Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Το Office 2010 πουλά ένα αντίγραφο το δευτερόλεπτο


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άραγε πόσα πειρατικά κατεβαίνουν το δευτερόλεπτο;

 

Υ.Γ τελικά το Linux είναι σαν την κόκα κόλα. πάει με όλα. πως τα καταφέρνουν μερικοί και το κολλάνε παντού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντάξει και ο GAP είπε ότι "λεφτά υπάρχουν"...

 

Σε αυτές τις μπούρδες, η MS δε μας λέει τι ποσοστό αυτών των πωλήσεων προέρχονται από OEM συστήματα όπου επιβάλλεται το MS OFFICE φασιστικά (όπως και τα windows). Αν ο κόσμος ήξερε για το open office οι πωλήσεις του MS Office δε θα ήταν αυτές που ανακοινώνονται.

 

'φασιστικά'; Μου φαίνεται δεν έχει ιδέα της λέξης φασισμός. Άνοιξε κανένα βιβλίο Ιταλικής ιστορίας πριν πετάξεις και άλλες τέτοιες αηδίες εν έτει 2011.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Χαλιέμαι λίγο που το μαθαίνω. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου πάντως με το Open Office. Μέχρι στιγμής το έχω εγκαταστήσει και σε τρία πρωτοετά φοιτητάκια έτσι για προπαγάνδα. χεχε. Αφού τη κάνει τη δουλειά του 100%. Και είναι νόμιμο. Και τα updates είναι δωρεάν.

Μαρέσει το open source!Επίσης, χαιρετώ την κοινότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ barcelonistas

 

Λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση , οι διαχειριστές με απέκλεισαν από τη δημόσια συζήτηση.

 

Χαχαχα πλακα εχεις.

 

Ναι, έτσι μου λένε

 

που ζεις?

Πες στην θεια μου ή ακομα και στον ξαδερφο μου που θελει να αγορασει υπολογιστη και δεν ξερουν τι τους γινεται με αυτα, να αγορασει υπολογιστη χωρις Windows. Θα τα χασει. Θα παει να ανοιξει το κουτι και θα εμφανιζει μαυρη οθονη. Μα γιατι θα σου πει? αντε μετα πες του οτι πρεπει να βαλει λειτουργικο συστημα κλπ.

 

Η θεία σου και ο ξάδερφός σου δεν ξέρω τι κάνουν. Κανείς δεν είπε να αγοράσουν χωρίς win. Θα μπορούσαν να αγοράσουν υπολογιστή με προεγκατεστημένο linux ή με προεγκατεστημένα win, ή με προεγκατεστημένο android κτλ. To θέμα είναι κατά πόσο έχουν επιλογή. Επίσης η θεία σου και ο ξάδερφός σου δεν εκπροσωπούν το σύνολο των χρηστών Η/Υ, κάποιοι εκ των οποίων δε θα είχαν πρόβλημα μπροστά σε "μαύρη οθόνη"

 

Και μην ξεχναμε οτι τα windows παραμενουν _πολυ_ πιο ευκολα στον μεσο χρηστη απο το linux.

 

Τόσα ξέρεις, τόσα λες...

 

εξαλλου αυτο το φασιστικο που λες δεν ισχυει. επιλογη σου ειναι να τα βαλεις ή να τα αγορασεις.

πχ τωρα που πηγαμε μαζι με τον ξαδερφο να αγορασουμε απο το πλαισιο υπολογιστη μας ρωτησαν, τι επεξεργαστη να βαλουμε, τι μητρικη τι καρτα γραφικων τι δισκο τι ποντικι κλπ και στο τελος μας ειπαν να βαλουμε λειτουργικο ή οχι? επειδη ουτε εγω τα ξερω καλα του ειπα τι επιλογες εχουμε και μου λεει μονο τα windows 7 πουλαμε οποτε ή αγοραζετε αυτα ή βαζετε οτι θελετε εσεις. και σαν δωρο αμα τα αγορασετε μπορουμε και να σας τα εγκαταστησουμε δωρεαν.

 

 

Για πήγαινε να αγοράσεις laptop (τα οποία έχουν ξεπεράσει τα desktop σε πωλήσεις) και ζήτα να αγοράσεις χωρίς windows. Επίσης σου φαίνεται σωστή η ερώτηση "με windows ή χωρίς;". Εμένα μου φαίνεται τραγικά φασιστική.

που ειναι το ολο φασιστικο που βλεπεις εσυ? τι εχουν να κερδισουν τα μαγαζια με το linux? αοφυ τζαμπα ειναι. οποτε ή θα σου βαλουν τα Windows να κερδισουν λεφτα ή οχι. κοροιδα ειναι? παντως ρωτανε.

 

Τώρα άμα εσύ δε βλέπεις "φασισμό" την υποχρεωτική αγορά windows, για να κερδίζουν η MS, τα μαγαζιά κτλ , δεν έχω λόγια να σου απαντήσω...

μερικοι ή ειστε πολυ μικροι και δεν εχετε βγει στον εξω κοσμο να δειτε την δυσκολια ή ειστε πλουσιοι και μπορειτε ευκολα να μιλατε.

 

Ασχολίαστο...

 

'φασιστικά'; Μου φαίνεται δεν έχει ιδέα της λέξης φασισμός. Άνοιξε κανένα βιβλίο Ιταλικής ιστορίας πριν πετάξεις και άλλες τέτοιες αηδίες εν έτει 2011.

 

Έχεις δίκιο. Ατυχής η χρησιμοποίηση της λέξης υπό την έννοια ότι δεν πρόκειται για πολιτική ιδεολογία, αλλά για οικονομικό εκβιασμό εκ μέρους MS, ο οποίος όμως εμπεριέχει αυταρχικότητα (όπως και ο φασισμός) και σαφέστατο στόχο να θέσει το λογισμικό της MS υπεράνω όλων των άλλων λογισμικών με μεθόδους παράνομες και δόλιες. Ομοιότητες με της μεθόδους του ιταλικού φασισμού υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Υπόσχομαι πάντως να επιλέγω άλλες φράσεις για "τις αηδίες που γράφω εν έτει 2011"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...