Προς το περιεχόμενο

Restart και κολληματα!!

CaptainHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν δυο μερες αγορασα εναν ssd της corsair 40gb και μια καρτα γραφικων gts450.

εκανα εγκατασταση 7αρια κανονικα και αρχισανε τα προβληματα.οταν πηγαινα να ανοιξω το youtube το pc εκανε ρεσταρτ και αμεσως κολλαγε χωρις να κανει τιποτα.οποτε reset και παμε παλι απ την αρχη.αφου εκανα 2-3 reset μεχρι να ανοιξει παλι κανονικα οταν πηγαινα παλι στο youtube εκανε ξανα τα ιδια.δοκιμασα αλλες μνημες παλι τα ιδια.αποφασισα να κανω format και εγκατεστησα παλι αλλη εκδοση απο τα 7αρια (ξερω οτι δουλευει κανονικα,τα εχω σε αλλο μηχανημα)και δοκιμασα ξανα.εκανα δοκιμη με αλλον δισκο στην αρχη αλλα παλι εκανε τα ιδια.αφου εκανα ξανα εγκατασταση στον ssd (format ξανα απ την αρχη) το πραμα ηρεμησε.λιγο πριν ημουν παλι στο youtube και εκανε παλι το ιδιο και μου πεταξε μια μπλε οθονη που ελεγε κατι για phisical dump.

τι σκατα φταει????το pc moy einai :

asus p5n-d

c2d e6550 μαμισιος

3 giga ram (τσεκαρισμενες απο αλλο pc ok!!)

ssd corsair force series f40

nvidia gforce gts450

coolermaster 520w

please help γιατι θα τον σπασω...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχήν συγχαρητήρια για την αγορά του ssd.

Αναζήτησε στα services των windows ή στις προγραμματισμένες εργασίες αν υπάρχει κάπου το defrag.exe.

Στα services κάντο disable και μη αυτόματη εκκίνηση. Στις προγραμματισμένες εργασίες κάντην delete.

Δεν γνωρίζω αν αυτό θα δώσει λύση στο σύστημά σου αλλά chekareto.

Όσο για τις μνήμες πρόσφατα μου έτυχε memtest να μην βρίσκει error, αλλά μια μνήμη να δημιουργεί πρόβλημα.

Το ανακάλυψα δοκιμάζοντας τις μνήμες μια μια.

Επίσης διάβασε ένα σχετικό thread του insomnia

Δημοσ.

οχι δεν εχω αλλα πιστευω πως το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα..το οτι ετρωγε τα ιδια κολληματα και σε παιχνιδι λεει τπτ??συγκεκριμενα στο mirrors edge....τρεμοπαιζει η φωτηνοτητα της οθονης μου..τι σκατα?????

Δημοσ.

win7 32 ή 64 bit;;;

Driver κάρτας γραφικών πέρασες;;

Ποιόν browser τρέχεις;;; Και πέρασες Flash;;;

Μόνο στο Youtube σου το κάνει;αν βάλεις να δεις ταινία έχεις πρόβλημα;;

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμη την παλια vga ή κάποια άλλη δοκίμασε με αυτήν να δεις πως πάει . Αν πάει καλά ή η 450 έχει πρόβλημα ή το τροφοδοτικό σου πλέον δεν. Πέραν αυτού κάνα bios update

Δημοσ.

win7 32 bit

drivers ok

ie - flash ok

οχι μονο στο τθβε.το εκανε κ αλλου

θερμοκρασια τωρα συμφωνα με το everest ultimate 39c

Δημοσ.

bios update δεν κανω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Κακός. Απλή διαδικασία. Λογικά θα έχει και τις οδηγίες από το site της μητρικής σου

Δημοσ.

bios update δεν κανω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Kακώς. Απ'ότι βλέπω για την μητρική σου έχει βγει έκδοση 14.01!

Προφανώς υπάρχουν πολλές βελτιώσεις. Αξίζει τον κόπο.

Ρίξε μια ματιά:

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

Δημοσ.

ok θα το κοιταξω..τωρα εκλεισα το pc και αλλαξα το καλωδιο τροφοδοσιας.το τροφοδοτικο εχει πανω του 2 εξοδους (αποσπωμενα καλωδια) που γραφουν πανω pci και ειναι για την καρτα.το εβγαλα και εβαλα το καλωδιο που ηταν στην συσκευασια και το συνδεασα με 2 τετραπινα.πηγα να τον ανοιξω αλλα π@π@ρια.2-3 ρεσετ και 1 κλεισιμο απο το Power button.ετσι ανοιξε....ετοιμαζομαι για σφυρι και καλεμι!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...