Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρό αδερφό. Πως να του το πω?

Kater1na85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξ,πολύ γουστάρω την νέα λειτουργία-σπιούνο του φόρουμ " ΧΧ Χρήστες(ης) διαβάζουν αυτό το θέμα".

Ετούτος, εκείνος και ο άλλος...Βλέπεις μεγάλες μορφές να μαζεύονται.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τις εξυπνάδες σας το διώξατε το κορίτσι και δεν θα μάθουμε αν την έσφαξε ο αδερφός για να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας. :(

Δημοσ.

Με τις εξυπνάδες σας το διώξατε το κορίτσι και δεν θα μάθουμε αν την έσφαξε ο αδερφός για να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας. :(

Τι να σφάξει ρε? Σε διπλό ταμπλο το επαιζε ο Γιωργος...

Δημοσ.

O αδερφος τα εχει με τον γιωργο.

η δικια μου ιστορια:

So a few weeks ago me and my best friend, whom is also my roommate, were just chillin' the couch watching the tube and I had my feet kicked up on him. We are both males but there is nothing weird about that, just a typical day. I eventually fell asleep because I was tired and the tube was boring me. I'm not sure how long I was asleep but I woke up to him reaching down and rubbing my head... it felt really, really good. He then proceeded to rub his hand further down to the rest of me, while gently stroking his fingers thru the hairs. He noticed I hadn't been trimmed in awhile and proceeded telling me how soft my hair was. I then started getting nervous because he pulled out his balls, which were very fuzzy. Finally he shook them around in front of my face and I stuck one of them in my mouth, I tried to fit both in but they wouldn't fit because they were so big. He continued to rub my head and said: "Good boy Fido, you a nice doggie woggie aren't you?" That was the day I realized I loved tennis balls more than being man's best friend.

12923619157593513480.jpg

Δημοσ.

OrigCash.jpg

Hey Faggοts,

My name is John, and I hate every single οne of you. Αll of you are fat, retarded, no-lifes whο spend every second of their day looking at stupid ass pictures. You are everything bad in the world. Honestly, have any of you ever gotten any pussy? I mean, I guess it's fun making fun of people because of your own insecurities, but you all take to a whole new level. This is even worse than jerking off to pictures on facebook.

Don't be a stranger. Just hit me with your best shot. I'm pretty much perfect. I was captain of the football team, and starter on my basketball team. What sports do you play, other than "jack off to naked drawn Japanese people"? I also get straight A's, and have a banging hot girlfriend (She just blew me; Shit was SO cash). You are all faggots who should just kill yourselves. Thanks for listening.

Pic Related: It's me and my bitch

Hey Faggοts,

Το όνομά μου είναι Γιάννης, και μισώ κάθε οne από εσάς. Διέπει όλες τις από σας είναι λιπαρά, καθυστέρηση, μη φύσεις whο περνούν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας τους κοιτάζοντας ηλίθια εικόνες κώλο. Είστε πάντα κακό στον κόσμο. Ειλικρινά, έχει κάποιος από εσάς πάρει ποτέ κανένα μουνί; Θέλω να πω, υποθέτω ότι είναι διασκέδαση που κάνει τη διασκέδαση των ανθρώπων λόγω των δικών ανασφάλειες σας, αλλά όλοι σας μεταφέρει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτό είναι ακόμη χειρότερη από ό, τι έπαιζα σε εικόνες στο facebook.

Να μην είναι ξένος. Απλά μου χτύπησε με την καλύτερη βολή σου. Είμαι λίγο πολύ τέλεια. Ήμουν αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου, και η μίζα για την ομάδα μπάσκετ μου. Τι σπορ εσείς παίζουν, εκτός από "παίζεις με γυμνό που ιαπωνικό λαό»; Έχω, επίσης, κατ 'ευθείαν Α, και έχουν ένα χτύπημα στο καυτό φίλη (Φύσηξε μου μόνο? Σκατά ήταν τόσο τοις μετρητοίς). Είστε όλοι δεμάτια που πρέπει να σκοτώσει μόνο τον εαυτό σας. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Δημοσ.

Πια μέρα θα παίξει αυτή η ιστορία στις οικογενειακές υποθέσεις στην TV; Να το γράψω αν είναι. B)

Θέλω να λέει η κατερίνα οτι με την βοήθεια του ινσόμνια βρήκε λύση στο πρόβλημα. :P

Δημοσ.

Tsouli Οχι , το παιδι ειναι αλλουνου [youtube.com/watch?v=Z5taNFdyHKQ#t=0m27s] αλλα το κανει να φανει οτι ειναι του Γιωργου για να τον αναγκασει να μεινει μαζι της αλλα και να εχει δικαιολογια να φανερωσει την σχεση της στον αδερφο της . Ο αδερφος της ομως τα εχει με τον Γιωργο που ειναι ο δεσμος της που θελει να εχει το παιδι μαζι του που δυσκολευεται ομως να το φανερωσει στον αδερφο της που τοσα χρονο τον ξεσκατιζει ,τον ταιζει και τον πληρωνει .αυτα. http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...