Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιας και μιλήσατε για το νέο Riddick, το έχει παίξει κανένας? Λέει τίποτα? Είχα τελειώσει το Butcher's Bay στο Xbox 1 και έχω σκοπό να ασχοληθώ με το Dark Athena μόνο αν είναι καλύτερο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια, πιο πολύ για αρπαχτή μου φαίνεται.

φίλε, το επαιξα εγω και εχω να πω πως εχει τρομερο gameplay, τελεια γραφικα, ιδικα στα κοντινά κιολας, με τα face expressions. Καταπληκτική ιστορια, χαρακτηρες, και αξιζει. Το ενα που με χαλασε αρκετα μπορω να πω ειναι το multiplayer του , Μου θυμίζει QUAKE φαση, γρηγορο, σκοτεινο,και δεν ξερεις τι σου γινεται. ΠωΡΟΣΗ το single, αν σου αρεσε το butcher bay, αυτο θα σου αρεσει ακομη περισσοτερο.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
φίλε, το επαιξα εγω και εχω να πω πως εχει τρομερο gameplay, τελεια γραφικα, ιδικα στα κοντινά κιολας, με τα face expressions. Καταπληκτική ιστορια, χαρακτηρες, και αξιζει. Το ενα που με χαλασε αρκετα μπορω να πω ειναι το multiplayer του , Μου θυμίζει QUAKE φαση, γρηγορο, σκοτεινο,και δεν ξερεις τι σου γινεται. ΠωΡΟΣΗ το single, αν σου αρεσε το butcher bay, αυτο θα σου αρεσει ακομη περισσοτερο.

Είχα παίξει το ντέμο και δεν τρελάθηκα. Σκεφτόμουνα χθες να φτιάξω ένα αντίγραφο ασφαλείας αλλά ούτως ή άλλως τώρα είμαι χωρίς μποξ γιατί μου κάηκε και το φάλκον...

Δημοσ.
Είχα παίξει το ντέμο και δεν τρελάθηκα. Σκεφτόμουνα χθες να φτιάξω ένα αντίγραφο ασφαλείας αλλά ούτως ή άλλως τώρα είμαι χωρίς μποξ γιατί μου κάηκε και το φάλκον...

Ασχετο και οφφ τοπικ, ΜΙΛΤΟ...ο ΠΕΤΡΑΝ σου ειπε για αυριο? εξοδο? εισαι καλεσμενος...:)..

και πισω οντοπικ, το ντεμο τι εδειχνε;...δηλαδη, τι επρεπε να κανεις;....Παντως, το παιχνιδι, ειναι καλο..trust me!...παιξε το single και θα καταλαβεις.

Δημοσ.
Παρόλο που είσαι γαύρος :lol: θα σου απαντήσω γιατί εμείς οι βάζελοι είμαστε υπεράνω.

Με λίγα λογία ναι το νέο ixtreme 1.60 είναι στα σκαριά για να μην πω έτοιμο και απλά τεστάρετε όσο για το αν μπορείς να φλασάρεις το liteon χωρίς το ck3 μιας και έχεις το κλειδί η απάντηση είναι πως ναι μπορείς κανονικά αφού έχεις πάρει το κλειδί.

χεχ, καταλαβα, θα περιμενω να βγει το 1.6, δε θα το ανοιγω 500 φορες, βαριεμαι...

ΥΓ: Η πρωτομαγια πλησιαζει :P

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω και γω XBOX 360 , σκέφτομαι για το arcade, αλλά βλέπω δεν έχει σκληρό δίσκο, μπορώ να βάλω εγώ έναν μόνος μου; Ήδη έχω ετοιμάσει ότι χρειάζομαι για να το φλασάρω :D

Αύριο θα κατέβω να το αγοράσω, μήπως μπορώ να πάρω και τον δίσκο μια και καλή :P

Δημοσ.
και βεβαια μπορεις να αγορασεις ξεχωριστα τον δισκο. Ειναι πολυ ευκολο η τοποθετηση του.

Και κάτι τελευταίο, IDE/SATA? και πρέπει να είναι φορμαρισμένος και αν σε τι filesystem?

Δημοσ.

