Προς το περιεχόμενο

Βια Αστυνομικών σε ΑΜΕΑ (Αγγλια)

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μμμ, το 'πιασα το υπονοούμενο τσιφώτη μ' ! Θες να πεις ότι είμαστε τυχεροί σαν είδος που έχουμε τους μπάτσους, κι ας υπερχρηματίζονται, ας αδιαφορούν για τους ταλαίπωρους πολίτες, ας κάνουν ασυνείδητα χρήση ναρκωτικών για γούστο, ας παρενοχλούνε σεξουαλικά και ας βιάζουν κρατούμενους, και ας διασκεδάζουν με τον πόνο των πρεζακίων, εεεε;

Οχι αλλα απερριπτα τα χαζορομαντικα αναρχοπαραλληρηματα απο παιδι. Τι εννοω; οταν η κουβεντα παει στο χαλια η αστυνομια υπενθυμιζω οτι προτιμω να υπαρχει και κατι να κανει απ το τιποτα και να κυκλοφορουνε παγανια οι εγκληματιες.

Ναι πιο πολυ με χαλαει να με σκοτωσουνε για 50 ευρω στον δρομο παρα να μου ρουφηξει τα λεφτα της συνταξης ενα λαμογιο ενω τους θελω και τους δυο φυλακη.

Να αναπτυσσω θεωριες πινοντας ρακομελα οτι ΟΤΑΝ γινει η επανασταση δεν θα χρειαστει η κοινωνια αστυνομια και θα προστατευει ο ενας τον αλλο ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ.

Οταν βλεπω κοσμο στην μαρφιν να καιγεται ζωντανος και ο πολυ ωριμος οχλος να φωναζει "να καουν" και να μπλοκαρει τους φτου κακα ενστολους πουλημενους στο συστημα πυροσβεστες - ξερεις τι λεω; ο κοσμος απαρτιζεται απο ΖΩΑ σε τοσο μεγαλο ποσοστο που δεν τους εμπιστευομαι για πιο μεγαλοπνοα προτζεκτ οπως της αυτοδιαχειρισης.

Τι να κανουμε, οταν ολοι οι οδηγοι παψουν να μεθανε και να παιρνουν ως ΛΕΒΕΝΤΕΣ τ αμαξι ωστε να μην σκοτωθουν αυτοι, ο συνοδηγος ή ο περαστικος ΚΑΙ ΟΧΙ για το αλκοτεστ που ειναι η μονη τους εννοια πως θα τ αποφυγει ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ!!!

υ.γ. αν καποιος πχ βγαλει συμπερασμα οτι δεν θελω ενα Κορκονεα πραγματικα ισοβια (να βγει το 2070 αν βγει κι οχι τα ντεμεκ πχ το 2018) τοτε τσαμπα χαλασα το σαλιο μου.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένσταση στο "πραγματικά ισόβια", δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω εγώ και συ τις διακοπούλες του καθενός ε.

Σοβαρά.

Δημοσ.

Μην κανεις πλακα, ειμαστε πολυ τυχεροι που δεν ειμαστε αμερικη με ηλεκτρικες καρεκλες κλπ. Οποιος ειναι επικινδυνος μεσα. Μην φοβασαι τοσα και τοσα πληρωνουμε. Βαλε μεσα τους μεγαλοπολιτικους που ξεκαθαρα βουτανε δημοσιο χρημα ή ειναι υπευθυνοι για την κακοδιαχειριση που και στο χιλτον να τους κλεισεις παλι κερδισμενος θα βγεις. Σκεψου το σαν τον ηλιακο θερμοσιφωνα, δινεις κατι παραπανω αλλα συντομα κανεις αποσβεση και πολυ καλη μαλιστα.

Δημοσ.

Ο σούγκα απλώς μίλησε για cost effectiveness, δε μίλησε για θανατική ποινή.

Μια υπέροχη μέση λύση είναι ισόβια καταναγκαστικά έργα.

Δημοσ.

Μην κανεις πλακα, ειμαστε πολυ τυχεροι που δεν ειμαστε αμερικη με ηλεκτρικες καρεκλες κλπ. Οποιος ειναι επικινδυνος μεσα. Μην φοβασαι τοσα και τοσα πληρωνουμε. Βαλε μεσα τους μεγαλοπολιτικους που ξεκαθαρα βουτανε δημοσιο χρημα ή ειναι υπευθυνοι για την κακοδιαχειριση που και στο χιλτον να τους κλεισεις παλι κερδισμενος θα βγεις. Σκεψου το σαν τον ηλιακο θερμοσιφωνα, δινεις κατι παραπανω αλλα συντομα κανεις αποσβεση και πολυ καλη μαλιστα.

