Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραια τα λεει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και στηριζει πολυ ωραια την αποψη του και νομικα. [...]

Δεν εκφέρω άποψη για τα υπόλοιπα αλλά στα νομικά, άστο, είναι τελείως εκτός θέματος ο Μητροπολίτης.

Ούτε κατά διάνοια δηλαδή.

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aναιρεις ολες τις προηγουμενες σου αποψεις λεγοντας τα παραπανω.Χλευαζεις καποια (γελοια??) ερωτηματα που θα μπορουσαν να ειναι στο δελτιο ενω την ιδια στιγμη εμφανιζεσαι υπερμαχος ακομη πιο γελοιων ερωτηματων που υπαρχουν στο δελτιο.

Χλευάζω τα "επιχειρήματα" του συντάκτη και όχι τα ερωτήματα. αν θες να σου αναλύσω και γιατί, μπορώ να το κάνω.

Κατά τα άλλα, λατρεύω αυτή τη χώρα γιατί όλοι ξέρουν καλύτερα από τους ειδικούς που έχουν σπουδάσει ένα αντικείμενο. Δεν πα να είναι ο άλλος σεισμολόγος, εντατικολόγος, στατιστικός, οικονομολόγος, αστρονόμος, προπονητής, ψυχολόγος, συγκοινωνιολόγος; Ο Έλληνας ξέρει καλύτερα!

Δημοσ.

Aναιρεις ολες τις προηγουμενες σου αποψεις λεγοντας τα παραπανω.Χλευαζεις καποια (γελοια??) ερωτηματα που θα μπορουσαν να ειναι στο δελτιο ενω την ιδια στιγμη εμφανιζεσαι υπερμαχος ακομη πιο γελοιων ερωτηματων που υπαρχουν στο δελτιο.

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι η απογραφη δε γινεται μονο στην Αθηνα, και για την Αθηνα. Οταν πας σε κατι ξεχασμενα χωριουδακια της Ηπειρου, που ακομη και σημερα παρα πολλα σπιτια τους, εχουν τον καμπινε εξω απο την κυρια κατοικια, δεν ειναι λογος για να γινει η ερωτηση;

Δημοσ.

Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι η απογραφη δε γινεται μονο στην Αθηνα, και για την Αθηνα. Οταν πας σε κατι ξεχασμενα χωριουδακια της Ηπειρου, που ακομη και σημερα παρα πολλα σπιτια τους, εχουν τον καμπινε εξω απο την κυρια κατοικια, δεν ειναι λογος για να γινει η ερωτηση;

Σοβαροτατος λογος για τον κοινωνικο σχεδιασμο της κυβερνησης που τα χωριουδακια αυτα και τους κατοικους αυτους τους εχει γραμμενους στα τετοια της.Φυσικα αυτο ειναι που ταιριαζει στη χωρα.Η συζητηση για τον καμπινε.

Δημοσ.

Έλεος.. δεν είναι ο καμπινές αλλά το γεγονός πως άλλες ανέσεις έχει ένας κάτοικος της Αθήνας και άλλες ένας κάτοικος σε ένα χωριό της Ηπείρου. Τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις;

Δημοσ.

Στους λαθρομετανάστες θα κάνουν απογραφή που μπαίνουν κατά χιλιάδες από τα τρύπια σύνορα και δεν ξέρουμε πόσα εκατομμύρια είναι; Η δική μας η απογραφή τους μάρανε.Σε λίγο δεν θα χρειάζεται καν απογραφή.Θα είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα....

κανονικοτατα

επειδη συμμετεχω στην απογραφη ως απογραφεας σε ενημερωνω οτι απογραφονται και οι μεταναστες μονιμοι και μη νομιμοι και λαθραιοι

αφου πρωτα τους επισημανουμε οτι δεν πρεπει να φοβηθουν να μας δωσουν τα στοιχεια τους και οτι δεν θα διωχθουν εαν ειναι παρανομοι, τουλαχιστον οχι απο εμας τους απογραφεις.

απο οσα εχω δει το 90% των μεταστων μου ανοιγει και τους απογραφω κανονικοτατα

Δημοσ.

Και μετά γκρινιάζουμε. Σ'αυτή τη χώρα, μέχρι και οι άστεγοι γράφουν στο insomnia!

Με περιστερι εστειλε το post. :-D

κανονικοτατα

επειδη συμμετεχω στην απογραφη ως απογραφεας σε ενημερωνω οτι απογραφονται και οι μεταναστες μονιμοι και μη νομιμοι και λαθραιοι

αφου πρωτα τους επισημανουμε οτι δεν πρεπει να φοβηθουν να μας δωσουν τα στοιχεια τους και οτι δεν θα διωχθουν εαν ειναι παρανομοι, τουλαχιστον οχι απο εμας τους απογραφεις.

Τι εννοεις οχι απο εσας τους απογραφεις?Αν το Κρατος δουλευε σωστα και απογραφονται παρανομοι μεταναστες θα επρεπε να χρησιμοποιησει τα στοιχεια ωστε αυτοι την επομενη μερα της επεξεργασιας των αποτελεσματων να ειναι εκτος χωρας.Θα μας τρελανετε εντελως?Δηλαδη θα γνωριζει με το νι και με το σιγμα το Κρατος τα στοιχεια των παρανομων και αντι να τους τιμωρει θα τους αποδιδει και τα ευσημα επειδη απογραφηκαν?Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.Και μην ακουσω παλι την μπουρδα οτι αυτα γινονται μονο για λογους στατιστικης γιατι εχει καταντησει γραφικο.

Δημοσ.

και παρολα αυτα εν ετη 2011,τα Ανατολικα Προαστεια στην Αττικη,που μονο χωριουδακια δεν ειναι, δεν εχουν αποχευτετικο συστημα...

ειλικρινα,δεδομενου και του timing,ειναι τοσο υπερβολικο για τον μεσο ελληνα να ειναι καχυποπτος για το ειδος των ερωτησεων που ζητανε στην απογραφη,ασχετως αν ειναι θεμιτες η οχι;

Δημοσ.

κανονικοτατα

φιλη που εκανε απογραφη,της ανοιξε μια τουμπανιαρα ξωβυζη ξεκωλη ρομουνα,αλλα της εριξε πορτα οταν ακουσε για υπογραφη/απογραφη/επιγραφη :P

Δημοσ.

κανονικοτατα

/prays τα στοιχεία να μην χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς λόγους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...