Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Προχθες ήπια 2 ποτηράκια.Ενα campari και ένα drumbuie.Και μετά απο μία ώρα πηγα τουαλέτα κ ξέρασα.Τι μπορει να φταίει και ξέρασα με 2 ποτηράκια μόνο;

Δύο φορές την έχω πάθει μία φορά με μισό ποτήρι ουίσκι ( τουαλέτα είχα πάει να κουτσομπολεύσω και ξαφνικά έτρεχα και δεν έφτανα ) και μία φορά στο τέλος της βραδιάς που είχα πιει ουίσκι , βότκα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ( ποσότητες δε θυμάμαι ). Σίγουρο δεν είναι καλό να πίνεις διαφορετικά ποτά αλλά να σε πείραξε ο συνδυασμός δύο μόνο ποτηριών δύσκολο.. Είχες φάει ; Μήπως είχες χάλια διάθεση ;

Absinthe απαίσιο :eek:

Δημοσ.

Και εμενα μου ετυχε αυτο

Με το που ξεκιναω την δευτερη μπυρα μου ηρθε μια αναγουλα,την κρατησα λιγη ωρα αλλα τελικα τα εβγαλα (δεν ηταν ξερατα ακριβως,σαν να εβγαζα νερο ηταν)

Πρωτη φορα μου συμβαινει.Τι φταει?Νερο ετσι και αλλιως ποτε δεν επινα ενδιαμεσα και τις αλλες φορες

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά sorry που το ανασταίνω αλλά με πόσα ποτήρια κρασί θεωρητικά μπορεί κάποιος να μεθύσει;

Μιλάμε για ένα μέσο άτομο που δεν είναι αλκοολικός ούτε όμως και που δεν πίνει....

Δημοσ.

στο 3ο 4ο ποτηρι (ητοι μισο μπουκαλι εμποριου) συνηθως εγω αρχιζω να νοιωθω το κλασσικο ελαφρυ μουδιασμα στο κουτελο,

απο το 8ο και μετα αρχιζω να χανω που και λεξη κοινως γλωσσευω τη μπερδα μου αλλα ακομα θεωρω τον εαυτο μου κυριλε να το παιζω ξεμεθυστος και να μη προσπαθω να κρυφτω οτι γυριζουν τα παντα..., και το ποτε θα χασω τον ελεγχο και θα αρχισω να λεω τις χοντρες ΜΑλ$κ!ε$$ και να βριζω το σερβιτορο γιατι δε μας εφερες το μεζε που παραγγειλαμε εξαρταται απο το κρασι και την παρεα.... :-D

υ.γ δεν εκατσα ποτε να μετρησω εννοειται σε πιο ποτηρι παθαινω τι οι παραπανω τιμες ειναι ενδεικτικες και ουδεμια περιγραφομενη κατασταση συνεβη ποτε.....(λεμε τωρα)

• Like 1
Δημοσ.

να τολμησω να ρωτήσω γιατι πρεπει να πιεις πολύ...;

μαγκιά κ ετσι...;

anyway

καλο φαγητό πριν

και κουβαδες νερό πριν, μετα και κατα τη διαρκεια.

Γιατι τραβαει, εγω δεν πινω πολυ αλλα οταν πιω πολυ δεν μεθαω, εχω λοιπον παρατηρησει οτι μετα απο καποια ποτα αναλογα την παρεα και την διαθεση θες να πινεις και να πινεις και να πινεις.

Αυτο μπορει να ειναι πχ ουισκι και να πιες 4-5 ποτα για πλακα, συνηθως ομως εκει που ξεφευγεις ανετα απο προσοπικη εμπειρεια ειναι στο ουζο και στην μπυρα ειδικα το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Δεν έχω/θέλω να συνεισφέρω κάτι στο θέμα, απλά να γκρινιάξω λίγο...

Αν δεν κάνετε εμετό πριν ξαπλώσετε, μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου και τότε υπάρχει κίνδυνος να πάθετε αναρρόφηση.

ΕΙΣΡΟΦΗΣΗ την τρέλλα μου μέσα, όχι αναρρόφηση.

Οι επαγγελματίες υγείας ξέρω πως μου κάνουν internet-ικο high five τώρα!

• Like 1
Δημοσ.

ναι την εχουν βγαλει και την μπαιζουν τωρα.

Παιδιά sorry που το ανασταίνω αλλά με πόσα ποτήρια κρασί θεωρητικά μπορεί κάποιος να μεθύσει;

Μιλάμε για ένα μέσο άτομο που δεν είναι αλκοολικός ούτε όμως και που δεν πίνει....

λογικα το εχουν αναλυσει πιο πισω το θεμα αλλα τουλαχιστον για μενα ειναι πολλοι οι παραγοντες που επηρεαζουν το ποσο μπαλονι θα γινεις. Ενδεικτικα:

ηλικια/κιλα/συνηθεια/διαθεση/ποιοτητα/ποσοτητα/το ειδος του ποτου που θα πιεις και πολλα αλλα, οποτε τι ψαχνεις να βρεις. Πιες εκει και τερματισε το.

Δημοσ.

Εχει να κανει με τον ανθρωπο , εχω φιλο 1,94 φυσιολογικου σωματοτυπου , που με δυο μπυρες αρχιζει να τραγουδαει.

Ο αδερφος μου δε , χωρις να εχει πιει ποτε στη ζωη του, δοκιμασε τσιπουρο παραγωγης μας , δυνατο, ηπιε ενα ποτηρι και ηταν κομπλε.

Εγω που πινω γενικα τσιπουρο , αν πιω ενα ποτηρι νηστικος , θα αρχισω να νιωθω το κλασικο μουδιασμα...

Δημοσ.

Εκτος απο κιλα, υψος κτλ, εχει να κανει και ποσο συχνα πινεις.

π.χ παλιοτερα που επινα συστηματικα, ηθελα 6 μπυρες να την ακουσω.
Τωρα που εχω να καιρο να πιω, με 2 αρχιζω να την ακουω.

Δημοσ.

Εκτος απο κιλα, υψος κτλ, εχει να κανει και ποσο συχνα πινεις.

π.χ παλιοτερα που επινα συστηματικα, ηθελα 6 μπυρες να την ακουσω.

Τωρα που εχω να καιρο να πιω, με 2 αρχιζω να την ακουω.

Στερεοφωνικά ή μονοφωνικά την ακούς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...