Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι δικοι μας εδω ειναι απιστευτοι απατεωνες ρε! 25 ευρω για την μεταφραση ενω η αγγλικη εκδοση την ιδια στιγμη κοστιζει 5 δολαρια (=3,5 ευρω, 5 μαζι με την αποστολη!)

Ευτυχως που την παλευω με τη γλωσσα και δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους ανεχτω.

5 χωρίς έξοδα αποστολής, αλλα αν η παραγγελεία είναι άνω των 25, η αποστολή είναι τζαμπέ. Πάντα παίρνω 3-4 βιβλία οπότε έρχεται ταμάμ

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν την ψιλιάστηκες όταν έπαιζε με τα αυγά και την φωτιά και δεν κάηκε;(η υπηρέτρια κάηκε)

Το περίμενα ότι δεν θα καιγότανε, όχι όμως ότι θα βγαίνανε δρακάκια :P.

Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν είχε ξεφύγει κανένα σποιλερ από τα βιβλία ότι θα δούμε δράκους ποιο μετά. Ακόμα και από κάποια wiki που διάβαζα, όλα λέγανε ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.

Ελπίζω μόνο να μην ξεφύγει το όλο θέμα με το υπερφυσικό (Whitewalkers, δράκοι, μάγισσες, κτλ.)

Δημοσ.

Ελπίζω να μην το τραβήξουν σαν το lost μόνο κ μόνο για τα φράγκα...

ειναι 7 βιβλια οποτε δεν θα τραβηξει σαν το lost

Δημοσ.

Eγω επιτελους χαρηκα

που φανηκε οτι εκανε παπαριες η μαγισσα γιατι ειχα κολλησει που ενας τοσο πολεμοχαρης και physical λαος οπως οι Ντοθρακι και ο αρχηγος τους που σιγουρα ειχε δωσει μαχες, σηκωσαν τα χερια ψηλα με ενα κοψιμο απο σπαθι, λες και δεν ειχε ξανασυμβει. Τουλαχιστον φανηκε οτι η μαγισσα βαραγε περιεργο ρολο (ελπιζω δηλαδη γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το γυρισε το φυλλο μονο στην σατανικη τελετη. Αλλιως, αν οντως προσπαθησε να σωσει αρχικα τον Ντρογκο, ηταν βλακεια, μονο η μαγισσα μπορουσε να αντιμετωπισει το κοψιμο?)

Περαν αυτων, πολυ πλακα η Συντροφια του Σαιρ, με τον Φροντο, τον Σαμ (ελεος, και ιδιο ονομα?) και τους Μερι-Πιπιν αλλα νομιζω τωρα αρχιζει να γινεται badass πραγματικα η NightWatch.

Οσο για τον μικρο Τζιγγερ που νομιζει οτι ειναι Βασιλιας, δεν ξερω ποιος θελω να τον πρωτοφαει και ποιος θα τον φαει τελικα. Ελπιζω ο Hound που ειναι και γαμω τα παιδια τελικα

Δημοσ.

Eγω επιτελους χαρηκα

που φανηκε οτι εκανε παπαριες η μαγισσα γιατι ειχα κολλησει που ενας τοσο πολεμοχαρης και physical λαος οπως οι Ντοθρακι και ο αρχηγος τους που σιγουρα ειχε δωσει μαχες, σηκωσαν τα χερια ψηλα με ενα κοψιμο απο σπαθι, λες και δεν ειχε ξανασυμβει. Τουλαχιστον φανηκε οτι η μαγισσα βαραγε περιεργο ρολο (ελπιζω δηλαδη γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το γυρισε το φυλλο μονο στην σατανικη τελετη. Αλλιως, αν οντως προσπαθησε να σωσει αρχικα τον Ντρογκο, ηταν βλακεια, μονο η μαγισσα μπορουσε να αντιμετωπισει το κοψιμο?)

Νομίζω πως η μάγισσα προκάλεσε τον θάνατο του Drogo ως εκδίκηση για αυτά που της κάνανε. Πιστεύω πως ο Drogo θα ζούσε αν δεν του είχε "περιποιηθεί" το τραύμα του.

Επίσης κρατάω και μια πισινή για το αν πράγματι ο γιος της Καλιση πέθανε στην γέννα...

Δημοσ.

Νομίζω πως η μάγισσα προκάλεσε τον θάνατο του Drogo ως εκδίκηση για αυτά που της κάνανε. Πιστεύω πως ο Drogo θα ζούσε αν δεν του είχε "περιποιηθεί" το τραύμα του.

Επίσης κρατάω και μια πισινή για το αν πράγματι ο γιος της Καλιση πέθανε στην γέννα...

Μα ουσιαστικα νομιζω το ομολογησε μετα στην Daenerys οταν της ειπε οτι στην πραγματικοτητα δεν της χρωσταγε τπτ, γιατι δεν την εσωσε απο τπτ (την ειχαν ηδη βιασει, ειχαν καψει το ναο της, σφαξει το λαο της κτλ) και οτι το εκανε για να μην αφησει τοn Khal ή τον γιο του να το επαναλαβουν σε αλλα βασιλεια.

