Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για χαρα παιδια,θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις:

1. Σαν παιδι και γω..πριν κανα χρονο πηγα να φλασαρω το 360 και μαλλον εκανα την χαζομαρα και εκαψα το drive..ποιες επιλογες εχω τωρα?ειχα ακουσει οτι μπορω να το δωσω καπου και με αλλα 100 ευρω να μου δωσουνε καινουργιο 360 ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι που?

2. Ειδα με 200 ευρω το 360 arcade τι ειναι αυτο κανονικο 360?

3. Το drive του 360 μου ειναι Hitachi και οχι benq..καποιος αναλυτικος οδηγος στα ελληνικα υπαρχει?

4. Εχω το 360 απο τοτε που το πηρα δεν το χαρηκα καθολου μπορειτε να βοηθησετε να το χαρω επιτελους?..

Ευχαριστω

1. Αν δεν έχεις το Key από το Drive σου, δύσκολα τα πράγματα...

Αυτό που λες με την τράμπα υπάρχει, αλλά σχεδόν σίγουρα θα ανταλλάξεις την κονσόλα σου, με μια άλλη επισκευασμένη και όχι καινούργια...

2. Κανονικότατο 360 είναι με τα όλα του.

Οι διαφορές από Premium:

Kάρτα μνήμης 256mb αντί σκληρού δίσκου

Composite/Scart καλώδιο αντί Component/Scart

Δε περιέχονται ακουστικά για Live

Το DVDtray του είναι άσπρο αντί ασημί

3. Οδηγό για Hitachi στα ελληνικά θα βρεις από το φίλο Vortex. Έλα www.360-gr.com

4. Οτι μπορούμε θα κάνουμε man... B)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπαρχει και η περιπτωση απλα να εχεις brickarei το drive και να μην εχει καει..Αλλα και παλι δυσκολα τα πραγματα.

Δημοσ.

παιδια ανοιγω το 360 παταω να ανοιξει ενω ειναι μια χαρα συνδεδεμενο το drive..παταω να ανοιξει και ειναι νεκρο δεν κανει τπτ ενω το 360 λειτουργει μια χαρα δεν ανοιγει δεν κανει τπτ..τι επιλογες εχω αυτη την στιγμη?

Δημοσ.

Αν είναι έτσι από τότε που πήγες να το φλασάρεις, τότε είναι σχεδόν σίγουρα μπρικαρισμένο. Καλύτερα μίλα με τον v0rtex που το κατέχει το άθλημα και θα σου πει τι να κάνεις.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον το drive δν ειναι μπρικαρισμενο αλλα καμενο διοτι εβαλα το καλοδιο τροφοδοσιας αναποδα καταλαθος..αρα ειναι καμενο..τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

Τι εννοείς ανάποδα; Πως το κατάφερες αυτό; Πάντως όντως ο vortex είναι ο άνθρωπος σου ;p

By the way... έχεις το πιο κουραστικό avatar που έχω δεί τα τελευταία χρόνια..

Δημοσ.

χεχε τα καταφερα το θεμα ειναι τωρα τι μπορω να κανω ..?οχι δεν εχω κρατησει καποιο backup..τι θα κανω τωρα?

Δημοσ.

Τώρα... βράστα!

Να βάλεις άλλο Drive δε μπορείς, εφόσον δεν έχεις το αρχικό Firmware.

Κάθε Drive έχει ένα Serial Number, το οποίο πάει πακέτο με τη μητρική...

Οπότε για να βάλεις άλλο Drive πρέπει να του περάσεις αυτό το Serial.

Και εφόσον δεν έχεις κάποιο Firmware που να έχει βγει από το Drive σου, δε μπορείς να βάλεις άλλο Drive.

Δε ξέρω μήπως γίνετε να το πάρεις από τη μητρική, αλλά και να γίνετε, θα χρειαστείς κάποιο ModChip λογικά...

Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον την έχεις πατήσει όπως την πάτησα κι εγώ με το πρώτο xbox360 που είχα. Όταν πήγα να φλασάρω το hitachi drive του, βραχυκύκλωσα κατα λάθος άλλα pin με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει eject to drive από το κουμπί. Αλλά το πρόβλημα ήταν μόνο αυτό, διότι κατα τα άλλα δούλευε μια χαρά και φλασαρίστηκε επίσης με ixtreme επιτυχώς. Απλα για να το δουλέψω είχα αναγκαστηκά βγαλμένη μόνιμα την πρόσωψη του xbox και είχα πάντοτε δίπλα ένα κομμάτι σύρμα με το οποία έβγαζα έξω το tray μέσω της ειδικής οπής (έχοντας κλειστό-power off το xbox φυσικα) ,τοποθετούσα το δισκάκι με το παιχνίδι και μετά πατώντας το power on για να ανοίξει το xbox αυτό τραβούσε από μόνο του μέσα το tray και διάβασε κανονικά το δισκάκι. Απλα κάθε φορά ήθελε αυτή τη διαδικασία για να βάλω άλλο game να φορτώσει. Ελπίζω να βοήθησα:-)

Δημοσ.

scorer γεια χαρά, άσχημα τα νέα για το drive σου... και αν τελικά δεν εχεις backup του original firmware, μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις το τσιπάκι και να το διαβάσεις με external programmer μπας και μπορέσεις να πάρεις το κλειδι (που ειναι μια αλφαριθμητική σειρά απο καμια 30αρια χαρακτήρες) ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις drive απλά.

Χωρίς αυτο το κλειδί ειναι άχρηστο το xbox σου γιατι τα drive ειναι 'παντρεμένα' με την μητρική με αυτό το σύστημα.

Δημοσ.

Hi.

Μόλις αγόρασα το netgear wgr614v7(Γιατί αυτό μου είπαν ότι μπορεί να αντικαταστήσει το επίσημο ασύρματο ανταπτοράκι της microsoft) και θέλω να το κάνω να δουλεύει όπως δουλεύει αυτό.

Υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση και αν ναι πως ακριβώς γίνετε με απλά βήματα και φώτος.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
scorer γεια χαρά, άσχημα τα νέα για το drive σου... και αν τελικά δεν εχεις backup του original firmware, μάλλον πρέπει να ξεκολλήσεις το τσιπάκι και να το διαβάσεις με external programmer μπας και μπορέσεις να πάρεις το κλειδι (που ειναι μια αλφαριθμητική σειρά απο καμια 30αρια χαρακτήρες) ώστε να μπορέσεις να αλλάξεις drive απλά.

Χωρίς αυτο το κλειδί ειναι άχρηστο το xbox σου γιατι τα drive ειναι 'παντρεμένα' με την μητρική με αυτό το σύστημα.

Αν και έχω τρεις εβδομάδες την κονσόλα και δουλεύει άψογα ποτέ κανεις δεν ξέρει πότε θα τον χτυπήσει το κακό. Μήπως ξέρεις vortex πως παίρνουμε από την κονσόλα αυτό το Key μιας και ξέχασα να το πάρω όταν την είχα flashάρει?

Δημοσ.

πρέπει να κάνεις read/dump το firmware που εχει μεσα τωρα ..μετα ανοιγεις το αρχείο με το FW Toolbox και κανεις copy/paste το κλειδί σε ενα notepad.

Δημοσ.
Αν και έχω τρεις εβδομάδες την κονσόλα και δουλεύει άψογα ποτέ κανεις δεν ξέρει πότε θα τον χτυπήσει το κακό. Μήπως ξέρεις vortex πως παίρνουμε από την κονσόλα αυτό το Key μιας και ξέχασα να το πάρω όταν την είχα flashάρει?

To έχει μέσα το original fimware του drive σου που πήρες πριν κάνεις το flashάρισμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...