περιμενε, γιατι η εγω η εσυ, δεν καταλαβαμε σωστα.Για τον αυθεντικο δισκο που δινει η Microsoft για το xbox μιλαμε.Υποχρεωτικα πρεπει να αγορασεις αυτον.Μετα μπορεις να κανεις μια μοντα, και να αλλαξεις τον δισκο με μεγαλυτερο (GB).Αλλα υποχρεωτικα χρειαζεσαι τον original δισκο

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον.

Δεν μπορείς να βάλεις ότι σκληρό θελεις αλλά σκληρό δίσκο που είναι ειδικά για το 360 και πουλιέται πακέτο μόνος του για το 360 σε χωρητικότητες 20gb, 120gb(Μην αγοράσεις από το easybuyworld γιατί έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά γι' αυτό το κατάστημα)

Δημοσ.

Βρες από κάπου σκληρό του xbox φτηνό ή ιδανικά βρες μόνο το περίβλημα του σκληρού του xbox. Μετά αγοράζεις 120άρη με 40Ε (είναι κάποια συγκεκριμένα μοντέλα - ο στάνταρ που κάνει είναι ο WD 120άρης Scorpio BEVS, αλλά τελευταία δοκιμάστηκαν και κάποια άλλα μοντέλα), κάνεις ένα ελαφρού (πούπουλου) τύπου hack, τον βάζεις μες στη θήκη κι έτοιμος ο Φόντας.

Φίλε dpapa, το ξέρεις ότι τα reviews λένε τα ανάποδα απ' ότι λες για το Riddick;:lol:

Δεν κοροϊδεύω, απλά ειδικά τα γραφικά είναι λίγο για τα μπαζόλια, μόνο εφέ έχουν...

Ο Riddick είναι χάλια, στο Wheelman τον είχαν κάνει καλύτερο. :P

Κι επίσης στο multi λένε ότι αξίζει το Pitch black mode, που κάνει ένας τον Riddick κι οι άλλοι τον κυνηγάνε.

Aπ' το πακετάκι λένε ότι αξίζει το remake της παιχνιδάρας της πρώτης κι ότι το δεύτερο είναι σαν expansion περισσότερο.

Στο demo σε έβγαζε σε ένα σημείο που έπρεπε να φας 2 και μετά σε ένα δωμάτιο που χωνόσουν σε κάτι μηχανήματα και ήλεγχες κάτι drones. Ήταν ψιλομάπα το σημείο πιστεύω. Δε λέω γνώμη μου για πέραν του demo, γιατί δεν το έπαιξα ακόμα, απλά λέω τι λένε τα reviews.

Επίσης, ρε man, για τα ban κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Μπανάρονται πολύ λίγοι αναλογικά σε σχέση με το πόσοι παίζουν αντιγραμμένα στο Live. Αλλά πχ. άμα σε ακούσει κάποιος, μετά μπει και μπαναριστεί, δε θα το 'χεις κρίμα on your neck; Δε σου λέω ότι γίνεται ή θα γίνει, απλά ότι δεν αποκλείεται.

Δημοσ.
Βρες από κάπου σκληρό του xbox φτηνό ή ιδανικά βρες μόνο το περίβλημα του σκληρού του xbox. Μετά αγοράζεις 120άρη με 40Ε (είναι κάποια συγκεκριμένα μοντέλα - ο στάνταρ που κάνει είναι ο WD 120άρης Scorpio BEVS, αλλά τελευταία δοκιμάστηκαν και κάποια άλλα μοντέλα), κάνεις ένα ελαφρού (πούπουλου) τύπου hack, τον βάζεις μες στη θήκη κι έτοιμος ο Φόντας.

Φίλε dpapa, το ξέρεις ότι τα reviews λένε τα ανάποδα απ' ότι λες για το Riddick;:lol:

Δεν κοροϊδεύω, απλά ειδικά τα γραφικά είναι λίγο για τα μπαζόλια, μόνο εφέ έχουν...

Ο Riddick είναι χάλια, στο Wheelman τον είχαν κάνει καλύτερο. :P

Κι επίσης στο multi λένε ότι αξίζει το Pitch black mode, που κάνει ένας τον Riddick κι οι άλλοι τον κυνηγάνε.

Aπ' το πακετάκι λένε ότι αξίζει το remake της παιχνιδάρας της πρώτης κι ότι το δεύτερο είναι σαν expansion περισσότερο.