Δημοσ.

ακριβως οπως τα λες ;)

σιγα το τραυμα που θα πεθαινε κιολας!αν περιμενανε τους "γιατρους" των ντοθρακι τωρα ολα θα ηταν μια χαρα..αλλα δεν θα ειχαμε δρακακια :P

Δημοσ.

μπα, δεν το πιστευω με την καμια, δεν μας εδειξε πουθενα οτι ειχε τετοιες/κακες προθεσεις

ουτε αυτο το πιστευω... δλδ; τι εγινε; της τον πηραν; και; τι τον εκαναν;

αν ηταν να επεμβει καπου η μαγισσα εδω θα ηταν, γιατι θα μαμουσε κοσμο κ χωρια ολοκληρα ο σπορος

Δημοσ.

Ο γιος της πρέπει να πέθανε όταν χώθηκαν μέσα στη σκηνή για να την ξεγεννήσει η μάγισσα, οπότε μάλλον ανταλλάχθηκε η ζωή του γιου της αντί του αλόγου με του Drogo...Μάλλον επίτηδες το κανε η μπινομάγισσα.

Οι δράκοι δε θέλουν κάποια χρόνια έως δεκαετίες για να μεγαλώσουν? Ελπίζω μόνο η 2η season να μην ξεκινήσει με κανένα "10 years later..."

Δημοσ.

Οι δράκοι δε θέλουν κάποια χρόνια έως δεκαετίες για να μεγαλώσουν? Ελπίζω μόνο η 2η season να μην ξεκινήσει με κανένα "10 years later..."

οντως, οποτε δρακοι μετα απο κανα 2 σεζον :-)

ωραια σκηνη αυτη ε;

77

00:08:48,319 --> 00:08:50,473

Σ' ευχαριστώ

για την ερμηνεία σου.

78

00:08:50,593 --> 00:08:52,893

Στην ταβέρνα θα άρεσε

ακόμα πιο πολύ.

79

00:08:53,013 --> 00:08:55,045

Λυπάμαι πολύ, Μεγαλειότατε.

80

00:08:55,165 --> 00:08:57,545

Δεν θα το ξανατραγουδήσω,

το ορκίζομαι.

81

00:08:57,665 --> 00:08:59,714

Για πες μου,

τι προτιμάς;

82

00:09:00,398 --> 00:09:02,450

Τα δάχτυλα ή τη γλώσσα σου;

83

00:09:02,896 --> 00:09:05,659

- Μεγαλειότατε;

- Τα δάχτυλα ή τη γλώσσα;

84

00:09:05,779 --> 00:09:08,229

Αν ήταν να διαλέξεις,

τι θα κρατούσες;

85

00:09:12,314 --> 00:09:14,864

Θα μπορούσα απλά

να σου κόψω το λαρύγγι.

86

00:09:16,144 --> 00:09:19,669

- Χρειαζόμαστε τα χέρια, Μεγαλειότατε.

- Καλώς.

87

00:09:19,789 --> 00:09:22,538

- Τη γλώσσα, τότε.

- Σας παρακαλώ, Μεγαλειότατε.

88

00:09:22,658 --> 00:09:24,595

Δεν θα...

Μεγαλειότατε.

89

00:09:24,675 --> 00:09:27,646

Σερ Ίλυν, είσαι ο καταλληλότερος

να εφαρμόσεις την ποινή.

90

00:09:27,766 --> 00:09:30,480

Σας ικετεύω.

Σας παρακαλώ, όχι.

91

00:09:32,169 --> 00:09:33,371

Όχι.

92

00:09:35,928 --> 00:09:38,682

Μεγαλειότατε, σας ικετεύω.

Δεν θα ξανατραγουδήσω ποτέ.

93

00:09:38,802 --> 00:09:40,596

Τελείωσα για σήμερα.

94

00:09:41,894 --> 00:09:44,544

Αφήνω τα υπόλοιπα θέματα

σ' εσένα, μητέρα.

95

00:09:46,742 --> 00:09:48,804

Μεγαλειότατε, σας παρακαλώ.

αληθεια τι θα διαλεγατε; :P

Δημοσ.

Η Μαγισσα ομολογησε οτι ηξερε τι θα παθαινε ο Ντρογκο, οτι θα ζουσε σαν φυτο, αλλα ομολογησε και οτι αυτη προκαλεσε τη μολυνση του τραυματος? Θελω να ελπιζω πως ναι (γιατι δεν βγαζει νοημα ειδικα οι Ντοθρακι να μασανε απο ενα κοψιμο) αλλα δεν ηταν σαφες στα λογια της

Δημοσ.

παντως ρε παιδια δεν λεω, καλη, ποιοτικη σειρα, ποιητικο κ το τελος,

κινηματογραφικο, λογοτεχνικο, μπλα, μπλα, μπλα, κι αλλα πολλα,

αλλα οπως ειπαν κι αλλα παιδια, δεν εδειξε τπτ οσον αφορα την εξελιξη της ιστοριας,

ποιος περιμενει τωρα 1 χρονο για να παει στοιχειωδως παρακατω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...