Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 2500 Review


Aragorn Elessar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ω ναι, αγαπητοί μου insomniacs ... η Δύναμη είναι ισχυρή σήμερα! Καλώς ήρθατε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του Insomnia.gr κάνοντας ντεμπούτο με το πιο καυτό hardware στο boot του 2011: τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή της Intel με κωδική ονομασία Sandy Bridge. Δεν είναι απλά ένας νέος επεξεργαστής, αλλά μία σύγχρονη τεχνολογία που αποτελεί την συνέχεια αυτής των Nehalem. Οι αλλαγές είναι πολλές, και πρώτη απ' όλες εντοπίζεται η αλλαγή της ονομασίας τους.

 

Είναι γρήγοροι με μέγιστη εργοστασιακή συχνότητα 3.4GHz, κατασκευασμένοι με τεχνολογία λιθογραφίας 32nm, ευέλικτοι με την κωδικοποίηση video έχοντας ενσωματωμένο σύστημα γραφικών iGPU, ετοιμοπόλεμοι για multithreaded εφαρμογές και τέλος κοστολογούνται σε λογική τιμή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Οι επεξεργαστές αυτοί, αποτελούν την δεύτερη γενιά των Core i3/5/7 ως αντικαταστάτες των Lynnfield (πχ Core i5 750) και αναμένεται να κυκλοφορήσουν άμεσα μέσα στον προσεχή μήνα.


Σας είπαμε ότι έχουμε ήδη έναν; Μάλιστα κύριε! Κατόπιν συνεργασίας μας με της Intel Hellas καταφέραμε και αποσπάσαμε έναν από τους νέους επεξεργαστές της εταιρίας προς παρουσίαση και δοκιμή. Ίσως, το πρώτο ελληνικό review, και το διαβάζετε μόλις τώρα!

Αυτό που θα δούμε σήμερα είναι μία πιο κοντινή ματιά στους Sandy Bidge, αρκετές όμορφες φωτογραφίες και ασφαλώς πολλά μα πολλά benchmarks που αποτυπώνουν τις επιδόσεις του νέου επεξεργαστή. Θα μιλήσουμε για όλα, για αυτό φτιάξτε έναν καφέ και ετοιμαστείτε για τις επόμενες σελίδες του review.
 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Intel Core i5 2500

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Το αν θα υπάρξει συνέχεια εξαρτάτε από εσάς. Εμείς συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά :) Άλλωστε όλοι μας πιστεύω πως είμαστε άνθρωποι με το μικρόβιο της τεχνολογίας μέσα μας.

 

Απο εβδομάδα περιμένετε το review της ASUS, να την δούμε λιγο κοντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πληρέστατο και πολύ κατατοπιστικό review. Σας ευχαριστούμε παιδιά και αναμένουμε τέλος του μήνα αντίστοιχο review για τον 2600!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...