Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 πεθαινει ο σταρκ; Εισαι σίγουρος ότι παρακολουθεις τη σειρα; Και αν το κανεις ωλέπεις τα επεισοδια ή την παρακολουθεις διαβάζοντας τα σχόλια? Του παίρνουν το κεφάλι μωρε αιμαα και κλάματα παντου! Τυχερέ! Εγώ από Πέμπτη που τελειώνει η εξεταστική θα πάω να πάρω το πρώτο βιβλίο γιατί θέλω να τα διαβάσω με τη σειρά! μαλιστα όλοι περιμενουμε να τελειώσει η εξεταστική για να παραγγείλουμε το βιβλιο ε; Προβλέπω εκτίναξη των πωλήσεων..
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εισαι σίγουρος ότι παρακολουθεις τη σειρα; Και αν το κανεις ωλέπεις τα επεισοδια ή την παρακολουθεις διαβάζοντας τα σχόλια? Του παίρνουν το κεφάλι μωρε αιμαα και κλάματα παντου! μαλιστα όλοι περιμενουμε να τελειώσει η εξεταστική για να παραγγείλουμε το βιβλιο ε; Προβλέπω εκτίναξη των πωλήσεων.. μολις τελειωσα το επεισόδιο 5...
kate23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ... μαλιστα όλοι περιμενουμε να τελειώσει η εξεταστική για να παραγγείλουμε το βιβλιο ε; Προβλέπω εκτίναξη των πωλήσεων.. Καλά,εντελώς! Τουλάχιστον να πάμε όλοι μαζί μήπως μας κάνουν και καμιά έκπτωση! χαχα!
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλά,εντελώς! Τουλάχιστον να πάμε όλοι μαζί μήπως μας κάνουν και καμιά έκπτωση! χαχα! αν βεβαια εχουν τοσα βιβλια να σας δωσουν...
Coma_Black Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 πήρα το βιβλίο την παρασκευή, την παλιά έκδοση δεν μπόρεσα να την βρω μόνο καινούργια http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0000816 900 σελίδες, ξενέρωσα γιατί ηθελα της αρχικες αλλα τι να κάνεις... η μετάφραση απο την anubis είναι αρκετά καλή με λίγα ορθογραφικά λάθη και επαναλήψεις λέξεων αλλά υποφερτή.. Έφτασα ήδη στην 400+ σελίδα, το βιβλίο βγαίνει νεράκι. Αν και ξέρω το στόρι λόγο της σειράς υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έδειξαν, διαφορές στους χαρακτήρες και απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε..
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τυχερέ! Εγώ από Πέμπτη που τελειώνει η εξεταστική θα πάω να πάρω το πρώτο βιβλίο γιατί θέλω να τα διαβάσω με τη σειρά! Καλα εγώ δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο να κάτσω να διαβάσω το πρώτο τώρα που τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν και τα χω δει Απο την μια ξενερώνω όμως ρε συ... Είναι τόσο ηπερπαραγωγή η σειρά που δεν θέλω να χαλάσω την οπτική συνέχεια διαβάζοντας το βιβλίο/τα βιβλία. Αλλα ποιός περιμένει Απρίλη πάλι, καλά κρασιά
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Δίαβασα τα τελευταία κεφάλαια του πρώτου βιβλίου, απο εκεί που τελειώνει το 9ο επεισόδιο. Και γαμώ της αισθήσεις να "βλέπεις" την συνέχεια της σειράς καθώς διαβάζεις της λέξεις των σελίδων. Can't wait να μουρθει το βιβλίο... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2011 από Kasrith
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ...και απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε.. Θα έλεγα ότι είναι προφανές γιατί βάλανε τις γυμνές σκηνές, και δεν έχει να κάνει με μόδα. Χαρακτηριστικά στη σκηνή του 7ου πχ, ένας χαρακτήρας κάθεται και αφηγείται ιστοριούλες στη διάρκεια τέτοιας σκηνής και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι μάλλον τέχνασμα για να μην βαρεθεί (?) ο θεατής.
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε.. γιατι η σειρα παιζεται στο hbo. ειναι εγγυηση σε τετοια θεματα.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 παιδια θελω πληροφοριες. ποσα βιβλια ειναι τελικα το game of thrones? ποσα εχουν βγει στα ελληνικα; εχω φαει τρελο κολλημα με την σειρα, μολις ειδα το δεκατο επισοδειο και ηταν ααααααααααααααααααπιστευτο. ειδικα το τελος το περιμενα οτι θα γινοταν αυτο που εγινε και χαρηκα τελικα βρηκα http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1312 4 βιβλια συνολο. απο δυο τομους το καθενα. πολυ πραμα δλδ.
kx5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τα οποία μετά την έναρξη της σειράς πήραν 30% πάνω στη τιμή Ελλαδάρα...
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τα οποία μετά την έναρξη της σειράς πήραν 30% πάνω στη τιμή Ελλαδάρα... ε οχι ρε πουστη μου κανουν κατα μεσο ορο 25 το καθενα επι 7 που ειναι συνολικα 175 ευρω δλδ. γαμω την φτωχεια μου.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 4 εχουν βγει και 1 ακομα θα βγει μεσα στο καλοκαιρι. Αν σε βολευει να διαβαζεις στα αγγλικα θα τα βρεις με 30-40 ευρω και τα 4.
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 4 εχουν βγει και 1 ακομα θα βγει μεσα στο καλοκαιρι. Αν σε βολευει να διαβαζεις στα αγγλικα θα τα βρεις με 30-40 ευρω και τα 4. αυτο ειναι το θεμα. τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα και για τα γαλλικα εχω καποιες αμφιβολιες. αμα δεν ειναι στα ελληνικα το βιβλιο δεν μπορω να βυθιστω 100%, εχει δυσκολη γλωσσα οπως ο αρχοντας στα αγγλικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα