liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Α, κι ένα επίκαιρο. (το σχόλιο από κάτω γαμεί, όπως και η αρχική μουτζούρα επειδή πήρε χαμπάρι πως το ξεκίνησε πολύ αριστερά). Και σε αυτό θα έπρεπε έχει σχόλιο από κάτω "+1". 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 πριν κάτι χρόνια στο Χαιδάρι, τοσους μπατσους και μπαλα, απο την χουντα ειχαμε να δουμε
DrLo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 -οι γυναίκες θα πρεπε να φορούν γραβάτες για να παίρνουν οι άντρες εκδίκηση τα Χριστούγεννα Δεν το κατάλαβα
salliara Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 "just because noone understands you doesn't mean you are an artist" καυστικό γαμάτο σε τουαλέτα αλλά κάποιος το μουτζούρωσε πριν προλάβω να βγάλω φώτο
il29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το κατάλαβα αν κατάλαβα κι εγώ σωστά τον ποιητή,αναφέρεται στο πιο συνηθισμένο δώρο γυναίκας σε άντρα...κάθε χρόνο,κάθε Χριστούγεννα,σε κάθε επέτειο...γραβάτα,γραβάτα,γραβάτα
Critter Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Να γραψω και γω μερικά που μου έρχονται : "Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες" "5 μέρες στη δουλειά για μια νύχτα γκλαμουρια, 5 μέρες τρως αγγούρι μα το Σάββατο είσαι μούρη" Kάτω τα κόμματα, ζήτω οι τελείες Πανω σε σκουπιδοτενεκε : "ΚΑΛΠΗ ΕΔΩ". Θέλετε να αποκτησει βαρύτητα η ψήφος σας?Αψηφίστε τους Τα πτυχία copies κτώνται Φονιάδες των ψαριών αργυροπελεκάνοι Έξω οι βάσεις από τα μαθήματα
leftys Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 εδω εχει μερικα μαζεμενα http://wizdomsigns.wordpress.com/
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 εδω εχει μερικα μαζεμενα http://wizdomsigns.wordpress.com/ εδώ μέσα βρήκα μια φωτογραφία μου, που είχα ποστάρει στο θέμα με τις αστείες εικόνες. Θα τους μηνύσω για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Θα τους πάρω τα σώβρακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα