umaga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Θα έστελνα πμ στο χρήστη Lucifer. Παίζει να στην κάνει και τζάμπα αν είσαι όμορφη.
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παίδες, μπήκε περιορισμός λέξεων στο insomnia και δε το ξέρω; Συγνώμη αν έκανα λάθος αλλά νομίζω πως το είδα αυτό με τις 400 λέξεις. Πάντως σε αυτό που είπε ο Λίνους έχει δίκιο. Δηλαδή είσαι 25 και έγγυος 2 μηνών και το πρόβλημα σου είναι ξέρω 'γω πώς θα το μάθει ο αδερφός σου. Το ότι έφτασες στο σημείο να κάνεις παιδί με το φίλο του, αυτό προφανώς σημαίνει οτι ο Γιώργος σημαίνει πολλά για εσένα. So, ο αδερφός σου πρέπει απλά να ενημερωθεί για το τι παίζει ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ το θες. Με άλλα λόγια ΔΕΝ θα του δώσεις ΑΝΑΦΟΡΑ. SO.....απλά πέσ' το! Ο Γιώργος σημαίνει πολλά για μένα αλλά δεν συγκρίνεται ρε συ με τον αδερφό μου. Το θέμα δεν είναι αν θα του το πω αλλά πως θα του το πω, γιατί εγώ εκτρωση δεν κάνω. Καλα εχετε τοσο καλη σχεση σαν αδερφια και δεν μιλατε για τις σχεσεις σας, τι νρεπεστε? Παντως δεν βλεπω κανενα προβλημα απλα κατσε μαζι του μια στιγμη και πεστου το, απο την στιγμη που ειναι και φιλαρακια δεν υπαρχει προβλημα αλλα επρεπε να του το πεις απο την αρχη γνωμη μου ειναι Ακριβώς γι αυτό επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας δεν θέλω χαλάσει. Ο αδερφός μου πάντα ήταν υπερπροστατευικός μαζί μου και γενικά δεν ήθελε οι φίλοι του να έχουν πολλά κολλητιλίκια με μένα. Πιστεύω πως αν το μάθει με άσχημο τρόπο θα φύγει, και αυτό θα με κάνει να αισθανθώ πολύ άσχημα.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εδω κανει multiquote ρε παιδια που σε αλλους πηρε και λιγο καιρο να το βρουνε...
NT1G Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Πες του αδερφού σου: "Ξέρεις τι δώρο θα σου κάνω για τα Χριστούγεννα;" "Ένα ανιψάκι !!!" Ή θα μείνει έτσι ή θα σε αγκαλιάσει.
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι πως μέτρησες τις λέξεις κι έφτιαξες και σχετικό avatar. Μόνο εμένα δε μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό; Υ.Γ. Σε θέση εγγύου λίγο δύσκολο να βρεθώ, το παλεύω πάντως, μη νομίζεις πως τα έχω παρατήσει. για τις λέξεις είπα συγγνώμη αλλά είχα αυτήν την εντύπωση όσο για την εικόνα την βρήκα στο google http://www.google.gr/#hl=el&biw=1280&bih=619&q=i+love+my+little+brother&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=76f65cbdc9935df5 Θα εμπιστευτείς ένα φόρουμ αγνώστων για το μέλλον σου; Μου φαίνεται αστείο. Ειδικά τώρα που βλέπω ότι μόλις σήμερα βλέπω έκανες εγγραφή στο φόρουμ πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις ούτε καν <<ιντερνετικά>> κανέναν εδώ μέσα. Επειδή έψαξα και είδα ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει ερωτήσεις για προσωπικά τους θέματα είπα να κάνω και εγώ γι αυτό και μόνο έκανα την εγγραφή, αλλά από ότι βλέπω έχεις δίκιο, κανένας άγνωστος δεν θα νοιαστεί για μένα, δες και τις απαντήσεις τους, τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα, τους αγνοω από εδώ και μπρος.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εδω κανει multiquote ρε παιδια που σε αλλους πηρε και λιγο καιρο να το βρουνε... Τrue Dat! Ρε συ OP σοβαρα τωρα, αν μια στις χιλιες ισχυει η ιστορια σου, προσπαθησε να δεις πως ακουγεται σε τριτους. Fact: Εχω δεσμο με καποιον. Fact 2: Περιμενω παιδι μαζι του. Fact 3: Θα κρατησω το παιδι. Eρωτηση που με απασχολει περισσοτερο : Πως θα το πω στον μικροτερο αδερφο μου που ειναι φιλος του μελλοντικου πατερα του παιδιου μου? Bon Apetit
jason_rethymno Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Κατερίνα κι εμένα η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη 1 χρόνο και πέρσι βρήκε έναν Αγγλο και τώρα έχουνε 1 παιδί 2 μηνων .Εγω πάντως δεν πληγώθηκα ούτε ζήλεψα όταν τα φτιαξε μαζί του.Και το παιδί είμαι χαρούμενος που γεννήθηκε .Και με τον φίλο της μιλάμε μαζί ,βγαίνουμε πότε πότε ,παιζουμε xbox δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι ζείτε στο ίδιο σπίτι με τον αδερφό σου?
NT1G Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις σκεφτει να κλεφτείς με τον λεγάμενο και να αφήσεις τον αδερφό στα κρύα του λουτρού;
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Κατερίνα κι εμένα η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη 1 χρόνο και πέρσι βρήκε έναν Αγγλο και τώρα έχουνε 1 παιδί 2 μηνων .Εγω πάντως δεν πληγώθηκα ούτε ζήλεψα όταν τα φτιαξε μαζί του.Και το παιδί είμαι χαρούμενος που γεννήθηκε .Και με τον φίλο της μιλάμε μαζί ,βγαίνουμε πότε πότε ,παιζουμε xbox δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι ζείτε στο ίδιο σπίτι με τον αδερφό σου? Ειναι διαφορετικό αυτό που λες. Εσένα δεν ήταν φίλος σου έτσι? Και δεν του έλεγες ψέματα για ένα χρόνο. Εγώ έχω πει στο αδερφό μου πως έχω σχέση εδώ και καιρό, και πάντα μου ζητούσε να φέρω το φίλο μου σπίτι μας να γνωριστούνε αλλά για .... προφανείς λόγους δεν το έκανα.
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχεις σκεφτει να κλεφτείς με τον λεγάμενο και να αφήσεις τον αδερφό στα κρύα του λουτρού; Να πάρω το σχόλιο σου σαν αστείο ή σαν κάτι που εννοείς?
slygeo87 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν Κατερινιώ, πρώτα του λες ότι είσαι έγγυος και μετά του λες ότι το παιδί είναι του φίλου σου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος νομίζω. Μη ξανά ρωτήσεις πώς, άνοιξε το στόμα ΚΑΙ ΜΙΛΑ. =)
freedubus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 του λες ότι το παιδί είναι του φίλου σου. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω γι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.