x2468 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 παιδια οσοι μπορειτε να διαθεσετε λιγα δευτερολεπτα μπειτε στο stars.nestleclosetoyou.gr και με καθε αστερι που ανεβαζετε 2 ευρω πανε σε ενα παιδι που περναει ασχημα αυτες τις μερες βοηθωντας το. να ειμαστε ολοι καλα και καλα χριστουγεννα.
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Να βοηθήσω εγώ την Nestle; που βγάζει τα τρελά της;να κάνει δωρεά μόνη της.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εύχομαι τα παιδιά που πάνε σχολείο να μάθουν ορθογραφία.
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Τα φτωχά παιδιά δεν έχουν τηλεόραση, δεν έχουν δει κινούμενα της Disney, άρα και να πάνε Disneyland δεν θα καταλάβουν τίποτα. ΕΓΩ θέλω τα φτωχά παιδιά να πάρουν τηλεόραση με πληρωμένο το ρεύμα απ' τη ΔΕΗ.
dreamercon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Όποιος θέλει να βοηθήσει μαθαίνοντας, μπορεί επίσης να πάει στο http://www.freerice.com/ Ας μην ζητάμε μόνο από τους άλλους, την ΔΕΗ ή την Nestle να βοηθήσουν και ας κάνουμε και εμείς ότι μπορούμε. Τα φτωχά παιδιά δεν έχουν τηλεόραση, δεν έχουν δει κινούμενα της Disney, άρα και να πάνε Disneyland δεν θα καταλάβουν τίποτα. ΕΓΩ θέλω τα φτωχά παιδιά να πάρουν τηλεόραση με πληρωμένο το ρεύμα απ' τη ΔΕΗ.
slipknot Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 I like rice. Rice is great if you're hungry and want 2000 of something. δκακδακδ
partblah1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ρε φίλε μου πότε θα μάθεις ότι αυτές οι ευαίσθητες σκηνές που προβάλλουν οι πολυεθνικές είναι προπαγάνδα και ενδιαφέρονται μονάχα να έχουν μια καλή εικόνα απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ? Διάβασε να δεις τι έκανε η Νεστλε με το γάλα της που στην αρχή το έδινε δωρεάν στα παιδιά της Αφρικής.
Traumatias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εύχομαι να έρθει η μέρα που δεν θα χρειαζόμαστε τα χριστούγεννα για να θυμηθούμε τον συνάνθρωπο.Ακόμα περισσότερο εύχομαι να μην χρειαζόταν ο συνάνθρωπος την ''καλοσύνη'' μας.
bnvdarklord Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Διάβασε να δεις τι έκανε η Νεστλε με το γάλα της που στην αρχή το έδινε δωρεάν στα παιδιά της Αφρικής. Τι εγινε δεν βρήσκω τίποτα.
tarantules Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Κάτσε διάβασε να ξεστραβωθείς... http://krisaion.pblogs.gr/tags/nestle-gr.html
javavall Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Είναι παλιά είδηση αλλά μιας και ανέφερες την Nestle... Chemical Melamine Found In Nestle Milk
Mika Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 καμια πιο εγκυρη πηγη απο ενα κακογραμμενο blog δεν υπαρχει;
tarantules Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν πιστεύω από δαύτους τίποτα.Είναι υποκριτές όλοι μα όλοι.Αν ήθελαν μέσα σε μια εβδομάδα έλυναν δια παντώς το πρόβλημα της φτώχειας όλοι του κόσμου.Απλά ζούμε σε μια κοινωνία κέρδους και υποκρισίας. Δείτε πόσα εκατομύρια σπαταλιώνται μέσα σε 1 μόνο ημέρα σε ένα συνηθισμένο αγώνα formula 1 και θα καταλάβετε... Δεν είδα να βγει κανένας από δαύτους και να πει οτι από τους πχ 20 αγώνες της χρονιάς , τα έσοδα από 1 και μόνο αγώνα θα διατεθούν για να ανακουφίσουμε την τάδε χώρα που υποσιτίζεται... Ένα απλό παράδειγμα έφερα.Αλλά το κολπάκι τους είναι να φτοιάχνουν έξυπνα σποτάκια να περνάνε στο υποσυνείδητό σου και να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα για όλα αυτά τα κακά. Είναι τυχαίο που γιορτινές μέρες το θυμόνται και σου δείχνουν στην τηλεόραση όλες τις χώρες που δυστυχούν; Σου δείξανε πχ ποτέ πως περνάνε στα 20άμετρα γιώτ οι κροίσσοι; Τα θέρετρα στις ελβετικές άλπεις είναι πήχτρα αυτή τη εποχή.Όχι φυσικά από εμένα και από εσένα... Σου δείξανε ποτέ τα ξέφρενα πάρτυ δισεκατομμυρίων που κάνουν οι έχοντές; Όλα αυτά γίνονται πίσω από τις κάμερες.Στον απλό κοσμάκη δείχνουν αυτά που πρέπει να του δείξουν...
dreamercon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οι εταιρίες έχουν στόχο την κερδοφορία για να διανείμουν τα κέρδη τους στους μετόχους τους - αυτό δεν είναι κακό. Οι μέτοχοι όμως και ο απλός κόσμος, εγώ, εσύ και όλοι μας μπορούμε να κάνουμε όσο μπορούμε οι ίδιοι για να βοηθήσουμε - και όχι να γκρινιάζουμε για το τι κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι. Δυστυχώς ο σύγχρονος κόσμος έχει δημιουργήσει πολλά ηθικά παράδοξα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, κάθε μέρα πεθαίνουν 100,000 άτομα άπο πείνα και ασθένειες που σχετίζονται με την ασητία. Για τους πιο πολλούς από εμάς, μια μικρή, ασήμαντη θυσία θα μπορούσε να χαρίσει ζωές σε ορισμένους από αυτούς. Γιατί να μην θυσιάσεις 5-10 ευρώ για εκείνους που πεθαίνουν όταν μπορείς με βεβαιότητα να αποτρέψεις το θάνατό τους. Το ερώτημα είναι, μέχρι που οφείλουμε να φτάσουμε? Η ηθικά σωστή απάντηση, είναι ότι πρέπει να δώσουμε στους συνάνθρωπους που έχουν ανάγκη μέχρι το σημείο εκείνο που κάθε περαιτέρω βοήθεια από μέρος μας θα είναι δυσβάσταχτη. Και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον στην σημερινή επόχή να κάνει αυτό το ελάχιστο καθήκον. Εγώ δεν πιστεύω από δαύτους τίποτα.Είναι υποκριτές όλοι μα όλοι.Αν ήθελαν μέσα σε μια εβδομάδα έλυναν δια παντώς το πρόβλημα της φτώχειας όλοι του κόσμου.Απλά ζούμε σε μια κοινωνία κέρδους και υποκρισίας. Δείτε πόσα εκατομύρια σπαταλιώνται μέσα σε 1 μόνο ημέρα σε ένα συνηθισμένο αγώνα formula 1 και θα καταλάβετε... Δεν είδα να βγει κανένας από δαύτους και να πει οτι από τους πχ 20 αγώνες της χρονιάς , τα έσοδα από 1 και μόνο αγώνα θα διατεθούν για να ανακουφίσουμε την τάδε χώρα που υποσιτίζεται... Ένα απλό παράδειγμα έφερα.Αλλά το κολπάκι τους είναι να φτοιάχνουν έξυπνα σποτάκια να περνάνε στο υποσυνείδητό σου και να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα για όλα αυτά τα κακά. Είναι τυχαίο που γιορτινές μέρες το θυμόνται και σου δείχνουν στην τηλεόραση όλες τις χώρες που δυστυχούν; Σου δείξανε πχ ποτέ πως περνάνε στα 20άμετρα γιώτ οι κροίσσοι; Τα θέρετρα στις ελβετικές άλπεις είναι πήχτρα αυτή τη εποχή.Όχι φυσικά από εμένα και από εσένα... Σου δείξανε ποτέ τα ξέφρενα πάρτυ δισεκατομμυρίων που κάνουν οι έχοντές; Όλα αυτά γίνονται πίσω από τις κάμερες.Στον απλό κοσμάκη δείχνουν αυτά που πρέπει να του δείξουν...
tarantules Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ...Γιατί να μην θυσιάσεις 5-10 ευρώ για εκείνους που πεθαίνουν όταν μπορείς με βεβαιότητα να αποτρέψεις το θάνατό τους. Το ερώτημα είναι, μέχρι που οφείλουμε να φτάσουμε? Η ηθικά σωστή απάντηση, είναι ότι πρέπει να δώσουμε στους συνάνθρωπους που έχουν ανάγκη μέχρι το σημείο εκείνο που κάθε περαιτέρω βοήθεια από μέρος μας θα είναι δυσβάσταχτη. Και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον στην σημερινή επόχή να κάνει αυτό το ελάχιστο καθήκον. Δεν είμαι σε θέση να θυσιάσω 5-10 ευρώ και να τα δώσω στις εταιρίες αυτές όταν δεν υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλείδες που θα μου εγγυώνται οτι τα χρήματα που τους δίνω θα πάνε ακριβώς για αυτό το σκοπό τον οποίο διατείνονται οτι θα πάνε.Έτσι απλά. Επίσης έχω βοηθήσει άτομα όχι με χρήματα αλλά δίνοντάς τους ένα πιάτο φαί που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα ήμουν διατεθειμένος να δώσω το 1% της συνολικής μου περιουσίας για να βοηθήσω άτομα που χρειάζονται φαγητό,φάρμακα,περίθαλψη κλπ,κλπ εαν έβγαιναν όλες οι εταιρίες του κόσμου που τζιράρουν δισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια κάθε χρόνο και διέθεταν κάθε χρόνο όχι το 1% αλλά το 0,01% των καθαρών κερδών τους (όχι του τζίρου τους). Εαν γίνοταν το παραπάνω θα έβγαινα και θα έβρισκα και άλλους 100.000 απλούς πολίτες να διαθέσουν το 1% της περιουσίας τους. Πάρτο χαμπάρι.Μας δουλεύουν πατόκορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.