j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν, ο υπολογιστής δούλευε κανονικά 2 λεπτά πριν τον κλείσω. Τον κλεινω κανονικά, γυρναω τον διακόπτη στο 0 απο 1 και βγάζω την παροχή ρεύματος. Πεταω το κουμπί εκκίνησης για να αποφορτιστεί και τον ανοίγω για να βγάλω την σκόνη Όπως Κάθε μήνα. Δεν πείραξα κάτι, Απλά φυσιξα τη σκόνη που είχε και τον έκλεισα πάλι. Πάω να τον ανοίξω Λοιπόν και δεν ανοίγει. Τον ξανά-ξεβιδωνω για να δω τι γίνεται μέσα και δεν ανοίγει. Το αποτέλεσμα : ο ανεμιστήρας του επεξεργάστη δουλεύει αλλα όταν παταω το κουμπί εκκίνησης το μπλε φως που άναβε δεν ανάβει, το τροφοδοτικο δουλεύει, οι ραμ επίσης, αλλα είδα ότι η κάρτα γραφικών κάνει έναν ήχο σα να δίνεις μίζα σε αμάξι και να μην παίρνει μπρος. Δηλαδή ξεκινάει να στροφαρει το ανεμιστηρακι της και το ακούω μετα απο 3-4 δευτερόλεπτα να σταματάει και μετα το ίδιο απο την αρχή. Κοίταξα μήπως έχει κουνηθεί κάτι απο τη θέση του αλλα τίποτα. Παρακαλώ οποία άμεση βοήθεια καλοδεχούμενη!
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σαν να τραβάει ζόρια το τροφοδοτικό ακούγεται,έχεις άλλο να δοκιμάσεις;
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η ειρωνία είναι ότι Είμαι Καρδίτσα σπουδαζω. Δεν εχω ούτε πλαίσιο κοντά μου, ούτε εμπιστεύομαι κάποιο τεχνικό. Όσο για λοιπά κομμάτια δεν εχω τίποτα απολύτως. Δεν είναι περίεργο να το κάνει ξαφνικά; Το τροφοδοτικο είναι 650αρι. ΟC δεν εχω κάνει.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το να ανοίξεις και να κλίσεις τον διακόπτη δεν είναι ξαφνικό,μπορεί να αποτελειώσει κάποιο υλικό που ήταν στα τελευταία του. Μιας που μιλάμε για ξαφνικά,πόσα χρόνια το έχεις το τροφοδοτικό;
j0hnn1e Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 1,5 - 2 Χρόνια. . Είναι σχετικά καινούργιο σύστημα. Δεν το ζοριζω καθόλου. Κανά παιχνίδι και αν το "ζορισμα". Δεν θα είχαν σταματήσει οι ανεμιστήρες μέσα να λειτουργούν, τα φωτακια των ραμ και όλα; Εμένα μου κάνει περίεργο ότι δεν ανάβει το φως μπροστά στον Πύργο και αυτο που κάνει η κάρτα γραφικών
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δε μας λες και από τι αποτελείται το σύστημα να 'χουμε μια ιδέα;
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 1,5 - 2 Χρόνια. . Είναι σχετικά καινούργιο σύστημα. Δεν το ζοριζω καθόλου. Κανά παιχνίδι και αν το "ζορισμα". Δεν θα είχαν σταματήσει οι ανεμιστήρες μέσα να λειτουργούν, τα φωτακια των ραμ και όλα; Εμένα μου κάνει περίεργο ότι δεν ανάβει το φως μπροστά στον Πύργο και αυτο που κάνει η κάρτα γραφικών Αν τα έβαλες όλα και κουμπώνουν σωστά(έλεγξε τα ξανά) τότε κάτι χάλασε,μπορεί το τροφοδοτικό μπορεί η μητρική μπορεί οτιδήποτε,το ότι εσύ "Δεν το ζοριζω καθόλου" δεν σημαίνει ότι η καλή μας η ΔΕΗ δεν τον ξεσκίζει στης αυξομοιώσεις τάσης.Δεν είναι καθόλου παράξενο να έχει χαλάσει κάτι αλλά να δείχνει τελευταία σημάδια ζωής.
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 4gb ram geil dragon CPU AMD phenom II x4 --> 2,6ghz Corsair 650 watt Mobo asus m3a78t Ati HD 4770
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Όποτε καλύτερα να πάω μέχρι το πλαίσιο απο όπου και το Πήρα να το δουν; Ωχ αμάν... Μέχρι τη Λάρισα με βλέπω Αύριο. Όπως και να έχει Ευχαριστώ
Centurion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πιο πολύ για πρόβλημα στην κάρτα γραφικών μου κάνει.Την υποψιάζομαι λόγω του ότι ανεβάζει στροφές όπως είπες.
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως τροφοδοτικό λίγο δύσκολο να ευθύνεται εκτός κι αν είναι ελαττωματικό, καθώς είναι ιδιαίτερα ποιοτικό. Δοκίμασε ένα Clear CMOS μπας κι έχει σκαλώσει το BIOS.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Από ότι κατάλαβα δεν φτάνει καν εκεί,αφού λέει ότι ανάβει και σβήνει συνεχώς.
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Πού εκεί να μη φτάνει εννοείς; Εκεί στο post για να πατήσει το del, όπως τα λέει πάει να ανάψει το pc αλλά δεν τα καταφέρνει.
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει, εγώ να καθαρίσει τη CMOS πρότεινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.