eu@ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Dead Topic! τι εγινε ρε, τελειωσε η πρωτη σεζον και πεθανε το θεμα;! αναμένουμε την 2η τώρα!νομίζω την εξαντλήσαμε την 1η!
pressure Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αργησα να σχολιασω μιας και ελειπα για ενα μηνα. Το φιναλε της σειρας παιζει να ειναι το μοναδικο εργο/σειρα που καταφερε να με ξενερωσει και να με πορωσει αυτοχρονα. ΗΒΟ με κλειστα ματια πλεων. Η σειρα ηταν ακριβως οτι περιμενα. Εχω ομως μια απορια..... Μονο εγω ξενερωσα απιστευτα που πεθανε ο Ντρογκο??? Τεραστια απολεια για μενα γιατι ηλπιζα παρα πολυ σε αυτον τον χαρακτηρα και στην εξελιξη της σειρας
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αργησα να σχολιασω μιας και ελειπα για ενα μηνα. Το φιναλε της σειρας παιζει να ειναι το μοναδικο εργο/σειρα που καταφερε να με ξενερωσει και να με πορωσει αυτοχρονα. ΗΒΟ με κλειστα ματια πλεων. Η σειρα ηταν ακριβως οτι περιμενα. Εχω ομως μια απορια..... Μονο εγω ξενερωσα απιστευτα που πεθανε ο Ντρογκο??? Τεραστια απολεια για μενα γιατι ηλπιζα παρα πολυ σε αυτον τον χαρακτηρα και στην εξελιξη της σειρας Η βλακεια είναι ότι μας προετοίμαζαν για την αποβιβαση των Ντοθρακι και σφαγες κλπ και δεν θα δουμε πιποτα τετοιο, 8 επεισόδια έχτιζαν πανω σε αυτό και μετά ο Ντρογκο τα τιναξε. Στο βιβλίο δεν είναι τόσο έντονο όλο αυτο γιατί όποτε αναφέρεται στους Ντοθρακι το κανει από τη σκοπιά της Νταινερυς και τη σχέση της κυρίως με το Ντρογκο ή τον αδερφο της, στην σειρά ομως ο Ντρογκο παιζει μεγαλύτερο ρόλο και ειναι ξενέρωμα που πεθαινει Αντε να έρθουν σε λίγες μερες τα βιβλία από το amazon να αρχίσω το 2ο επιτέλους!
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Dead Topic! τι εγινε ρε, τελειωσε η πρωτη σεζον και πεθανε το θεμα;! Ε τι θες να πούμε τώρα δηλαδή, πάει πέταξε το πουλάκι.... Εκτός απο της περιοδικές αναστήσεις απο άτομα που το βλέπουν καθυστερημένα... Οι υπόλοιποι διαβάζουμε :Ρ
PhlegethoN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ε τι θες να πούμε τώρα δηλαδή, πάει πέταξε το πουλάκι.... Εκτός απο της περιοδικές αναστήσεις απο άτομα που το βλέπουν καθυστερημένα... Οι υπόλοιποι διαβάζουμε :Ρ Ακριβως! 70 πρωτες σελιδες φυγανεεε κ προχωραμε ακαθεκτοι!! Παντως πραγματικα η μεταφορα στη σειρα ειναι οντως ατοφια.. Κεφαλαιο και σκηνη παει ως τωρα!
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 και εγω ξενερωσα που πεθανε ο ντρογκο. απιστευτα ομως. μου αρεσε σαν ηθοποιος το χειροτερο ειναι οτι πεθανε με εναν πολυ ηλιθιο τροπο
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τελειώσα το 1ο σε 4 μέρες, 900 σελίδες σε 4 μέρες αλλά στα ΕΛληνικά τώρα που περιμένω τα αγγλικά βιβλία θα κοψει παρα πολύ το ρυθμο διαβάσματος :|
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 και εγω ξενερωσα που ... asdfasdsdf Spoiler άμεσα για να μη σε βρίζει τζάμπα κάνας κακομοίρης.
tsioudiver Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πως τα λένε, πώς τα λένε, α!, ΣΠΟΙΛΕΡ τα λένε
PhlegethoN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τελειώσα το 1ο σε 4 μέρες, 900 σελίδες σε 4 μέρες αλλά στα ΕΛληνικά τώρα που περιμένω τα αγγλικά βιβλία θα κοψει παρα πολύ το ρυθμο διαβάσματος :| Ναι το αγγλικο το κοβω να το βγαλω σε καμια βδομαδα.. αν και ειναι μεχρι να παρεις φορα
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ναι το αγγλικο το κοβω να το βγαλω σε καμια βδομαδα.. αν και ειναι μεχρι να παρεις φορα Εχω αρκετές αγνωστες λέξεις, οπότε διαβάζω διπλα στο pc κ το λεξικο και χάνω χρόνο, επίσης έχω το συνηθειο να διαβαζω ξάπλα στο κρεβάτι και βράδυ οπότε δεν ψήνομαι να το κανω έχοντας δίπλα μου το λαπτοπ να βγάζει ζέστη.
gavros10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 χιλια συγνωμη για το spoiler που δεν εβαλα ξεχαστηκα
PhlegethoN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εχω αρκετές αγνωστες λέξεις, οπότε διαβάζω διπλα στο pc κ το λεξικο και χάνω χρόνο, επίσης έχω το συνηθειο να διαβαζω ξάπλα στο κρεβάτι και βράδυ οπότε δεν ψήνομαι να το κανω έχοντας δίπλα μου το λαπτοπ να βγάζει ζέστη. Στο πρωτο που διαβαζω τωρα παλευεται χωρις λεξικο μιας και τις σκηνες τις εχεις δει ηδη και δεν χανεσαι τοσο. Τωρα για το δευτερο και μετα ισως να θελει λιγη βοηθεια ναι, αλλα στην αναγκη εχω λεξικο στο smartphone οποτε κατι θα κανομεν, ειτε για τις διακοπες, ειτε για τη ξαπλα στο κρεβατι...
xavier Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 γμστα το dance of dragons με γμσει με το λεξιλογιο του...
Kasrith Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 γμστα το dance of dragons με γμσει με το λεξιλογιο του... Είσαι στο 5ο ρε θηρίο? Εμένα μουρθε το 2ο, αλλα διάβαζα κάτι άλλο και δεν το ξεκίνησα. Σήμερα το τελείωσα, οπότε απο αύριο με το καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα