Προς το περιεχόμενο

ειναι καλος ο υπολογιστης μου?

Hania13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με κανει να το αναρωτιεμαι αυτο γιατι καποια παιχνιδια κολανε ιδιως οταν παιζω προ και κατεβαζω κανα τργουδι.εσεις τι λετε? εχει καποιο μειωνεκτημα που πρεπει να αλλαξω(π,χ. μνημη)?

post-205523-0-78907400-1293362557_thumb.png

post-205523-0-95328300-1293362566_thumb.png

post-205523-0-49429400-1293362575_thumb.png

post-205523-0-46060400-1293362584_thumb.png

post-205523-0-44581400-1293362595_thumb.png

post-205523-0-41706200-1293362604_thumb.png

Δημοσ.
κολανε ιδιως οταν παιζω προ και κατεβαζω κανα τργουδι

Αυτή είναι και η απάντησή σου ιδίως αν παίζεις και κατεβάζεις στον ίδιο δίσκο,αναγκάζεται να "πηδάει" μπρος πίσω στον δίσκο μια να διαβάζει μια να γράφει,αν σκεφτείς και την σελιδοποίηση,δημιουργείτε μια αρκετή καθυστέρηση.

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτο το site o υπολογιστης σου πληρει τις προτεινόμενες απιτησεις σε hardware για να παιξεις το pro2010(εαν αυτο εννοεις) αλλα χωρις να ειμαι ειδήμων θα σου προτινα να αυξησεις λιγο την ram σου (1GB εαν χρισημοποιεις 32bit ή 2GB εαν εχεις 64bit windows. Η επεκταση της μνημης βέβαια εξαρταται και απο την διαθεσημοτητα της τσεπης σου.

Δεν σου προτινω αναβαθμηση cpu γιατι δεν αξιζει να δωσεις τοσα λευτα για ενα παιχνιδι. Αντιθετως θα σου προτεινα να ανεβάσεις λιγο την συχνότητα του ήδη υπάρχοντος επεξεργαστη (με λιγο ψαξιμο και διαβαζοντας μερικα tutorials ή ακομα καλυτερα με την βοηθεια καποιου γνωστου με στοιχειώδη εμπειρία στο oc) και σε συδιασμο με την extra ram πιστευω δεν θα εχεις prob.

Αλλα οπως προειπα δεν ειμαι ειδημων, για αυτο καλυτερα να περιμενεις να σε κατατοπισουν περισσοτερο καποιοι αλλοι συμφορουμιστες με περισσοτερες γνωσεις και εμπειρια.

Καλες γιορτες!

Υ.Γ.: Eπισης μπορεις να δοκιμασεις να μην κατεβαζεις τραγουδια την ωρα που παιζεις και αν το παιχνιδι τρεχει ικανοποιητικα να παραβλεψεις οτι προειπα:P

EDIT: Με προλαβε ο TheELF και καλυτερα να ακουσεις αυτον για το τι εχει να σου προτινει!

Δημοσ.

κατα τα αλλα ειναι ενας σχετικα καλος υπολογιστης?

To αν ειναι καλος ενας υπολογιστης εξαρταται κυρίως απο το σκοπο και την χρηση για την οποια προορίζεται, οπως συμβαινει με ολα τα προιοντα που αγοραζουμε. Αν δλδ ενα προιον καλυπτει τις αναγκες μας σε συμφερουσα τιμη ειναι καλο κατα την γνωμη μου. Οσο για το αν αξιζει να αναβαθμισεις την ram σου δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ορατη η απόδοση στο τρέξιμο του παιχνιδιου. Και σύμφωνα με τον φιλο TheELF το προβλημα σου έγκειται κυρίως στην χρηση του σκληρου δισκου οταν προσπαθεις να κανεις και τα δυο πραγματα(game και κατεβασμα μουσικης) ταυτοχρονα και κατα δευτερο λογο στην ram.

Αλλα ακομα και αν δεν δεις διαφορα με 1GB ακομα ram δεν ειναι δα και τοσο "οverkill" αγορα επομενως καλα θα κανεις να προβεις στην αποκτηση της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...