georgekz750 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Σαν το topino δεν εχει. Το milko σειναι σαν να εβαλαν και λιγο γαλα μεσα στη ζαχαρη σου.
john1987 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτυπαω σοκολατουχο γαλα απο φαρμα Κουκακη απο το φουρνο της γειτονιας!http://3.bp.blogspot.com/-6-yd-SbPoWI/ULaDKpUel4I/AAAAAAAAAQg/jBmBUHjDTNg/s1600/DSC_0095.jpg
haris_216 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω χτυπαω σοκολατουχο γαλα απο φαρμα Κουκακη απο το φουρνο της γειτονιας! http://3.bp.blogspot.com/-6-yd-SbPoWI/ULaDKpUel4I/AAAAAAAAAQg/jBmBUHjDTNg/s1600/DSC_0095.jpg το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πάρα πολύ. αλλά και 1,5 ευρώ (τόσο παίζει πάνω κάτω ανάλογα με το που το παίρνεις) είναι λίγο too much και γενικά αλλά και ειδικότερα αυτή την περίοδο.
vk13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Όποιος θέλει πληροφορίες για σοκολατούχο γάλα στο sokolatouho.blogspot.com Πολύ καλό blog. Σε ευχαριστούμε φίλε.
walkerr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γιατι πινετε τετοια σκουπιδια ρε παιδια? Δε μπορειτε να παρετε φρεσκο γαλατακι και να προσθεστε κακαο στο σεικερ? Οποτε ουτε ληγμενο γαλα θα πιειτε, ουτε ζαχαρη, ουτε συντηρητικα. 1
REDODIN7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μίλκο δεν πίνω εδώ και καιρό έχει γίνει σκέτο νερό, κάποτε μαζί με το τσόκο ήταν τα αγαπημένα μου ειδικά το μίλκο φράουλα για όσους παλιουρες θυμούνται τώρα έχουν χαλάσει και τα δυο. Σαν φοιτητής στην Καβάλα έπινα ροδοπακι, Τοπινο και το σοκολατούχο της Νεογαλ από την Δράμα που ήταν πολύ καλό, τώρα που είμαι Αθήνα πίνω Όλυμπος που τα σπάει μαζί με Φάρμα Κουκάκη που επίσης είναι γαμάτο.
Grey Warden Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το καλύτερο γάλα το έχω πιει από αγελάδες σε φάρμα της Ζιμπάμπουε χωρίς βιομηχανική επεξεργασία. Απλά κατάλαβα οτι πίνουμε άλλο γάλα. Το μόνο που μου άρεσε από το εμπόριο είναι ένα γάλα στη Θράκη (όχι σοκολατούχο) που δεν θυμάμαι την εταιρία. Έβρος; Είναι η μοναδική φορά που πήρα τη μικρή συσκευασία γάλακτος από περίπτερο στη ζωή μου παρ όλο που λατρεύω την Coca Cola σαν θεό μου. Από σοκολατούχα το καλύτερο ήταν αυτό που φτιάχναμε στους προσκόπους για το πρωϊνό χρησιμοποιώντας ζαχαρούχο γάλα μαζί με φρέσκο και ρίχναμε κακάο. Σαν και τώρα θυμάμαι την αίσθηση με τη δροσιά του πρωϊνού μέσα στο δάσος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις