mhristou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα λιγη βοηθεια-ιδεες σχετικα με ενα περιεργο προβλημα του pc μου.Ξεκινησε με παγωματα στα παραθυρα (καμια ανταποκριση απο το συστημα) μεχρι χτες που παγωνε στην αρχικη οθονη(επιλογη χρηστη).Σε ασφαλη λειτουργια εκανε το ιδιο.Οποτε σα λυση φευγω για format, αλλα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης παγωνε.Στην αρχη μου φανηκε προβλημα με ram αλλα μετα απο 9 ωρες memtest και 0 λαθη δε νωμιζω.Η ψυκτρα της cpu μια χαρα κουμπωμενη μου φαινεται (δε κουνιεται)και η θερμοκρασια της απο bios ειναι στους 40 (phenom 965 c2).Τι νομιζεται?
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δοκίμασε εγκατάσταση σε άλλο hdd. Στα bios όση ώρα και να το αφήσεις είναι stable; Ποια κάρτα γραφικών και psu έχεις;
mhristou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμασα εγκατασταση και στους 2 δισκους αλλα το ιδιο αποτελεσμα.καρτα εχω την 4890 και τροφοδοτικο το coolermaster silent pro 850w.stable στο bios??Πως θα το καταλαβω?
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Άλλαξε τον τίτλο σε κάτι πιο περιγραφικό για να μην κλειδωθεί.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 BIOS = basic input/output system δηλαδή βασικό σύστημα εσόδου/εξόδου Στο σύστημα δεν λέμε;;; Εκτός και αν (το) πας στο βίος
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Στην σελίδα του σκληρού σου έχει πρόγραμματάκι ελέγχου του σκληρού,που ξεκινάει τον pc για να κάνει τον έλεγχο του. Κάνε λιπών τον έλεγχο του σκληρού,αν φανεί οκ,πάνε και κατέβασε το memtestκαι άστο να κάνει έλεγχο για αρκετές ώρες.
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Έλφη : 0 σφάλματα σε 9 ώρες μέμτεστ αρκούν νομίζω + 2 δίσκοι να βγάζουν το ίδιο πρόβλημα, δεν το κόβω + λιπών = ακολούθησε τη σοφή συμβουλή αυτού του κυρίου Χρήστου, if I were you, I'd go for trial/error : ξήλωσε άπαντα εκ της μητρικής - ξαναστήσε ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ cpu, ram, vga, MONO. Kαι μετά εναλλαγές hardware.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Έλφη : 0 σφάλματα σε 9 ώρες μέμτεστ αρκούν νομίζω + 2 δίσκοι να βγάζουν το ίδιο πρόβλημα, δεν το κόβω + λιπών = ακολούθησε τη σοφή συμβουλή αυτού του κυρίου Έχετε απόλυτο δίκαιο και αποσύρω την απάντησή μου.(Say it never happend.) Χρήστου, if I were you, I'd go for trial/error : ξήλωσε άπαντα εκ της μητρικής - ξαναστήσε ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ cpu, ram, vga, MONO. Kαι μετά εναλλαγές hardware. Έχετε απόλυτο δίκαιο και αποσύρω την απάντησή μου.(Say it never happend.)
mhristou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις και ενημερωνω.Αφου τα λυνω ολα πρωι πρωι και το προβλημα παραμενη το ιδιο,μιλω με τεχνικο του αναφερω την περιπτωση και μου λεει για καρτα γραφικων.Την παω για ελεγχο και βγαινει καθαρη.Ετσι μονοι υποπτοι μενουν μητρικη,τροφοδοτικο και επεξεργαστης(που μου εχουνε πει οτι κατα 99% δεν ευθηνεται).Οποτε δευτερα παν στο service
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.