ntg24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εχω μια δορυφορικη που καθεται διοτι δεν με ενδιαφερει καποιο συνδρομητικο καναλι. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να την αξιοποιησω για να δεχομαι ψηφιακο τηλεοπτικο σημα Digea και πως. Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εχω μια δορυφορικη που καθεται διοτι δεν με ενδιαφερει καποιο συνδρομητικο καναλι. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να την αξιοποιησω για να δεχομαι ψηφιακο τηλεοπτικο σημα Digea και πως. Ευχαριστω Καμία σχέση το δορυφορικό με τα κανάλια της Digea. Δεν παίζουν τα ελληνικά κανάλια από δορυφόρο εκτός από αυτά που δείχνει η Nova,και κάποια ξεπεσμένα για τα οποία δεν αξίζει ο κόπος.
ntg24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ναι! Θελω να συνδεσω μια LG που αγορασα για να τα νεα ψηφιακα καναλια. Μπορω να αξιοποιησω τη δορυφορικη κεραια σε κατι?
ntg24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καμία σχέση το δορυφορικό με τα κανάλια της Digea. Δεν παίζουν τα ελληνικά κανάλια από δορυφόρο εκτός από αυτά που δείχνει η Nova,και κάποια ξεπεσμένα για τα οποία δεν αξίζει ο κόπος. Αρα δεν μπορει να ξιοποιηθει μια δορυφορικη σε τιποτα περα απο χρηση για NOVA
mastor10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 μονο με αποκωδικοποιητή που μπορεις να την συγχρονίσεις με καποιο δορυφορο και να πιανεις τα free καναλια που δεν ειναι και τιποτα σπουδαίο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.