..

Υ.Γ. Πράγματι περνάει γρήγορα ο καιρός .. Είναι σαν χθές που μπήκα πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ και ζητούσα συμβουλές για το πρώτο μου Mac και τώρα - σχεδόν 5 χρόνια μετά - άρχισα να ψάχνομαι για το 2ο :-)

Δημοσ.

Να σας πω μόνο κάτι ως παθών...

Το ΒΤΟ θέλει διεύθυνση σταθερή Αμερικής και όχι από ξενοδοχείο.

Τουλάχιστον εμένα το καλοκαίρι δε μου το έκαναν :(

Το εγκλημα λεμε ειναι πληρως οργανωμενο ... Ουτως ή αλλως 2 macbook kai 2 ipod θα μεταναστευσουν μαζι μου ...

Δημοσ.

Κάθε πότε βγαίνουν ανανεώσεις στα macbook ρε παιδιά; Μέχρι τον Σεπτέμβριο υπάρχει περίπτωση να βγουν νέα macbook pro ή κανένα air; Κυρίως το air με ενδιαφέρει γιατί θα ήθελα τους νέους επεξεργαστές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...