pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Διαβάστε αυτό το άρθρο Link και δείτε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε στην Ελλάδα. To Athens Mall το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ελλάδα που κατασκεβάστηκε δήθεν για τους Ολυμπιακούς του 2004. Το σκάνδαλο που έκανα γαργάρα όλα τα ΜΜΕ και δεν το ξέρει κανείς. Σχολιάστε το!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Διαβάστε αυτό το άρθρο Link και δείτε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε στην Ελλάδα. To Athens Mall το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ελλάδα που κατασκεβάστηκε δήθεν για τους Ολυμπιακούς του 2004. Το σκάνδαλο που έκανα γαργάρα όλα τα ΜΜΕ και δεν το ξέρει κανείς. Σχολιάστε το! Περιοδικό Γαλέρα, Ιανουάριος 2006: http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=68 Περιοδικό Γαλέρα, Φεβρουάριος 2006: http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=97 Για να μην λέμε ότι δεν το ξέρει κανείς, ενδιαφέροντα όμως τα ανανεωμένα στοιχεία.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους κάτι σοβαρό, με στοιχεία. Αν και κουραστικό στο διάβασμα αξίζει.
Septum Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Επιτέλους κάτι σοβαρό, με στοιχεία. Αν και κουραστικό στο διάβασμα αξίζει. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω το κειμενο,αλλα το οτι δινει στοιχεια με "πιασαρικο" τροπο δεν τα κανει και εγκυρα.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω λογο να αμφισβητησω το κειμενο,αλλα το οτι δινει στοιχεια με "πιασαρικο" τροπο δεν τα κανει και εγκυρα. Oμολογουμένως. Αλλά απ 'οτι φαίνεται τα περισσότερα είναι. Δεν είναι πιασάρικος αλίμονο. Είναι δυσνόητος και γραμμένος στη νομική γλώσσα που κάνει τον άλλο να βαρεθεί και να φύγει. Τουλάχιστον είναι αλλαγή από το καθημερινό μιζερολαικοπρωκτικοαυτιάδικο τρόπο.
YiN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Που ακριβώς είδες τον πιασάρικο τρόπο; Πιασάρικος είναι ο τρόπος του Λαζόπουλου, εδώ απ'όσο βλέπω πρόκειται για στεγνά γεγονότα. ...Και κάπως έτσι το Mall βρέθηκε με σταθμό ΗΣΑΠ και Προαστιακό ακριβώς από κάτω Παρεμπιπτόντως ο εμπλεκόμενος στην όλη υπόθεση δήμαρχος Αμαρουσίου, έχει κάνει ουκ ολίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.