Ο σούγκα απλώς μίλησε για cost effectiveness, δε μίλησε για θανατική ποινή.Μια υπέροχη μέση λύση είναι ισόβια καταναγκαστικά έργα.

Εμ, βασικά την ώρα που το έγραψα είχα στο μυαλό μου την περίπτωση Κορκωνέα. Κι αν και θεωρώ τη μέση λύση ως την καλύτερη, δηλαδή ναι μεν μέσα, αλλά θα προσφέρετε και δεν θα είστε απλά τρόφιμοι, εντούτοις για κάποιες περιπτώσεις δεν θα πω πως η θανατική ποινή δεν είναι λύση. Το αντίθετο.

Αντίστοιχα όμως αυτές τις δυο λύσεις δεν τις θεωρώ καλές για την περίπτωση ενός πολιτικού που έφαγε και έφτιαξε περιουσία. Εκεί ας πούμε ούτε μέσα να τον χώσουν θέλω, ούτε φυσικά να τον θάψουν. Πιο απλά πράγματα. Δήμευση περιουσίας και λογαριασμών σε τράπεζες του ιδίου και της οικογένειας του, από την στιγμή που ξεκίνησε να ασκεί την βουλευτική του ιδιότητα.

Δημοσ.

Κατι καταλαβα γι αυτο το πηγα προς τα κει. Επιμενω θανατικη ποινη δεν αξιζει σε κανεναν, ουτε σε κορκονεα, ουτε στον τξακ τον αντεροβγαλτη, ουτε στον χιτλερ, ουτε στον πασσαρη, ουτε στον σταλιν. Αλλα πραγματικα ισοβια δηλαδη να μην βγει ζωντανος ποτε να βολταρει στους δρομους και ανεβαινει το αιμα των θυματων στο κεφαλι. Θυμηθειτε ποσοι αποφυλακιστηκανε ζωντανοι για εγκληματα που οντως δεν ειχανε κανει. Τωρα και να τους εχεις ως εργατες παραλληλα το συζηταμε δεν με χαλαει αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως θα βγαινουνε οργανωσεις να κατηγορουνε τα δικαστηρια για στημενες δικες να τροφοδοτειται η αγορα απο τζαμπα μεροκαματα - δουλους. Δεν ξερω αν ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα οτι στη σπιναλογκα (το νησι με τους λεπρους) οταν αρχισαν να μειωνονται οι νεοι ασθενεις "βαπτιζαν" καποιους με πλαστες γνωματευσεις γιατι παιζοταν πολλα λεφτα επιχορηγησεις εμποριο κλπ. Και μονο με την ιδεα τρομαζω.

Επισης παλι διαφωνω με την δημευση περιουσιας του πολιτικου αντι φυλακης. Μπορει να τα κανει οφ σοουρ , ελβετια, μοιρασει σε συγγενεις και αντε βρες. Κι αν δεν εχει μοιρασει; θα κανεις δημευση την περιουσια του αδελφου του που (δυσκολο αλλα) μπορει στην τελικη να μην εχει μπλεχτει με απατες κλπ.

Ον τοπικ γι αλλαγη, νομιζω πως σχεδον ολοι συμφωνουμε οτι οι αστυνομικοι στο starter βιντεο ητανε απαραδεκτοι που τραβανε και ριχουν κατω εναν ανθρωπο σε αναπηρικο καροτσακι. Αληθεια θα τους τιμωρησουνε εκει;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η υπόθεση του νεαρού βρίσκεται στα χέρια του εκεί σώματος που θα διενεργήσει Ε.Δ.Ε., αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να βγει απ' αυτό.

Το πιθανότερο είναι, ότι πέρα από την όποια Ε.Δ.Ε., ο νεαρός θα καταθέσει μήνυση. Καλά, κι απ' αυτό δεν ξέρουμε τι θα βγει.

Δημοσ.

Μια υπέροχη μέση λύση είναι ισόβια καταναγκαστικά έργα.

Γμτ,είχα δουλειά (μέρες πού' ναι...) και θα φανεί άκαιρο το post μου...

Όχι,πλήρης ιατροφαρμακευτικό poushάρισμα,blue-printing και μετά ανταλλακτικά.

Οι κινέζοι είναι καλύτεροι δηλαδή;

Δημοσ.

Critter, κανεις τεραστιο λαθος που λες οτι δεν υπαρχει στο κεντρο αστυνομια.

Το τμημα της ομονοιας εχει δυναμη 400 ατομα σχεδον. το ξερεις αυτο;

κι ομως πουλανε πρεζα 50μετρα απτο τμημα και στην πρωτη γωνια κανουν και πιατσα ποΥτ@νες.

Δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν αστυνομικοι. υπαρχουν και παρα υπαρχουν αλλα πλεον ΔΕΝ δεχονται τετοιους τα κρατηρηρια καιοι φυλακες. δεν υπαρχει χωρος πλεον και αθωωονονται ΟΛΟΙ.

Οποτε τι να κανει ο αστυνομικος;

πιανονται κξαι την επομενη μερα ειναι παλι εκει.

ξαναπιανονται και την επομενη παλι εκει.

Τι να κανει παραπανω ο αστυνομικος;

Δημοσ.

Critter, κανεις τεραστιο λαθος που λες οτι δεν υπαρχει στο κεντρο αστυνομια.

Το τμημα της ομονοιας εχει δυναμη 400 ατομα σχεδον. το ξερεις αυτο;

κι ομως πουλανε πρεζα 50μετρα απτο τμημα και στην πρωτη γωνια κανουν και πιατσα ποΥτ@νες.

Δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν αστυνομικοι. υπαρχουν και παρα υπαρχουν αλλα πλεον ΔΕΝ δεχονται τετοιους τα κρατηρηρια καιοι φυλακες. δεν υπαρχει χωρος πλεον και αθωωονονται ΟΛΟΙ.

Οποτε τι να κανει ο αστυνομικος;

πιανονται κξαι την επομενη μερα ειναι παλι εκει.

ξαναπιανονται και την επομενη παλι εκει.

Τι να κανει παραπανω ο αστυνομικος;

Ωραία, γιατι δεν βγαίνει ο αρχηγος της αστυνομίας να σας καλύψει, δηλώνοντας δημόσια οτι δεν υπάρχει χώρος στα κρατητήρια? Διοτι αν μου λες οτι υπάρχει αστυνομια (δηλαδη τους βλεπει ο κοσμος τους αστυνομικους) και δεν κάνει τίποτα, τοτε αυτο δημιουργεί ακόμα περισσότερο την εικόνα οτι η αστυνομία δεν κάνει τπτ και απλα κοιτάει. Έτσι λοιπον, μολις ο κοσμος βλεπει την αστυνομια απραγη μπροστα σε δοσοληψιες ναρκωτικών ενώ την ίδια ώρα η βουλή είναι αστακος, ορθως θα πει οτι δεν προστατυει τον κόσμο αλλα την εξουσία. Και τέλος πάντων, εγω δεν έχω δει κανα βαποράκι να κρύβεται στην Ομονοια λόγω ύπαρξης αστυνομίας. Μπροστα στο δημαρχείο πουλάνε ναρκώτικα...αρα αυτο σημαινει οτι δεν νιώθουν να απειλούνται. Άρα είτε δεν υπάρχει αστυνομία, ειτε αν υπάρχει, είναι φίλοι τους...αλλιώς θα ένοιωθαν απειλή. Και στην τελική, ας πάει ο αστυνομικος, ας παρει την πρέζα απο το χέρι του πρεζάκια και ας την πετάξει στον υπόνομο χωρις να τον συλλάβει ρε αδερφε.

Δημοσ.

[..] Και στην τελική, ας πάει ο αστυνομικος, ας παρει την πρέζα απο το χέρι του πρεζάκια και ας την πετάξει στον υπόνομο χωρις να τον συλλάβει ρε αδερφε.

Πολλές φορές αυτό ακριβώς γίνεται. Μάλιστα μερικές από αυτές, την πετάει και στον υπόνομο... :rolleyes:

Δημοσ.

Ειλικρινά ρε Hamurabi, τα πιστεύεις αυτά που μας λες; Εντάξει κι εγώ σέβομαι το ψωμί που τρώω, αλλά δε βγαίνω να μιλήσω για την καταστροφή της γης από υπερθέρμανση, ξέρω ότι δε θα συμβεί.

ΟΦ ΤΟΠΙΚ, το έσβησα για να μην εκτροχιασθεί η συζήτηση από το αρχικό θέμα.

