Προς το περιεχόμενο

Tassimo vs dolce gusto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρόσφατα ήμουν σε αυτο το δίλλημα...αποφάσισα την Tassimo διότι χρησιμοποιεί Jacobs ( Κορυφάια εταιρία στους καφέδες με πολύ γευστικούς καφέδες) και διότι βρίσκεις βρίσκεις τα προιόντγα (καφέδες ) πιο εύκολα..(τα έχει παντού).΄

Είναι μια καφετίερα (δν θυμάμαι αν είναι η dolce gusto) που τους καφέδες του παραγγέλνεις μονο απο 1 γραφείο και στους στέλνουν αυτοί...(Δεν τους βρίσκεις σε super market κτλ)

Δημοσ.

πρόσφατα ήμουν σε αυτο το δίλλημα...αποφάσισα την Tassimo διότι χρησιμοποιεί Jacobs ( Κορυφάια εταιρία στους καφέδες με πολύ γευστικούς καφέδες) και διότι βρίσκεις βρίσκεις τα προιόντγα (καφέδες ) πιο εύκολα..(τα έχει παντού).΄

Είναι μια καφετίερα (δν θυμάμαι αν είναι η dolce gusto) που τους καφέδες του παραγγέλνεις μονο απο 1 γραφείο και στους στέλνουν αυτοί...(Δεν τους βρίσκεις σε super market κτλ)

Και για τ dolce gusto έχει σε όλα τα Σ/Μ

Δημοσ.

Tassimo - Καλυτερη ποιοτητα καφε.

Dolce gustο - Πολυ καλυ ποιοτητα στο γαλα του.. πραγμα που σημαινει αν θες να πινεις cappuccino, και γενικα οτι γευσεις εχει σε latte ειναι καλυτερη επιλογη..

Δημοσ.

Πρόσφατα που έκανα έρευνα αγοράς δοκιμάζοντας και τις δύο (με ενδιαφέρει ο espresso) έχω να πω ότι ο espresso της dolce gusto δε μου άρεσε καθόλου. Αντίθετα αυτός της Tassimo ήταν πολύ καλός οπότε αγόρασα μια tassimo από εδώ.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/391744-%ce%ba%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ad%cf%81%ce%b1-tassimo-%cf%83%cf%84%ce%bf-amazoncouk/

check 18ο ποστ

δεν υπαρχει καποια που να παιρνει και καψουλες και χυμα και απ ολες τις εταιριες?τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν ανταπτορα για τις καψουλες?(δεν εχω δει πως ακριβως δουλευει,μονο photos)

http://www.insomnia.gr/topic/374156-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%ac%cf%88%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%82-espresso/page__view__findpost__p__3571155__hl__%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF__fromsearch__1

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

dolce gusto 15 bars, δηλαδη καλυτερο espresso. επισης κανει και κρυα.

Tassimo πολλα ροφηματα, αλλα εμενα δεν μου αρεσαν οσο της dolce.

προτιμησα την πρωτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. το μονο κακο ειναι οτι και στις δυο δυσκολευεσαι να βρεις ολες τις γευσεις στα σοθπερ μαρκετ. ή πας στα πολυ μεγαλα ή παραγγελνεις απο internet.

Δημοσ.
δεν υπαρχει καποια που να παιρνει και καψουλες και χυμα και απ ολες τις εταιριες?τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν ανταπτορα για τις καψουλες?(δεν εχω δει πως ακριβως δουλευει,μονο photos)

Εννοείται πως δεν είναι δύσκολο, απλά πιστεύω ότι αυτά τα συστήματα καφέ λειτουργούν όπως τα πολυμηχανήματα/εκτυπωτές: τα βασικά έσοδα προέρχονται από τα αναλώσιμα παρά από την ίδια τη συσκευή.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

έχω απο τον φεβρουάριο την tassimo (την συλλεκτική έκδοση του αγ. Βαλεντίνου - και καλά)

δεν έπινα ποτέ καφέ αλλά δοκίμασα αυτους της tassimo και μου άρεσαν πάρα πολυ.

Απο τότε κόλλησα στο cappuccino caramel.

Τον cappuccino καραμέλα τον δοκίμασα και σε καφετέριες και στην πλειοψηφία τους δεν μου άρεσαν τόσο όσο του tassimo , πλην λίγων περιπτώσεων.

Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την ποιότητα του καφέ, που του jacobs κατάλαβα πως είναι πολυ καλός (αυτός που έχει και η tassimo).

Στην τελική όλα είναι θέμα γουστου, κ η αγορά της tassimo στην περίπτωσή μου ήταν μια εξαιρετική αγορά.

Απο τα δισκάκια της σοκολάτας, Cadbury ωραία, Lacta λιγότερο ωραία.

Ενώ τα δισκάκια σοκολάτας suchard & παυλίδης που δεν συνοδεύονται απο δισκάκια με γάλα, ήταν σαν ξέπλυμα. Όταν συμπλήρωσα γάλα απο μονος μου τότε ήταν ωραία.

Απο το τσάι δεν μου άρεσε κανένα.

Το αφρόγαλα που παράγει η tassimo ωραίο μεν αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.

Θα την πρότεινα σίγουρα και σε άλλον!

Δημοσ.

Πρόσφατα που έκανα έρευνα αγοράς δοκιμάζοντας και τις δύο (με ενδιαφέρει ο espresso) έχω να πω ότι ο espresso της dolce gusto δε μου άρεσε καθόλου. Αντίθετα αυτός της Tassimo ήταν πολύ καλός οπότε αγόρασα μια tassimo από εδώ.

εχει πολλες ποικιλιες espresso η dolce gusto την οποια εχω και εγω λογω nescafe
Δημοσ.

Γιατί κάποιος να αγοράσει καφετιέρα με barcode; Δηλαδή σε 10 χρόνια αν χρεοκοπήσει η tassimo πετάς την καφετιέρα στα σκουπίδια γιατί δεν θα κυκλοφορούν πια αναλώσιμα; Μια καφετιέρα δεν είναι ούτε laptop ούτε tablet ούτε κινητό να την αλλάζεις κάθε 3 χρόνια.

My 2 cents.

• Super Moderators
Δημοσ.

Dolce Gusto έχω εδω και 1.5 χρόνο περίπου. Ο esspresso ειναι σουπερ αρκεί να διαλέξεις το είδος που σου αρέσει και να μην ξεπερνάς την προτεινομενη ποσότητα νερού που αφήνεις για κάθε κάψουλα (τότε, ναι, πίνεις νεροζούμι). Οι καλύτερες γεύσεις όμως καθώς και ροφήματα χωρίς καθόλου ζάχαρη, βρίσκονται μόνο online και όχι στα σουπερ μαρκετ. Η παραγγελία τους είναι απλή και γίνεται με αντικαταβολή. Όσες φορές παρήγγειλα τα είχα όλα την επόμενη μέρα.

Άσχετο-σχετικό: ο εσπρέσσο πίνεται με τη μια με το που σταματήσει η μηχανή μέσα σε 30-40 δευτερόλεπτα το πολύ! Αν είναι να τον φτιάξετε ή να τον πάρετε απο το καφέ και να τον πιείτε μετά απο κάνα 10λεπτο, δεν πίνετε καφέ αλλά μια αηδία. Και αυτος ειναι ο λόγος που σε πολλούς ο εσπρέσσο τους φαίνεται πικρός... Οπότε και τη σουπερ ποικιλία καφέ να έχετε σε συνδιασμό με μια πανάκριβη καφετιέρα, αν τον πιείτε με το πάσο σας, παλι χάλια θα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...