mprou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Ξέθαψα ενα παλιό 56k modem γιατί ήθελα να στείλω κάτι φαξ απο τον υπολογιστή μου. Το πρόβλημα είναι ότι όταν καλεί τον αριθμό φαξ δεν υπάρχει ανταπόκριση και μετά απο λίγη ώρα κάνει μπιπ μπιπ η γραμμή. Το καλώδιο είναι σωστά τοποθετημένο στo phone του modem γιατί οταν ανοίγει, κάνει κανονικά τον ήχο που περιμένει να καλέσεις καποιο νούμερο. Επίσης δοκίμαστικά, έβαλα τον αριθμό του κινητού μου αλλα ούτε αυτο καλούσε. Το περίεργο είναι ότι ενώ μέσω της αποστολής φαξ δεν μπορεί να καλέσει το νούμερο, όταν δοκίμασα να φτιάξω dialup συνδεση να κάλεσει μέσω αυτής το κινητο μου, χτυπαγε κανονικά. Με τα win xp δεν είχα αντιμετωπίσει αυτο το πρόβλημα. Υποψιάζομαι μήπως παίζει κάτι με τα dialing rules στα win7 και καλεί κανένα πρόθεμα η τίποτα τέτοιο στην αποστολή φαξ οπότε βγαίνει και λάθος νούμερο στην ουσία. Δεν μου στέκει μεσω dialup συνδεσης να καλεί οτι νουμερο του βαζω αλλα μέσω φαξ οχι. Αν γνωριζετε κάτι θα με γλυτώσετε απο αρκετό κόπο
mprou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν εννοείς απο θέμα drivers, ναι κανονικότατα έχουν εγκατασταθεί μέσω του update. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να καλέσω και μέσω dial up. Στα φαξ συγκεκριμένα είναι που δεν έχω ιδέα τι καλεί και δεν μπορεί να πιάσει σωστη γραμμή
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Με ποιο πρόγραμμα πας να στείλεις τα Fax;; Να ξέρεις πάντως ότι με Dsl γραμμή δεν μπορείς να στείλεις Fax.
qspock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Παλιοτερα θυμαμαι υπηρχε μια επιλογη dial tone που την βγαζαμε για να δουλεψουν τα modem. Πιθανως να ειναι αυτο, ψαξτην να την βρεις στις ρυθμισεις (δεν ξερω αν υπαρχει στα 7).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.