Βγαίνεις να υπερασπιστείς Άγγλους μπάτσους, που προέβηκαν σε μία παράλογη κίνηση που ίδια η ηγεσία τους, απολογήθηκε και ξεκίνησε τις διαδικασίες ελέγχου των ηλιθίων. Μας λες ότι μπορεί να τους απείλησε και όφειλαν να τον συλλάβουν. Και αφού για ακόμα μία φορά δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου στο εξηγώ:

Σε όλα τα γαμωεγχειρίδια που έχουν να κάνουν με τις κρατικές υπηρεσίες, υπάρχει ένα σημείο που βρίσκεται στην αρχή αρχή που αναφέρεται στο σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή. Στις αμέσως επόμενες παραγράφους αναφέρονται στα δικαιώματα των πολιτών και μετά στις ενέργειες των δημόσιων λειτουργών ανάλογα με το συμβάν. Ε λοιπόν, στην περίπτωση του παραπληγικού: η αγγλική αστυνομία και πολλές άλλες εξουσίες ξεφτιλίστηκαν. Εμ έδρασε ως μπατσαρία, εμ το παιδί έβαλε το εγώ του κάτω από το συνολικότερο πρόβλημα, που είναι ο συνδυασμός της κατάχρησης εξουσίας, καταπάτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, ιδιωτικοποίηση της παιδείας, καταστρατήγησης του δικαιώματος στη διαμαρτυρία, ξυλοδαρμό εως θανάτου ενός συνανθρώπου του, μη εξάσκησης ελέγχου του κοινοβουλευτισμού από την 4η εξουσία (τον τυπο), τη μονόπαντη εξωτερική πολιτική της χώρας του και επίσης της μη παρουσίασης των γεγονότων από τα βρετανικά ΜΜΕ (Παλαιστίνη). Και με μία κίνηση ματ (<--Σκακιστικός όρος να μην μπερδεύεστε μερικοί), δήλωσε την πίστη του στους νόμους και στη δικαιοσύνη της χώρας τους, δηλώνοντας πως θα προβεί στις ενέργειες που ορίζονται από το νόμο.

Δεν είναι δύσκολο, ένας και καλά καθυστερημένος με κινητικά προβλήματα όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά ύψωσε αξιοζήλευτο λόγο κατά πολλών δεινών της σύγχρονης κοινωνίας. Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι και ας παραδειγματιστούμε.

Δημοσ.

Το παραθέτω για να ξαναδιαβαστεί:

[...]

Δεν είναι δύσκολο, ένας και καλά καθυστερημένος με κινητικά προβλήματα όχι μόνο στάθηκε όρθιος, αλλά ύψωσε αξιοζήλευτο λόγο κατά πολλών δεινών της σύγχρονης κοινωνίας. Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι και ας παραδειγματιστούμε.

+1

Τέτοιες "αναπηρίες" μακάρι να είχαμε όλοι!

Δημοσ.

Το πιο γελίο είναι ότι ο νεαρός προσπαθούσε να του μιλήσει για μερικά πράγματα (για την παλαιστίνη, για τον άλλον φοιτητή που βρισκόταν στο νοσοκομείο) και ο δημοσιογράφος άλλαζε συνέχεια κουβέντα.

Ο δημοσιογράφος είναι μεγάλο @@δι, τον μείωνε καθ' όλη τη διάρκεια της κουβέντας, και μεγάλο μπράβο στο παλικάρι γιατί απαντούσε πολύ καλά, εγώ θα έλεγα να κόψουν την επικοινωνία. Αλλά τι να πεις, μιλάμε ξεκάθαρα για δημοσιογράφο σε "καθοδηγούμενο" τηλεοπτικό εγγλέζικο κανάλι.

Δημοσ.

ην εξουσία. Και τέλος πάντων, εγω δεν έχω δει κανα βαποράκι να κρύβεται στην Ομονοια λόγω ύπαρξης αστυνομίας. Μπροστα στο δημαρχείο πουλάνε ναρκώτικα...αρα αυτο σημαινει οτι δεν νιώθουν να απειλούνται. Άρα είτε δεν υπάρχει αστυνομία, ειτε αν υπάρχει, είναι φίλοι τους...αλλιώς θα ένοιωθαν απειλή. Και στην τελική, ας πάει ο αστυνομικος, ας παρει την πρέζα απο το χέρι του πρεζάκια και ας την πετάξει στον υπόνομο χωρις να τον συλλάβει ρε αδερφε.

Ξεχασες αλλο ενα "αρα" το οποιο στο αναλυσα απο πανω. ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.

Ουτε οι πρεζακηδες,ουτε οι πουτ@νες μπαινουν φυλακη. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΠΑΛΙ.

Βαλτε το ρε παιδια καλα στο μυαλο σας αυτο.

Στο δικαστηριο ακομα και με οπλο να σε πιασουν ισχυριζεσαι οτι σε απειλουσαν και ηθελες απλα να προστατευσεις τον εαυτο σου και πληρωνεις ενα συμβολικο ποσο και φευγεις.

Προτου εχουμε αποψη για το συστημα καλο ειναι να το ξερουμε πρωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...