Προς το περιεχόμενο

μη αναγνώριση πληκτρολογίου στην οθόνη της ασφαλούς λειτουργίας

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα insomniaGR

πριν από δύο χρόνια είχα έναν υπολογιστή που λίγο πολύ τα είχε παίξει. μετά, ως σχετικά άσχετος ενεργοποίησα τα updates και επειδή ήταν παράνομα τα windows και εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να τα βγάλω, μία ωραία μέρα με μπλόκαρε η μικρομαλακήν και δεν με άφηνε να συνδεθώ!

λέω και εγώ: "Παει στο διάολο, ας το αφήσω στην άκρη, τώρα αγόρασα το καινούριο..."

μου ήρθε εδώ και καιρό λοιπόν η ιδέα να το επαναφέρω,

αντιμετωπίζω ήδη κάποια προβλήματα

πριν κάνω λοιπόν το φορμάτ, πρέπει να μάθω τι hardware έχω για να μπορώ να βάλω μετά τους οδηγούς...

τα χαρτιά αγοράς που αναγράφουν επάνω τι έχει μέσα ο πύργος δεν υπάρχουν... κυριολεκτικά!

αν θα ανοίξω υπολογιστή θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, οπότε σκοπεύω να το αποφύγω, καθως δεν θα έχω μάλιστα κάποιον φίλο μαζί μου που να ξέρει γιατί μόνος μου υποψιάζομαι πως θα κάνω πατάτα

οπότε αυτό που επιδιώκω είναι να μπω στην ασφαλή λειτουργία (απο εκει με αφήνει να μπω) και να κάνω δεξί κλικ στον υπολογιστή μου, ιδιότητες, για να μαθω τι drivers να κατεβάσω μετά.

και απο εκεί και πέρα να κάνω και μια επαναφορά συστήματος απο περιέργια για να μάθω αν θα μπορώ να μπαίνω

το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να μπω στην ασφαλή λειτουργία

δεν ξέρω πότε να πατήσω ακριβώς το f8, και ενώ διάβασα στο internet ότι το πατάς κάπου που αναβοσβήνει η παύλα δεν συμβαίνει τπτ

κάνω και εγω επαννεκίνιση απο το κουμπί την ώρα που φορτώνουν τα windows για να με βγάλει στην οθόνη της ασφαλής λειτουργίας

εκεί όμως...δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο!

λειτουργεί κανονικά οπουδήποτε αλλού!

έχω νεύρα

:devil: αμα δεν σε θέλει...

Δημοσ.

Επειδή είχα διαβάσει και το άλλο θέμα, πολυ μπέρδεμα η περίπτωση σου.

Λοιπόν ασε τα φοβάσαι. Βγάλε απο άλλο pc DVD , ποντίκια πληκτολογια, και βάλτα σ αυτο.

Απο την αρχή bios --> boot from cd, format etc

Το f8 το πατάς όταν εμφανιστεί το μενού του bios, βασικά πολυ λίγο μετά.

Γιατί θες να μπεις, safe m0de?

Τι pc είναι ; Κανά έτοιμο lenovo, hp?

Δημοσ.

το ιδιο "προβλημα"ειχα κ εγω οταν χρησιμοποιουσα στο δικο μου συστημα ασυρματο σετ ποντικι-πληκτρολογιο

για μενα(αν δεν εχεις ηδη)

δοκιμασε με ενα πληκτρολογιο που εχει θυρα ps/2(αυτη την στρογγυλη πρασινη πισω)

Μετα το bios update Που της εκανα μπαινει και απο usb πληκτρολογιο ενσυρματο.

Δημοσ.

Επειδή είχα διαβάσει και το άλλο θέμα, πολυ μπέρδεμα η περίπτωση σου.

Λοιπόν ασε τα φοβάσαι. Βγάλε απο άλλο pc DVD , ποντίκια πληκτολογια, και βάλτα σ αυτο.

Απο την αρχή bios --> boot from cd, format etc

Το f8 το πατάς όταν εμφανιστεί το μενού του bios, βασικά πολυ λίγο μετά.

Γιατί θες να μπεις, safe m0de?

Τι pc είναι ; Κανά έτοιμο lenovo, hp?

δεν είναι μόνο ότι φοβάμαι στο άσχετο, είναι ότι δεν ξέρω καν που να το συνδέσω! δεν έχω κάνει ποτέ κατι τέτοιο, δηλαδή θα κάνω αμπεμπα μπλομ?

έτοιμο είναι το PC, μου το είχαν πάρει οι γονείς μου και τότε δεν ήθελα τίποτα παραπάνω απο κανένα minigame και το microsoft office, απο ένα κατάστημα που λέγεται τεχνοόραση (όπως λέει το καρτελάκι πάνω το στο κουτί), υπολογιστής 7 ετών, απο εκει και πέρα τι έτοιμο είναι δεν μπορώ να σου πω...

θέλω να μπω στην ασφαλή λειτουργία για να μάθω απο τον "υπολογιστή μου" στις "ιδιοτιτες" τι υλικό έχω

τα ποντίκια δουλεύουν όλα κανονικά

και όσο αναφορά τα CD/DVD, έχω δύο εκει πάνω, οπότε μπορώ να αποσυνδέσω το ένα

το ιδιο "προβλημα"ειχα κ εγω οταν χρησιμοποιουσα στο δικο μου συστημα ασυρματο σετ ποντικι-πληκτρολογιο

για μενα(αν δεν εχεις ηδη)

δοκιμασε με ενα πληκτρολογιο που εχει θυρα ps/2(αυτη την στρογγυλη πρασινη πισω)

Μετα το bios update Που της εκανα μπαινει και απο usb πληκτρολογιο ενσυρματο.

Στο Bios μπορείς να μπείς; (F2 ή Del στην πρώτη οθόνη).

Δες αμα είναι Enabled η επιλογή usb keyboard support.

είναι ενσύρματα τα ποντικοπληκτρολόγια μου...

και δεν έχω τέτοιο βύσμα...

βασικά έχω έναν αντάπτουρα (αν λέγεται έτσι, μετατρέπει το USB σε PC/2) λογικά μας κάνει

στο bios μπορώ να μπω κανονικά

στην ασφαλή λειτουργία μου το έκανε το θέμα

έκανα αυτό που είπες για την ασφαλή λειτουργία και το πάτησα συννεχόμενα αλλα δεν έγινε τπτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...