Στο demo σε έβγαζε σε ένα σημείο που έπρεπε να φας 2 και μετά σε ένα δωμάτιο που χωνόσουν σε κάτι μηχανήματα και ήλεγχες κάτι drones. Ήταν ψιλομάπα το σημείο πιστεύω. Δε λέω γνώμη μου για πέραν του demo, γιατί δεν το έπαιξα ακόμα, απλά λέω τι λένε τα reviews.

Επίσης, ρε man, για τα ban κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Μπανάρονται πολύ λίγοι αναλογικά σε σχέση με το πόσοι παίζουν αντιγραμμένα στο Live. Αλλά πχ. άμα σε ακούσει κάποιος, μετά μπει και μπαναριστεί, δε θα το 'χεις κρίμα on your neck; Δε σου λέω ότι γίνεται ή θα γίνει, απλά ότι δεν αποκλείεται.

Ειλικρινά, δεν εχω διάβαση τα reviews αλλα, εξαρτάτε και απο ποιους ειναι το review... Με ολοι την άποψη μου , και απο χρονια που παιζω, και ειμαι φαν του ειδους, το Riddick ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις. Εγω προσωπικά θα του εδινα ενα 8.5 και οχι 9 για τον λογο του Multiplayer Μονο. To Σημειο που αναφέρεις, ήμουν χτες, λολ.. φαντασου, Αυτό το σημείο, δεν αξιζει θα ελεγα, αλλα τα προηγούμενα, σημεια του παιχνιδιου, και μετα, σίγουρα θα δεις κάτι περισσοτερο.

Εχω παιξει το wheelman και πιστευω ειναι παπαριες αυτο που λενε και καλα ειναι φτιαγμενος εκει καλυτερα. Δεν το πιστεύω με τιποτα, τον έβλεπα πολυ χαλια στο αλλο, και δεν του εμοιαζε οσο του μοιαζει στο Riddick. Επισης , θεωρο το Wheelman αισχος.

Εγω παντως πιστευω, κατι πηγε λαθος στα REVIEW. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΞΙΖΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ mULTI ΤΟΥ.

και σχετικα με αυτο που αναφερες με τα μπαν, δεν στεκει αυτο που λες. Δηλαδή, να με ακουσει κάποιος και να μαθευτει απο την Microsoft και θα με κανει μπαν? αυτο λες?? λολ..a little too far fetched. Δεν θα με μπαναρουν, εκτος απο το Banning season. Τελος. Εχω και original και κοπιες. Αγοράζω και ξοδεύω και οικονομώ. :)

Δημοσ.

Όχι, ρε. Λέω πχ. ότι εγώ πες ότι είμαι οδηγάρα και δεν μασάω τπτ. Ε, δεν μπορώ να προτείνω όμως στον κόσμο να τρέχει με 200. Αυτό λέω.

Πχ. κι εμένα άμα μου κάτσει μπαν, δε με ενδιαφέρει (σχεδόν). Αλλά δεν μπορώ να προτείνω στον κόσμο να μπαίνει άφοβα κι ότι δε θα γίνει τπτ. Μετά θα γυρίσει κάποιος που θα χει μπαναριστεί και θα μου πει: ρε φίλε, εσύ δεν έλεγες να μπω άφοβα; Με καταλαβαίνεις τώρα. Γενικά, επειδή πολύς κόσμος διαβάζει fora (πολύ περισσότερος απ' όσους γράφουν) παίρνεις λίγο ρίσκα όταν λες μπείτε και δε θα πάθετε τπτ. Το σωστό πιστεύω είναι να εξηγείς την κατάσταση, να πεις με στοιχεία πχ. τόσοι είναι, τόσοι παίζουν Live και τόσοι μπανάρονται και μετά αυτός που διαβάζει να επιλέξει μόνος του, αν θα μπει Live με φλασαρισμένη ή όχι.

Για το Riddick εντάξει ρε, εκεί 6-8 του δίνουν. Δεν πέφτει κράξιμο πολύ.

Και ναι, το Wheelman ΕΙΝΑΙ αίσχος.

Δημοσ.

Μιας και έχετε ξαναπιάσει το θέμα με τον hacked σκληρό, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι με το θέμα που δεν έχει απαντηθεί (νομίζω) αλλού.

Παιχνίδια που έχω κατεβάσει και πληρώσει από το live arcade, αν τα μεταφέρω στον 120άρη θα παίζουν κανονικά ή θα πρέπει να μεταφέρω licenses?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...